bmw_m6
Üye
yapanlar daha once yapmanis olabilir denilen gibi . Zaten suan stock rom yeterince stabil bence , ilerde birazda gaza gelip custom rom kurarim bu kesin . Suan tam izin arefesi cihazi kurcalamak istemiyorum.Eğer download mod bile açılmıyorsa ben riske girmem ancak, download mod açılıp ama onlar kurtarmasını bilmediği için servise vermişlerse ben rom atarım çünkü kurtarmasını biliyorum. Galaxy s2 bile en fazla download moda kadar çöküyorken s7 edgenin %100 çökmesi saçmalık gibi
GoldArkadaşlar MerhabaS7 klübüne yazmıştım s7ye puanım yetiyordu bende bekledim şimdi s7 edge alabiliyorum Son durumlarınız nasıl alanlar memnunmusunuz hala ve Gold mu gümüş mü alayım gönlüm gold diyor biraz son fikir alayım sonra da alayım cihazı şimdiden tşkler herkese
Ben ne zaman ölsem yesillerde çıkıyorNeye stress yapmışım Allah Allah
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Led cover alabiliyorsan kesinlikle al derim. Ben clear view aldım bir sonraki hedefim led cover.Merhaba arkadaşlar.3 gün önce S7 Edge Gold aldım da güzel,şık bir kılıf almak istiyorum fiyatı problem değil önerebileceğiniz bir marka vs var mı acaba?
Alan olmaz bence renkler falan olmamış2016 olimpiyatları için galaxy s7 edge geliyormuş
S7 Edge injustice daha güzel değil mi ? Yarışmaya katılan oldu mu ?
Geçmiş olsun.LYS DE BITTI yarin kadikoy carsi iletisimden 0 edge silver 2500tl ye almayi pilanliyorum. Eger temiz satacak varsa silver alabilirim
Orayı biliyorum yurt dışı cihazı olabilir veya ithalatçıdir. Garantiyi dert etmezsen al gitsin h.o şimdidenLYS DE BITTI yarin kadikoy carsi iletisimden 0 edge silver 2500tl ye almayi pilanliyorum. Eger temiz satacak varsa silver alabilirim
Ayıp oluyo ekrem abial girsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?