Örneğin önceki modellerde Rehber de Sadece Numaraları olanları göster seçeneği vardı şimdi o yok adamın 4 hesabı varsa 4 ünü ayrı gösteriyor Menü de bahsettiğim problem var ve bunlar tamamen yazılım kısıtlamaları kısmaları ile alakalı S5 de sol tuşta menü açılıyordu S6 da menü kısayol tuşunu özledim menü yok neredeyse
Örneğin önceki modellerde Rehber de Sadece Numaraları olanları göster seçeneği vardı şimdi o yok adamın 4 hesabı varsa 4 ünü ayrı gösteriyor Menü de bahsettiğim problem var ve bunlar tamamen yazılım kısıtlamaları kısmaları ile alakalı S5 de sol tuşta menü açılıyordu S6 da menü kısayol tuşunu özledim menü yok neredeyse
Arkadaşlar S6 edge Kullanıp ekran koruyucu jelatin kullanan var mı acaba ? 10 dan fazla telefoncuyu dolaştım ekran kavislerini tam kapatan bir ekran koruyucu bulamadım sizce gerek var mı ekranı zaten çizilmez ve kırılmaya dayanıklı ?
arkadaşlar telefoncudan clear view kılıf gördüm 40 tl dedi aldım ama clear view aktif flan olmadı nasıl aktifleştireceğim magazadan s view gibi uygulama indirdim öyle sensöre elimi koysamda geliyor kılıfta mıknatıs filan sol alta gelecek şekilde var
arkadaşlar telefoncudan clear view kılıf gördüm 40 tl dedi aldım ama clear view aktif flan olmadı nasıl aktifleştireceğim magazadan s view gibi uygulama indirdim öyle sensöre elimi koysamda geliyor kılıfta mıknatıs filan sol alta gelecek şekilde var
Ben orjinal aldım çalışıyor sorun yok
5.1.1 yukledim ram 75 civarında seyrediyor, 5.0.2 de 85 civarında dolasıyordu.
şu bildirim panelindeki finder kısayollarındanda kurtuldum iyi oldu
Ben orjinal aldım çalışıyor sorun yok
5.1.1 yukledim ram 75 civarında seyrediyor, 5.0.2 de 85 civarında dolasıyordu.
şu bildirim panelindeki finder kısayollarındanda kurtuldum iyi oldu
Aslında biraz eskisinde yenisi alırım mantığına dayanıyor bu kırık camla kullanmak
Issallah başıma gelmez
bir keresinde c601 cihazımı çok kötü düşürdüm ama Nokia nasıl sağlam bir cihaz yapmışsa banamisin demedi
Her yerde bulunuyor gördüğüm kadarıyla
Kırılmaz olanlardan taktir ama dikkat et kaziklanma geçen gün 130 tl den 40 tl ye indi adam taktirmadim, arkadaş telefoncu 5 tl ye getirdi taktı sağolsun