Samsung galaxy s5 yardım

Sponsorlu Bağlantılar

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
Samsung galaxy s5 yardım
Selamın aleyküm s5 i alalı 1 hafta oldu bundan önce lg 3 beat vardı bende hattım wodofon fakat lg 3 beatın çektiği yerlerde s5te hattım çekmemeye başladı çoğu zaman arayan kişiler ulaşamıyor bazen ise çekiyo gösteriyo fakat hattımla arama gerçekleştiremiyorum sizce sorun hattan kaynaklımı yoksa telefondanmı bu arada s5 ikinci el sıfır almadım çok araştırma yaptım fakat bişey bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
yazılım yükledim 4.4.2yi geri yükledim haka devam ediyo benim hattı başka telefona taktım full çekiyo benim telefonda çekmiyo sorun ne bilen varsa yardımcı olsun 1 haftadır araştırıyorum bişey bulamadım

TheLastRevolution

TheLastRevolution

Üye
Selamın aleyküm s5 i alalı 1 hafta oldu bundan önce lg 3 beat vardı bende hattım wodofon fakat lg 3 beatın çektiği yerlerde s5te hattım çekmemeye başladı çoğu zaman arayan kişiler ulaşamıyor bazen ise çekiyo gösteriyo fakat hattımla arama gerçekleştiremiyorum sizce sorun hattan kaynaklımı yoksa telefondanmı bu arada s5 ikinci el sıfır almadım çok araştırma yaptım fakat bişey bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
yazılım yükledim 4.4.2yi geri yükledim haka devam ediyo benim hattı başka telefona taktım fu ll çekiyo benim telefonda çekmiyo sorun ne bilen varsa yardımcı olsun 1 haftadır araştırıyorum bişey bulamadım

garantisi varsa servise yolla büyük ihtimal anteninde sıkıntı vardır

ali54st

Üye
    Konu Sahibi
Malesef garantisi yok telefoncuyada vermek istemiyorum ama mesela salonda full çekiyo cihaz yada dışarı çıktığımda çeken cihaz bizim odada çekmiyo dün nokiaya taktım benim simi bizim odada çekiyor teletonda sorun olsa salonda çekmezdi anlamadım nasıl oluyo

tfirat05

Üye
telefonla alakalı bır sorun bu br anca garantıye gonderın bence

strk92

Üye
Hattınızı diğer cihazlara taktığınızda bir sorunla karşılaşmıyorsanız bu durum cihazınıza yüklenmiş modem yazılımıyla alakalı olabilir. Samfirm programıyla cihazınıza uygun firmware dosyasını 4 parçalı olarak indirerek cihazınıza flaslayınız. Umarım sorununuz çözülür

king662002

king662002

Üye
sebebi telefonun içinde bir sinyal kablosu gibi birşey vardır.S5 deki zarar görmüş olabilir garantin varsa oraya götür.

Takipçi Satın Al

Üst Alt