Luck Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bırak yazmaya değmez ne diye düşünüyorsun. Adam olana laf 1 kez denir kaç konuda yazdın kafa sabit boşuna yazmaBöyle düşünüp başka marka alırsan işte yine yanarsın. Samsungla dalga geçerdim hiç almam derdim gidip diğer cihazları alırsan elinde kalir. LG g5 ghost screen sorunu var hepsinde ve şarj yetmiyor, htc 10 ısınıyor ve iki panelle dağıtıldığı için yine al başına iş. Sony zaten beklentisi olmayan bir firma ne yaptığı belli değil hiç bir şeyde başarılı olamıyor. Eskiden desen sonuna kadar hak verirdim ama cihazları iyi takip eden biriyim ayrıca kullanmadan da yorum yapmam. O yüzden yanlış hedefe kurban olmanızı istememeskiden alinmazdi ama almışsın şimdi tam tersi.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
S serisi ve note seriside alınmaz.Samsungtan uzak durunSamsungun sadece s ve note serileri alınır diğerleri kobay cihaz gibi ne kadar destek alacağı belirsiz
Sent from mTalk using lumia950
Gel sana meizu alalım7'sinde neyse 70'inde odur
GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ÇöpGel sana meizu alalım
Ben de s6 ya kadar öyle düşünüyordum ama s5 in iyi olduğunu düşünmüyorum arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla kilit ekranın kameraya geçmek 4sn alıyor fotoğraflara geçmek de bir o kadar ara sıra takıldığını da gözlemledim arkadaş sadece whatsapp tarzı şeyler kullandığı için oyun performansı nasıl bilemiyorumS de güzel note da güzel. S4 de bir yalpalandi ama gerisini kimse bilmiyor çamur at izi kalsın hesabınote 2 halen kullanılabiliyor aynı sene çıkan iPhone 4s kamerayı 4 saniyede açıyor süre tuttum
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?