mahmut-kys
Üye
-
Konu Sahibi
-
Dostum özellikler doğru sıkıntı yokta S600? derken neyin özellikliğini bahsettin anlamadimBu arada özellikler biraz yanlış S600 demiş S4 için. Tamam öyle bir S4 var da o S4 Türkiyedeki S4 değil.
Dostum özellikler doğru sıkıntı yokta S600? derken neyin özellikliğini bahsettin anlamadim
Özellikleri her yerde aynı pek fark etmiyor zaten.
g2nin ekranının daha kötü gözükmesi arayüz renklerinden olduğunu söylemişti forumda bir üye aşağı kalır yanı yok bence ekran konusundaSes kalitesi,ekran,hafıza ve touchwiz özellikleri hariç her türlü G2.
1920x1080p ekranda pentile ekran fark edilmiyor bile ve kesinlikle en iyi ekran samsunglarda ayrıca ses kalitesi olarakda yine samsung lg'den çok ileride
Samoled - IPS
Gerçi S4 de pentile panel var ama yinede G2 den renk ve kontrast olarak daha iyi.
Şaşırdım herkez Samsung yerine LG yi tavsiye ediyor.Zevk Meseleside.
Forumda bunun gibi bir konu daha vardı ondada LG tavsiye edilmiş.
İKisi arasında pek bir fark yokta Samsung bahsettiğim bu kronik sorunlari çıkacak diye güncelleme sorunu olsun,donmalar vs kasmalar,batarya şişmesi beni korkutuyor.
Şimdi benim ihtiyacım şu Oyun,Program ve Tarayıcı olsun en iyi verimi almak
Bu tamamen MDNIE ayarı ile ilgili birşeydir.Amoled panelin sorunu değil.Araştırma yapmanızı tavsiye ederim.Kesinlikle katılmıyorum amoled aydınlatmalı ekranların IPS ekrandan daha kaliteli olduğuna 1 yıl kadar S2 kullandım 1 yıl kadar S3 kullandım suan ailemden birindede S4 birindede Note3 var. ''Bana göre'' amoled paneller tamamıyla yapay bir renk skalasına sahip gerçeği yansıtmıyor örneğin ; Yüksek renk ısılarına sahip bir resmi yada fotoğrafı yükleyin renklerin ral kodları aynı değerde vermeyecektir bazı renkleri gözleriniz muhtemelen çok koyu yada açık veya beyazları beyaz yerine mavi yeşil tonları arasında farklı bir renk olarak algılanacaktır. Bunu denemek çok kolay elinize bir tane ral kataloğu alın photoshop programından renk skalasını 9016 yapın o resmi herhangi bir amoled ekrana sahip bir cihaza gönderin sonra ral kataloğundakiyle kıyaslayın göreceksinizki hiç alakasız bir renk sizi karşılayacaktır. İyi forumlar diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?