Haber Samsung Galaxy S6 tüm detayları ile karşınızda

Samsung'un kendi klavyesinden iyi Türkçe tahmin yapan bir klavyeye rastlamadım. Bir süre sonra senin kelimelerini de çıkıyor. Samsungta S-VOİCE var. Türkiyede desteklenmesede bütün android cihazlarda google now var.

SwiftKey klavye nin üstüne tanımam tema desteğiyle müthiş

jotem173

Üye
Samsung orjinal klavye süper tablette

Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Samsung telefonlarda birini aramak istediğinizde yada arayan kişiye telefonu açmak için yana doğru kaydırıldığını görüyorum. Bu yana doğru kaydırma olayı yerine dokunarak cevap verme özelliği gibi bir özellik var mı
Arkadaşlar bir sorum daha olacak. Samsung telefonlarda birini aramak istediğinizde yada arayan kişiye telefonu açmak için yana doğru kaydırıldığını görüyorum. Bu yana doğru kaydırma olayı yerine dokunarak cevap verme özelliği gibi bir özellik var mı

Yok sanırım neden böyle birşeye ihtiyaç duyuyorsun?

Üzerine tıklayarak da arayabilirsin ama açarken mecbur kaydirmalisin

Anladım teşekkürler alışacaz artık androide. Kolay değil Windows Phone dan androide geçmek. Belli bir oryantasyon süreci mutlaka yaşayacağız.

Kulağımıza götürsek aramazmı ?

PriZm

Üye
Note 4 ve üzeri cihazlarda mevcut.

PriZm

Üye
Yani s6 edge için mümkün mü ?
Evet ancak arkadaşların dediği gibi Android'den bahsediyoruz, sistemin beğenmediğin neredeyse herşeyini root olmadan değiştirebilirsin. Yani fazla takılma bunlara cihazda yoksa bile illa bir çözümü vardır.

Tepkiler: technocu1 ve B.A.R.O.N
benimde merak ettiğim bişey var aslında bunun için konu açmak gerekir ama şimdilik burdan deneyimli kullanıcılardan cevap alabilirim sanırım,WP forumunda sıkça dile getirilen android işletim sisteminde kasma vs gibi olumsuz durumlar var mı ?

Koradam

Üye
Art ile bu olay rafa kaldırıldı zaten abartildigi kadar yok

yunus486

Üye

Yok. Olsa bile o kadar degil ve bunlarda uygulamlarin daha işletim sistemine tam optimize edilemediginden.

galaxy s6 iphone 6plus video test
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız