Samsung Galaxy S5

Sponsorlu Bağlantılar

Invoke

Invoke

Üye
snapdragonlu olması iyi. Ama 2gb ram Yakışmadı. S4 ile pişman olduğumu da eklersek bundan sonra asla samsung almam.

Bundan sonra bunu almam, gider yine alır. Bundan sonra bu partiye oy vermem, gider yine verir. Bundan sonra bu marketten alışveriş yapmam, gider yine yapar. İnsanoğlu bir değişik. :D

Ya adam Sony xz kapak koymuşlar (kulaklikgridisi kapagi) gene su geçiriyor s5 de kapak yok falan filan demisya ondan dedim

Hee, XZ su geçiriyor. :zzz: Olabilir öyle sorunlar, kimisi üstüne titrer su geçirir. Kimi havuzda sektirir, bir şey olmaz. Kesin su geçirmeyek diye bir şey yok zaten.
Arkadaşım akvaryuma atıyor, balıklarla takılıyor telefon. Başka bir arkadaşımda havuzda sektiriyor, daha doğrusu arkadaşımın arkadaşı. :D

o.O allah aşkına 2 gb rami doldurabiliyomusun ?

Touchwiz bu, senin doldurmana gerek yok, kendisi dolduruyor. Akıllı cihaz olum bunlar. :D

avast

avast

Üye
Ayrıca s5 vardi birinde de takildigi oluyor cedide ne kadar doğrudur bilemem yine boşta en az 600-800 RAM vardır tahminimce

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
o.O allah aşkına 2 gb rami doldurabiliyomusun ?

samsung kullanmayanlar bilmez :D 2gb ram var de. 200-300mb işletim sistemine ayrılmış bölüm. Asgari 600mb ram kalır herseyi kisitlasan sistem uygulamalirini silsen. stok romda kullanacağıni farz etsek sana en fazla 900mb-1gb ram kalır. geri kalan 800mb daima kullanımda

Invoke

Invoke

Üye
Anlayamazsınız. :D

• Beğen
Tepkiler: avast
avast

avast

Üye
samsung kullanmayanlar bilmez :D 2gb ram var de. 200-300mb işletim sistemine ayrılmış bölüm. Asgari 600mb ram kalır herseyi kisitlasan sistem uygulamalirini silsen. stok romda kullanacağıni farz etsek sana en fazla 900mb-1gb ram kalır. geri kalan 800mb daima kullanımda
E assagi yukari benim nexus 5te öyle 450-600 RAM kullaniyo 1,1gb-1,4 GB boşta yaziyo ama bende herşey aktif

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
E assagi yukari benim nexus 5te öyle 450-600 RAM kullaniyo 1,1gb-1,4 GB boşta yaziyo ama bende herşey aktif

400mb ram kullanması safkan androidden kaynaklı. düşün iki telefondada 2gb ram var biri S5 diğeri Nexus5 s5de kisitlamadan boş ram 900mb kalsa Nexus5de 1.3gb olsun aradaki fark TW arayüzü ve Samsung'un uygulamalirini kapsıyor

avast

avast

Üye
Gerçi kagir ustunde 300 fazla fark etmez diye düşündüm bende kullanımda nasil yansir bilemem

0MG90

0MG90

Üye
Beyler bu hafta Z2 çıkmayacak mı? Btsony Nisan'ın 3. haftası yazmıştı?

avast

avast

Üye
Bence. Şuanda piyasanin krali z2 paran varsa tartismasiz yani

Luck Star

Luck Star

Üye
Bence htc one m8 .. hersey teknik ozellik donanim degil.. tasarimda 1 numara

• Beğen
Tepkiler: mehsevim
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Teknosada ki S5 in işlemci hızı 2.5 ghz bence bu sefer snapdragon ile geliyor...

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S serisine buluşmadan kenardan note serisi ile devam etmeyi seçiyorum :D

fk555897

fk555897

Üye
S4'den daha ucuz üretilmesine rağmen neden daha pahalı satılıyor anlayamadım.

Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Yönetici tarafından düzenlendi: