Haber Samsung Galaxy s6 kamera sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
Yaz aylarının çok etkisi var. Bizi etkilemeyen yerlerde bile nemli havadan dolayı telefon daha da fazla ısınıyor. Oyundayken en ufak bir ısı hissetmezdim ben şimdi 35 dereceye çıkmaya başladı.
S7 ile mi?

Luck Star

Luck Star

Üye
Aynen.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Yaz aylarının çok etkisi var. Bizi etkilemeyen yerlerde bile nemli havadan dolayı telefon daha da fazla ısınıyor. Oyundayken en ufak bir ısı hissetmezdim ben şimdi 35 dereceye çıkmaya başladı.
Bu kronik bir sorun mu dikkat etmemiz gereken ne var

Luck Star

Luck Star

Üye
Kronik değil her telefon için geçerli. Yazın daha çok ısınıyor özellikle bu sıcaklarda güneş altında olmasanız bile nemden dolayı ısınıyor.

avast

avast

Üye
    Konu Sahibi
Teknik servis aramıştı dün memnun kaldımız mı diye bu günde samsung istanbuldaki ana merkez aradı servisimizden memnun kaldınız mı diye şaşırdım doğrusu

Luck Star

Luck Star

Üye
Samsungun servisi daha iyi diğerlerinden. Cihaz değişimi için gerçekten hak ediyorsan yapıyor sadece diğerleri bazen yeni cihaz verip geçiyor. Müşteri memnuniyetine çok önem veriyorlar bölge müdüru gelip tamı edilen cihazları kontrol ediyor. Soyulan bir S4 varsa sahibi istemese bile kasasını değişiyor vs. O telefonda arayanlara çok memnun kaldım diyenlere kablosuz şarj cihazı verme ihtimalleri var..

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt