Samsung Galaxy S4 mu Lumia 920 mi Iphone 5mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Pc_CaNaVaRi

Pc_CaNaVaRi

Üye
S4 :oke:

enterneoll

enterneoll

Üye
s4 almanı tavsiye ederim olmadı iphone 5 ama lumia'ya bulaşıpda kafayı yeme

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
    Konu Sahibi
lumiayi alma diyenler niçin almayayım ayrıca s4 desteği kaç sene gider

erkan811

Üye
S4 al rahatina bak hocam s2 daha hala destek alıyor ki kaç senenin telefonu s4 seni çok rahat götürür bence

KayraBey

KayraBey

Üye
S4 al derim

BelaMonte

BelaMonte

Üye
kafam karıştı iyicene alacağım telefonu 4-5 kullanacağım o yüzden acaba lumianin desteği ne olur çünkü bildiğiniz üzere Iphone en az 4 sene destek alır s4 desem romlarla işi götürür fakat lumia?

lumia asıl yeni çıktığı için daha çook destek alır bence...

- - - Eklendi - - -

Bence donanımı yetersiz GPU'su çok düşük. İnternette de ne HTML5 destekliyor ne de Flash Player

flash player hiç bir yeni telefnlarda çıkmyacak

fk555897

fk555897

Üye
Ama hiç değilse iPhone 5'de HTML 5 desteği var.

Kerim.

Kerim.

Üye
lumia asıl yeni çıktığı için daha çook destek alır bence...

- - - Eklendi - - -

flash player hiç bir yeni telefnlarda çıkmyacak
Android markette hala var.olmazsa apk lar var

- - - Eklendi - - -

Bence donanımı yetersiz GPU'su çok düşük. İnternette de ne HTML5 destekliyor ne de Flash Player

Onla alakasi yok diye dusunuyorum.benim adreno205li tek cekirdekli telefonumda flash icerikleri sorunsuz oynatiyor

tapatalk

tapatalk

Üye
la benim arkadaşda ace var rootla flash player 10.3 yüklemiş izliyo flash videoları. bizde ki flash daha kaç yıl götürür acaba

sekajmer

sekajmer

Üye
Lumia onrrm kamera mükemmel ayrıca akıllı telefonun şarjida iyi gtmeli dimi? Wp hızla gelişiyor destek sorunu yasamazsin

ErayDemir16

ErayDemir16

Üye
Bence s4 al

tapatalk

tapatalk

Üye
fk555897

fk555897

Üye
Ben Lumia 920 ile benim telefonun kamerasını denedim. Benim telefonun kamerası her türlü daha iyi.

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Rahatlık istiyorsan S4 al derim. Bazı kişiler tepki göstericek belki ama bence Apple almak pişmanlıktır. Yani benim düşüncem öyle.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye

Flash yok.upload destegi yok

Flash Player mi!??? Yahu arkadaşım öyle konuşuyorsun ki sanki adobe firması android için yeni sürüm çıkartıyor. Şunu kafanıza sokun "Adobe firması mobil sektörden çekildi". Zamanında symbianda da Flash lite vardı. Sonu belli. Androidteki flashın sonu bitik.

Html5 performansı kriter desen neyse.
Ayrıca android bu haline gelene kadar çok sürüm çıkardı. Wp8 bir güncelleme aldı. Ve gelişiyor sürekli. Mayıs Haziran ayında ikinci büyük güncelleme gelecek. Daha emekleyen bebekten deparlı koşu yapmasını beklemek gibi beklentiye girmişsin...

Kerim.

Kerim.

Üye

Flash Player mi!??? Yahu arkadaşım öyle konuşuyorsun ki sanki adobe firması android için yeni sürüm çıkartıyor. Şunu kafanıza sokun "Adobe firması mobil sektörden çekildi". Zamanında symbianda da Flash lite vardı. Sonu belli. Androidteki flashın sonu bitik.

Html5 performansı kriter desen neyse.
Ayrıca android bu haline gelene kadar çok sürüm çıkardı. Wp8 bir güncelleme aldı. Ve gelişiyor sürekli. Mayıs Haziran ayında ikinci büyük güncelleme gelecek. Daha emekleyen bebekten deparlı koşu yapmasını beklemek gibi beklentiye girmişsin...

Ya android kullanmiyosun bari konusma.flash player hala markette var.

Üst Alt