Mesele kapak değil bence. Kapakların ne zararı var ? S5'in tipi olmuş mu sence? Sony'nin IP58 sertifakası daha üstün koruma sunduğunu gösteriyor, yanlış bilmiyorsam.
Ben olsam 3GB ramli Note 3 alırdım sırf parmak izi ve nabız ölcen sensör icin 1GB ram feda etmem
Benim arkadaşımında var Z'si, çocuk bayağı yıkıyor, akvaryuma sokup balıklarının fotoğraflarını çekiyor. Bir şey olmadı. Bu olamaz demek değil tabi, S5de su geçirebilir ve Samsung bunu kullanıcı hatası kabul edebilir. Bunlar normal şeyler.
G2 konusu açmıştım, ekran turuncuydu. Her G2 öyle mi? Tamamen aynı mantık.
o kadar g2 gördüm hiç birinde yoktu , bir tek sende gördüm ama tabi ki de olabilir . Ama bana göre sony o kadar dayanıklı değil , her tarafinda silikon tarzi kapakcik var . Yani hangi telefona yapsan o tarz birsey 3 aşşaği 5 yukari ayni performansi saglar. Ama s5 baya baya kapacikda yoktu , arka kapaği da acilabiliyordu ama bakalim ciksinda ne olcak. Son anda u dönusu yapip exynos gönderirse ,samsung pert 
sırf rom için değil performans ve sayaç sıfırlama konusu için de snpdragonlu daha iyi. Turkiyeye snpdragonlu gelecek öyle bir söylenti var doğruda olabilirSnapdragon gelmesi daha iyi olur, rom yüklemek isteyenler için.
Türkiyede S5 var zaten.
Snapdragonlumu?
Konu bunun için mi hortladı?![]()

o.O allah aşkına 2 gb rami doldurabiliyomusun ?snapdragonlu olması iyi. Ama 2gb ram Yakışmadı. S4 ile pişman olduğumu da eklersek bundan sonra asla samsung almam.