Samsung Galaxy S4 mu Lumia 920 mi Iphone 5mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
vesselam s4 al diyorsunuz :)

tapatalk

tapatalk

Üye
4.2.2 icinde var ama artik takip edemiyom surekli surum degisiyo butun videolar youtube tabanli zaten

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Ya android kullanmiyosun bari konusma.flash player hala markette var.

Ya anlama kıtlığın var yada işine gelmiyor. Yazdığım mesajın içeriğini bile anlamamışsın. O kadar övünüyorsan Flash Player versiyonunu söylese sana gereken cevabı vereyim. 10.xxxxx zorla 11.xxxx . Gir faceye aç bir okey 101 göreyim boyunun ölçüsünü. Güncelleme yok artık. İş Youtube videosu izlemekse symbianda yapıyor o işi...

Ayrıca android kullanmadığımı nereden biliyorsun? Htc wildfire s ve galaxy ace kullandım ve kardeşimde s3 mini var.

Ezber konuşma...

PriZm

PriZm

Üye

Gir faceye aç bir okey 101 göreyim boyunun ölçüsünü. Güncelleme yok artık. İş Youtube videosu izlemekse symbianda yapıyor o işi...

Ezber konuşma...
Bu kadar kesin konuşmamalısın bence..

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Denedim arkadaşım. Açmadı 11.xxxx sürüm ile. Açarsa helal olsun derim vede özür dilerim.

PriZm

PriZm

Üye
bende mynet oyunları* hariç bütün sitelerdeki flash player içerikli siteleri açıyor.

(*mynet oyunları hariç dedim çünkü mynet gibi sitelerin oyunlarında java gerekiyor)

Kusura bakma cepnetten dolayı facebook bile inanılmaz yavaş açılıyor ve ss ile kanıtlayamıyorum.Ama inan bana her türlü flash içerik açılıyor.

Flash player yeni sürümleri pc de çıkıyor ancak sitelerin yeni flash sürümüne geçmesi uzun sürüyor..

Bu sürüm var bende.

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
konuyu baltalamayalım

- - - Eklendi - - -

evet başka fikri olan

tapatalk

tapatalk

Üye
Ace de flash var ama gpu ve islemcisi o videolari oynatamiyo yani ornek verilcek bi android degil

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
s3ün oynatmadıgı oyun flas icerik yok

dedereis123

dedereis123

Üye
Farklılık istiyorsan Lumia almanı öneririm .

sLeepLe

sLeepLe

Üye
bende s4 e karar verdim s4 alıcam güncellemesi 4 5 yıl sürmesede rom larla işi götürür. nasıl kullanıcağına da bağlı telefonu ben s4 ü sevdim büyük ekran isterim telefonu istediğim gibi kişiselleştirmek isterim iphone benim isteklerimi karşılayamaz. He tabi stabillik ayrı canavar gibi çalışır telefon ama kişiselleştirme benim birinci sıramda gelir :) donanımıda güzel telefon 2 yıl götürür beni sonra başka bi telefon alırım zaten :)

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
Aralarında en iyisi S IV ama biraz bekleyip Iphone 5S veya 6 artık adı ne olursa onu görüp öyle karar vermende yarar var apple hayatta altlarında kalmaz bu sefer çok iyi bi cihaz yapar :)

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Bana kalırsa kamera ve kullanışlık esas alınırsa lumia efsane kalır. Benim babama geçen yeni s4 aldım. o kadar kuru bir cihaz ki anlatamam. Sensörleri falan çok güzel ona eyvallah ta telefonun arayüzü çok basit tek düze. Android genel olarak böyle. Ben o yüzden nasipse yeni alacağım telefonu WP olarak görüyorum. Eğer WP takibi yapıyorsan oldukça seri ilerleme kat eden bir sistem. Tabiki eksikleri var her işletim sisteminin var ancak önemli olan bunların ileride kapanacağının kesin olması. Hiçbir telefon hiçbir işletim sistemi kusursuz veya mükkemmel değildir. Önceliğin neyse ona yönel. Kamera değişik bir arayüz ve mutlu bir kullanıcı deneyimi istiyorsan bana kalırsa Lumia. Market bolluğu tercihin ise diğer platformlara yönelebilirsin

Kerim.

Kerim.

Üye
Bana kalırsa kamera ve kullanışlık esas alınırsa lumia efsane kalır. Benim babama geçen yeni s4 aldım. o kadar kuru bir cihaz ki anlatamam. Sensörleri falan çok güzel ona eyvallah ta telefonun arayüzü çok basit tek düze. Android genel olarak böyle. Ben o yüzden nasipse yeni alacağım telefonu WP olarak görüyorum. Eğer WP takibi yapıyorsan oldukça seri ilerleme kat eden bir sistem. Tabiki eksikleri var her işletim sisteminin var ancak önemli olan bunların ileride kapanacağının kesin olması. Hiçbir telefon hiçbir işletim sistemi kusursuz veya mükkemmel değildir. Önceliğin neyse ona yönel. Kamera değişik bir arayüz ve mutlu bir kullanıcı deneyimi istiyorsan bana kalırsa Lumia. Market bolluğu tercihin ise diğer platformlara yönelebilirsin

wp8 launcher kur.aynisi

beytullah6767

beytullah6767

Üye
note 2

SonyXperia

SonyXperia

Üye

Üst Alt