bmw_m6
Üye
Aslinda suna stock romdan cok memnunum . Ama iste andriod heyecandır.O romun konusu kilitlenmiş. Sebebide doğru anladıysam konu sahibi olan geliştirici günlerdir sorunlara cevap yazmıyormuş. Bundan dolayı bende king romu indirdim. İlam gelirae kurmayı düşünüyorum bakalım...
Bunun cevabı aslında basit. S7Edge. iPhone alırsan güncelleme alırsın fakat en az yeni sürümün 1 alt sürümün de olmalısın ki yeni uygulamaları yükleyebilesin. Ancak Android böyle değil halen 2.3 4.0'a uyumlu uygulamalar çıkıyor.S7 ve İphone 6s Bu 2 telefon arasından hangisi daha uzun ömürlü olur ?
Hime tuşunu basılı tut elini hiç kaldırma ekran kilitli açılırSa arkadaşlar... S7 EDGE'de parmak izini tanıttım herşey çok güzel ama ekran kapalıyken HOME butonuna dokununda ekran uyanmıyor, POWER butonuna basıp ekranı uyandırdıktan sonra parmak izi okuyucu devreye giriyor. Bunu nereden ayarlayabilirim bir türlü bulamadım.
s7 ve s7 edge için bir aksesuar var biliyormusun ismi aklıma gelmiyorda samsungun sitesindede bulamadımda kamera akseasuraymış galiba biliyormusun fiyat olarak da ne kadardır acaba bilgin varmıBunun cevabı aslında basit. S7Edge. iPhone alırsan güncelleme alırsın fakat en az yeni sürümün 1 alt sürümün de olmalısın ki yeni uygulamaları yükleyebilesin. Ancak Android böyle değil halen 2.3 4.0'a uyumlu uygulamalar çıkıyor.
Gear 360 isimi. Fiyatı hakkında bir fikrim yok.s7 ve s7 edge için bir aksesuar var biliyormusun ismi aklıma gelmiyorda samsungun sitesindede bulamadımda kamera akseasuraymış galiba biliyormusun fiyat olarak da ne kadardır acaba bilgin varmı
Türkiye'de snapdragon arasan da bulamazsın exynos sürümleri satılıyor. Mecbur exynos alacaksın ve snapdragon a göre daha iyi.Peki snapdragon 820 mi yoksa exynos mu almalıyım?
Snapdragon'lu modeli ancak amerikalı operatör şirketlerinden alabilirsin. Onun dışında avrupa asya kanadada exynos model satışta.Peki snapdragon 820 mi yoksa exynos mu almalıyım?
şansın geçmişe bakarsak baya zortürkiyede satışa sunulurmu çok hoş ve güzel görünüyorda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?