başka bir forumda çizik falan aldıgını yazmışta o yüzden diyorum birde hani bana karşı yaklaşımları pek yapacakmış gibi gelmedi yapmadan verirler gibi hissediyorum nedenseİşleme almadiysa önüne gelmemiştir cihaz. Eğer yapmayacak olsa direk yazar oraya çıkış yapılır biter.
Telefonun sadece arka cam kapağı var onu da vakumla çıkarıyor altında vidalar var yani eğme bükme vs zorlayıcı bise yok.
SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olsun ya benim için sıkıntı değil görünmüyor zaten güneşte belli oluyorServiste çizilecek bir işlem yapılmıyor. Fırında ısınınca vakumla çekiliyor kapak. Telefon koyulan her yerde silikon benzeri plastik var.
Cizildiyse ki zor ihtimal, girişte telefonu alınca kağıda sariyorlar orda olmuş olabilir veya tamir ederken üstüne bise gelmiştir ama bunlar imkansıza yakın şeyler. Büyük ihtimal sen yapmışsındır.
Yapmayacak gibi olsa dediğim gibi oraya çıkıs yapardı. Cihazlar cekmecede sıra halinde bekliyor her gün sıradan belirli sayıda cihaz tamir etmek zorunda. Eline aldığını yapabiliyorsa yapar veya parça bekletir veya test eder. Yok yapmayacaksa zaten anında çıkış yapar orda uğraşmaz.başka bir forumda çizik falan aldıgını yazmışta o yüzden diyorum birde hani bana karşı yaklaşımları pek yapacakmış gibi gelmedi yapmadan verirler gibi hissediyorum nedense
Bu gün servisi aradım onarım tamamlanmış gelip alabilirsiniz dediler gittim kamera modülü değişti yazıyor bide rework kit diyor sanırım yazılım oda
rework ki arka kapağın altındaki yapışkan sticker. Kapağı kaldırınca eskisi çöp oluyor.
değişmiş yazıyor lensin Sony lensiydi aida64 yükledim bakamadım Samsung mu olmuş Sony miGittin aldın fiziksel bi darbe yoktu ama kenara biraz yapışkan taşmış bu ne dedim o yapışkan dedi sildi verdi sorun kalmadı şükür iyi takmıştım kafayaKamera değiştigine göre sorun çözülmüştur herhalde. G.o
Sen degiştiğini niye söylüyorsun ki anlama imkanı yok adamın her neyse ses varmı?Yok hocam servis değiştirmekle satacağım bu gün birisi aradı 1400 e verecektimdeğişmiş yazıyor lensin Sony lensiydi aida64 yükledim bakamadım Samsung mu olmuş Sony mi
Gittin aldın fiziksel bi darbe yoktu ama kenara biraz yapışkan taşmış bu ne dedim o yapışkan dedi sildi verdi sorun kalmadı şükür iyi takmıştım kafaya
sesi kesmiş denedim biraz salladım vurdum falaan bakalım en azından verince yapıyorlar uğraştırmadılar onu öğrendimSen degiştiğini niye söylüyorsun ki anlama imkanı yok adamın her neyse ses varmı?

Samsung lens evet bende sıkıntı yok da aynı sorun çıkar deliye fotoğraf çekmek istemiyorum telefon sıcak ise kamerayı zaten hiç açmıyorum biraz soğudum diyebilirim birde güncelleme geldi bazı sınırlar kalktı %1 şarjın bile olsa kamera çalısıyorSamsung'un servisi kötü değil ki zaten en çok kurallara bağlı çalışan servisler samsungda. LG de önüne gelene değişim yapılıyor ya da hiç yapmıyor telefonlar sorunlu mesela. Ama Samsung'da telefon değişimi zor çünkü usb portuna kadar yedek parça envanteri mevcut Samsung'da.
Bu arada Samsung sensörü daha iyi diye biliyorum. @hikmet366 senin hangisiydi ?
Satma konusuna gelirsek satıp daha iyi bir cihaz bulabileceğini sanmıyorum. Hız konusunda X performance'yi geçen bir cihaz S6. Donanımı halen güncel bence bırakma![]()
Bataryası 40 derece ama işlemci telefonu cayır cayır yakıyor geleli 360° gözlükleNeyinden korkuyorsun ki o sorun kronik değil ısıyla falan alakası yok. Biz serviste telefonun kapağını açarken telefonu 100 derece yapıyorduk öyle kullandığımda bile bir şey olmuyordu. Normalde 30-40 derecelerde çalışıyor telefon. Bence dert etme soğunacak durum yok aynı şekil devam (: