Samsung Galaxy S5

Sponsorlu Bağlantılar

The Benefit

The Benefit

Üye
Fiyat çok pahalı. :s

Luck Star

Luck Star

Üye
1-2 ay sonra 1800 ün altina iner ..

Invoke

Invoke

Üye
Mesele kapak değil bence. Kapakların ne zararı var ? S5'in tipi olmuş mu sence? Sony'nin IP58 sertifakası daha üstün koruma sunduğunu gösteriyor, yanlış bilmiyorsam.

Luck Star

Luck Star

Üye
Mesele kapak değil bence. Kapakların ne zararı var ? S5'in tipi olmuş mu sence? Sony'nin IP58 sertifakası daha üstün koruma sunduğunu gösteriyor, yanlış bilmiyorsam.

Valla bizim arkadasta xperia z var kapakciklar kapali oldugu halde su gecirmis .. tasarima gelirsek arka kapagi degistirsek te o berbat goruntu ortadan kalkmaz . S2 de alt ve ust kenarlar duzken s3 te oval yaptilar . S4 te tusu incelttiler sekil verdiler .. gelin s5 bakin simdi bu ne diyceksiniz . Fiziksel tusun altinda cok fazla bosluk var bence . Kilif kapakla olucak is degil ..

Luck Star

Luck Star

Üye
Yani sony de genel olarak boyle bir sıkınti var . Gecirebiliyor su . Bakalim s5 nasil olcak . Kapak felan yok sanirsam.. ayrica su gecirmesi garanti kapsamasina girmiyor :(

Symbianize

Symbianize

Üye
Ben olsam 3GB ramli Note 3 alırdım sırf parmak izi ve nabız ölcen sensör icin 1GB ram feda etmem

Luck Star

Luck Star

Üye
Ben olsam 3GB ramli Note 3 alırdım sırf parmak izi ve nabız ölcen sensör icin 1GB ram feda etmem

Nabız ölçen sensor . Gear2 yani samsungun saatleriyle geliyor saniyordum ?(gear1 nabiz olcmuyormus)

Invoke

Invoke

Üye
Benim arkadaşımında var Z'si, çocuk bayağı yıkıyor, akvaryuma sokup balıklarının fotoğraflarını çekiyor. Bir şey olmadı. Bu olamaz demek değil tabi, S5de su geçirebilir ve Samsung bunu kullanıcı hatası kabul edebilir. Bunlar normal şeyler.
G2 konusu açmıştım, ekran turuncuydu. Her G2 öyle mi? Tamamen aynı mantık.

• Beğen
Tepkiler: UpOneTR
beytullah6767

beytullah6767

Üye
samsung :sopa: istiyor

Luck Star

Luck Star

Üye
Benim arkadaşımında var Z'si, çocuk bayağı yıkıyor, akvaryuma sokup balıklarının fotoğraflarını çekiyor. Bir şey olmadı. Bu olamaz demek değil tabi, S5de su geçirebilir ve Samsung bunu kullanıcı hatası kabul edebilir. Bunlar normal şeyler.
G2 konusu açmıştım, ekran turuncuydu. Her G2 öyle mi? Tamamen aynı mantık.

Ama seninki nerdeyse imkansiz be :D o kadar g2 gördüm hiç birinde yoktu , bir tek sende gördüm ama tabi ki de olabilir . Ama bana göre sony o kadar dayanıklı değil , her tarafinda silikon tarzi kapakcik var . Yani hangi telefona yapsan o tarz birsey 3 aşşaği 5 yukari ayni performansi saglar. Ama s5 baya baya kapacikda yoktu , arka kapaği da acilabiliyordu ama bakalim ciksinda ne olcak. Son anda u dönusu yapip exynos gönderirse ,samsung pert :D

Invoke

Invoke

Üye
İsterse snap göndersin s5 yine s5 =P

Ayrıca bir tek ben de yoktu o sorun. Resimleri xdaden aldım zaten,bizim cihaz değildi o. Nette çok var benzer sorun.

avast

avast

Üye
S5 le z değil z1 yada z2 yi kıyaslamak daha mantikli değilmiş onlarda kapak ta yok :D

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Snapdragon gelmesi daha iyi olur, rom yüklemek isteyenler için.
sırf rom için değil performans ve sayaç sıfırlama konusu için de snpdragonlu daha iyi. Turkiyeye snpdragonlu gelecek öyle bir söylenti var doğruda olabilir

Invoke

Invoke

Üye
Türkiyede S5 var zaten.

0MG90

0MG90

Üye
Konu bunun için mi hortladı? :zzz:

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
snapdragonlu olması iyi. Ama 2gb ram Yakışmadı. S4 ile pişman olduğumu da eklersek bundan sonra asla samsung almam.

avast

avast

Üye
Ya adam Sony xz kapak koymuşlar (kulaklikgridisi kapagi) gene su geçiriyor s5 de kapak yok falan filan demisya ondan dedim