Öneri Samsung Galaxy S5 Pil Sorunu ?

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S5 Pil Sorunu ?
Merhaba Arkadaşlar. Yaklaşık 2 aydır Samsung Galaxy S5 kullanıyorum. 2 aydır herhangi bi sorun yaşamadım ancak son bi kaç gündür pil ömründe acayip derece bir anormallik söz konusu. Aldığımdan beri aynı şekilde kullanıyorum ekstra yaptığım birşeyler yok. Ama eskiden 2 gün süren pil ömrü şuan da yarım günde bitiyor. Bu konuda fikri ve yardımı olan arkadaşlardan destek ve bilgi rica ediyorum.

Telefonumdaki uygulamalar , programlar ilk gün aldığımla aynı ekstra olan bişey yok ve kullanım şeklimde aynıdır.

(Telefon da rom vs.... yoktur. Aldığım günkü gibidir ve en güncel sürümdür. Ekran parlaklığı otomatik.)

Teşekkürler.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
sarjı yüzde kaçta takıyorsun bir de hiç pil azaldı uyarısı vermeden sarja taktın mı ?
-

cici60

cici60

Üye

wifi 4 saat + veri 5 saat açık şekilde parlaklık tam ortada kullanılmıştr(otomatik değil) güç tassarufu %10dan sonra açılmıştır.
1.45 dkka bridge constructor oynandı
1.06 dkka 101 plus oynandı
40 dkka video izledim
gerisi whatsap face instagram messenger kullanılmıştır. (Günlük sıradan kullanımdır umarım Lolipopa geçmek isteyen arkdaşlara faydalı olur)

android L kurdum kullanmadığım samsung zımbırtılarını uygulama yöneticisinden devredışı bıraktım

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Yüzde 5 e düşmeden şarja takmıyorum ama şarja takıncada (Genelde gece yatarken takıyorum) sabah uyandığımda şarjdan çıkarıyorum.
Yani bi 8-9 saat şarjda kalıo.
Yüzde 5 e düşmeden şarja takmıyorum ama şarja takıncada (Genelde gece yatarken takıyorum) sabah uyandığımda şarjdan çıkarıyorum.
Yani bi 8-9 saat şarjda kalıo.

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
15 in altına düşürmeyin ve 15-20 gibiyken sarj a takmaya özen gösterin

• Beğen
Tepkiler: kinger1905
kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
ok ama şuan ne yapmak lazım sıfırlayayım mı eski haline getirmek için

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
yazılımsal değil yani sıfırlama bek fayda etmez sizin yapmanız gereken %15 in altına düşürmemeye özen gösterin ve şarja pil azaldı uyarısı vermeden takmamaya dikkat ederseniz şarj süresinde bir artış hissedersiniz bunun yanında arka pilanda çalışan bir uygulama da sizin şarjınızı biterebilir kullanmadığınız uygulamaları arkaplan verilerini kısıtlayın engelleyin veya kaldırın buda işe yarıyacaktır

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Şarj Olduğunda Mümkünse Oynama Hatta Mümkünse Kapalı Şarj Et :)

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
format atıım şuanlık normal dediğin gibi yapacağım bakalım nasıl olacak. Teşekkürler

Üst Alt