Flash yok.upload destegi yok
kafam karıştı iyicene alacağım telefonu 4-5 kullanacağım o yüzden acaba lumianin desteği ne olur çünkü bildiğiniz üzere Iphone en az 4 sene destek alır s4 desem romlarla işi götürür fakat lumia?
Bence donanımı yetersiz GPU'su çok düşük. İnternette de ne HTML5 destekliyor ne de Flash Player
Android markette hala var.olmazsa apk lar varlumia asıl yeni çıktığı için daha çook destek alır bence...
- - - Eklendi - - -
flash player hiç bir yeni telefnlarda çıkmyacak
Bence donanımı yetersiz GPU'su çok düşük. İnternette de ne HTML5 destekliyor ne de Flash Player
kamera mükemmel değil düşük ışık çekimi çok iyiLumia onrrm kamera mükemmel ayrıca akıllı telefonun şarjida iyi gtmeli dimi? Wp hızla gelişiyor destek sorunu yasamazsin
kamera mükemmel değil düşük ışık çekimi çok iyi
Ben Lumia 920 ile benim telefonun kamerasını denedim. Benim telefonun kamerası her türlü daha iyi.

Flash yok.upload destegi yok
Flash Player mi!??? Yahu arkadaşım öyle konuşuyorsun ki sanki adobe firması android için yeni sürüm çıkartıyor. Şunu kafanıza sokun "Adobe firması mobil sektörden çekildi". Zamanında symbianda da Flash lite vardı. Sonu belli. Androidteki flashın sonu bitik.
Html5 performansı kriter desen neyse.
Ayrıca android bu haline gelene kadar çok sürüm çıkardı. Wp8 bir güncelleme aldı. Ve gelişiyor sürekli. Mayıs Haziran ayında ikinci büyük güncelleme gelecek. Daha emekleyen bebekten deparlı koşu yapmasını beklemek gibi beklentiye girmişsin...
Ya android kullanmiyosun bari konusma.flash player hala markette var.