Haber Samsung Galaxy S5’de Yanan Cihazlar Arasına Eklendi

Sponsorlu Bağlantılar

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5’de Yanan Cihazlar Arasına Eklendi
Son zamanlarda artan patlayan veya yanan cihazlar arasına Galaxy S5 modeli de eklendi.

Oldukça tehlikeli bir hal alan akıllı telefonların patlaması veya yanması vakalarına bir yenisi daha eklendi.

Bu sefer ki olayın şansız kahramanı ise T-Mobile‘ın Samsung Galaxy S5 modeli oldu. Redditsitesi üzerinden paylaştığı fotoğraflarla durumu anlatan Jjhend isimli kullanıcı, olayın şokunu çok zor atlattığını söylüyor. Cihazını masanın üstünde bırakarak dışarıya çıktığını ve içeriye tekrar girdiğinde bir koku ile karşılaştığını belirtiyor.

Kokunun telefonundan geldiğini gören Jjhend, cihazın üstüne su dökme gibi bir yanlışa düştüğünü belirtiyor. Cihazında orjinal olmayan bir durumun söz konusu olmadığını ve ısınma ortamı yaratacak bir durumun da olmadığını sözlerine eklemiş. Durumun araştırılması için başvuran kullanıcı mağduriyetinin de giderilmesini bekliyor.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: Invoke ve KinG Tornado

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
O Kadar Para Veriliyor Hak Edilen Bumu Tamam Yurt Dışında Ucuz Ama Sonuçta 1 Yıllık Bir Cihaz (Yazık Yazık) Samsung Buna Karşılık Yeni Bir Telefon Hediye Etmeli Apple Böyle Yapmıştı :dry:

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O Kadar Para Veriliyor Hak Edilen Bumu Tamam Yurt Dışında Ucuz Ama Sonuçta 1 Yıllık Bir Cihaz (Yazık Yazık) Samsung Buna Karşılık Yeni Bir Telefon Hediye Etmeli Apple Böyle Yapmıştı :dry:
Konuya ilgi büyük araştırmadan 24 saat içinde yalanlama gelmediğine göre münferit bir durum söz konusu olabilir bence :hmmm

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bende korkmaya basladim 5 dk internette geziyorum arka tarafi ateş gibi oluyor:ah

• Beğen
Tepkiler: OttomanEmpire06
kadikoy

kadikoy

Üye
Benim tahminim içki masalarına koydukları telefonlarına içki dökülüyor ve kısa devre yapıyor.
Türkiyede ceryan 220 volt ,bazı ülkelerde 110 volt dur.
ceryan kesikken şajda unutulan telefona ,ceryan verildiğinde ani yüklenme olur
ondanda kaynaklanır.

• Beğen
Tepkiler: Kingmortall
skylinegti

skylinegti

Üye
geçen gün telefon bayağı bir ısındı sıcaklığına bakayım dedim 54 derece olmuş şok oldum ,zaten bataryada hafif şişti gittim lg servisine yeni batarya aldım 3 kuruş için canımızı tehlikeye atmaya değmez...

MaxipmaN

Üye
geçen gün telefon bayağı bir ısındı sıcaklığına bakayım dedim 54 derece olmuş şok oldum ,zaten bataryada hafif şişti gittim lg servisine yeni batarya aldım 3 kuruş için canımızı tehlikeye atmaya değmez...
bu bir rekor olmalı nasıl kapatmıyor kendini ya, zaten internette gezerken işlemci bile kolay kolay o sıcaklığa çıkmıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Geçmiş olsun.

PriZm

PriZm

Üye
bu bir rekor olmalı nasıl kapatmıyor kendini ya, zaten internette gezerken işlemci bile kolay kolay o sıcaklığa çıkmıyor
Eminmisin o kadar ısınmadığına? :D

İşlemciler bataryalara oranla kat kat daha fazla ısınır ancak mobil işlemciler oldukça küçük olduklarından dolayı onların ısısından daha çok bataryaların ısısını hissederiz.

• Beğen
Tepkiler: Invoke
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

İşlemciler bataryalara oranla kat kat daha fazla ısınır ancak mobil işlemciler oldukça küçük olduklarından dolayı onların ısısından daha çok bataryaların ısısını hissederiz.
Siz Note 2ciler CM12 takılıyorsunuz biz Note 3cüler cm ye hasret :(

skylinegti

skylinegti

Üye

81 derece mi ? :blink: ben 54 dereceyken elimde tutamıyordum sizin 81 de telefonun yanması gerekmiyor mu ? :D

PriZm

PriZm

Üye
Siz Note 2ciler CM12 takılıyorsunuz biz Note 3cüler cm ye hasret :(
Note 2 FTW :cool:
81 derece mi ? :blink: ben 54 dereceyken elimde tutamıyordum sizin 81 de telefonun yanması gerekmiyor mu ? :D
O 54 derece olan batarya ısısı. Play Store'dan cputemp uygulamasını yükle cpu ısısını görürsün :)

Ayrıca bu 81 dereceye kadar çıkan şey dediğim gibi çok küçük milimetrik birşey. O yüzden ısısı hissedilmiyor.

MaxipmaN

Üye

internette gezerken 81 mi gördün? :s

PriZm

PriZm

Üye
sadece root ile 1.8 yapamıyoruz değil mi cm mi kurmak lazım? No-frills CPU Control kurdum 1ghz falan max yapıyorum ama max 1.6 var
Rom değil kernel gerekli. Screenshot da 1.8 olarak çıkmış CPU kullanımı 80'i aştığında 2 Ghz oluyor.

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN

MaxipmaN

Üye
Rom değil kernel gerekli. Screenshot da 1.8 olarak çıkmış CPU kullanımı 80'i aştığında 2 Ghz oluyor.
senin note2 çok çekti be :D şu an aklım yatmıyo kernele falan :D biraz duralım bakalım

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~

Üst Alt