sisteme erişemezlerse sorun yok biric telefonların bordunu değiştiriyorlar olduki erişebildiler sende erişebilirsin o zamanda orjinal romu yüklersin sıkıntı kalmaz fazlada sakınma o kadar ben telefonu aldığımda daha sim kartı takmadan telefonumu rootladım şimdide keyfini çıkarıyorum kardeş okey
abi allah için indiremiyorum dosyayı eror veriyor biri yardımm etsin root atmam lazımm abi allah için indiremiyorum dosyayı eror veriyor biri yardımm etsin root atmam lazımm abi acılmıyor indiremiyorum dosyayı dropbox error veriyor
olay anlaşılmıştır teşekkürlerpeki sen hangisini önerirsin biliyon benim telefonu nekadar uğraştık önceki kernel adam 1,8 idi sanırım telde ondan sebep cortladı şimdi 2.2 çıkmış senin tavsiyen önerin nedir
Merhabalar,
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben yurtdışından yazıyorum. Verizon ve T-Mobile sim kilitli iki adet Galaxy S4 aldım. Sim kilitlerini kaldırmak için root işlemi yapmak istiyorum ama ayarlardan "cihaz hakkında" kısmında "model isimleri" "SGH-M919" ve "SCH-I545" şeklinde yazıyor.
Sormak istediğim bu root işlemi genel olarak tüm S4'ler için yapılabilir mi? Yoksa "model number" kısmında sadece "I9500" yazanlar için mi geçerli?
telefona odin ile root yaptım , supersu programı acıldı ama program açılınca uygulamalar ve kayıtlar kısmı hep boş her ayarı yaptım genede boş , bunun anlamı nedir.supersu program ikonunun üzerinde kare işaretide var bu ne demektir.
telefonun root olup olmadığını ne ile anlarım.oyunlar telefon hafızasına kurulu ( aspalt 8) , bunu hafıza karta android/obb/ altına taşıyınca oyun çalışmıyor.
oyunlar hafıza kartına nasıl kurulur- çalıştırılır.
Merhabalar,
Öncelikle paylaşım için teşekkürler.
Ben yurtdışından yazıyorum. Verizon ve T-Mobile sim kilitli iki adet Galaxy S4 aldım. Sim kilitlerini kaldırmak için root işlemi yapmak istiyorum ama ayarlardan "cihaz hakkında" kısmında "model isimleri" "SGH-M919" ve "SCH-I545" şeklinde yazıyor.
Sormak istediğim bu root işlemi genel olarak tüm S4'ler için yapılabilir mi? Yoksa "model number" kısmında sadece "I9500" yazanlar için mi geçerli?