muratvemine
Üye
-
Konu Sahibi
-
zaten lt26i xperia s in kod adıdırArkadaslar bu arada xperia s degl konu biraz sapmis sanirim.Xperia lt26i alicagim telin adi.Farklari ekrani 4,3 inc, ram 1 gb, ekran karti adreno 220, islemci 1.5 ghz.Yani oyun perf. bakimindan daha ustun diyebilirim.
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar bu arada xperia s degl konu biraz sapmis sanirim.Xperia lt26i alicagim telin adi.Farklari ekrani 4,3 inc, ram 1 gb, ekran karti adreno 220, islemci 1.5 ghz.Yani oyun perf. bakimindan daha ustun diyebilirim.
ne konuda geçicek bravie ekranla 12mp kamera ile mi allah aşkına saçmala sen webte bol sprictli içeriğe girerken telefonun kasılmaktan suru kayıyor xperia s in size jb gelse anca s3 hızına anca erişebilir bide her türlü ezer geçer diyorsun yaxperia s hertürlü ezer geçer s3'ü arkadaş, ben kullanıyorum diyorum, uzaktan bakmadım yani, yada inceleme okuyup yorum yapmıyorum, kalite - performans hangi yönden kıyaslarsan kıyasla... ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğu için gameloft oyunlarında açılış ekranlarında sorun oluyor, tamamen telefon yeni olduğundan ve 1280x720 ekran çözünürlüklü başka telefon henüz piyasada olmadığından kaynaklı, kamerası bile mükemmel, ben artık fotoğraf makinası kullanmıyorum, 12mp flaşlı kamera, mükemmel fotoğraf çekiyor mesela... yani 14mp fotoğraf makinamdan çok daha iyi...))
S3 e hic bi telefon takamaz heleki xperia s yani yanindan gecemezne konuda geçicek bravie ekranla 12mp kamera ile mi allah aşkına saçmala sen webte bol sprictli içeriğe girerken telefonun kasılmaktan suru kayıyor xperia s in size jb gelse anca s3 hızına anca erişebilir bide her türlü ezer geçer diyorsun ya
belli bişey yani.hani hic bir telefon konusunda bisi diyememde ama xperia s gecemez:-)
S3 e hic bi telefon takamaz heleki xperia s yani yanindan gecemezhaklısın [/QUOTEone x hariç
S3 e hic bi telefon takamaz heleki xperia s yani yanindan gecemezhaklısın [/QUOTEone x hariç
ezbere konusmaktan baska bır sey bıldıgınız yok
Xperia s i inceleme fırsatım oldu cok hosuma gitti heleki fotograf cekımı benı bıtırdı.Cektiği fotografları gozumle gormesem prof makıne ıle cekılmıs zannedecektım ekran çözünürlüğü ayrı bi güzellik içine hd klipleri izlerken sankı dokunsam elleyecekmişim gibi bir his uyandırdı.
xperia s hertürlü ezer geçer s3'ü arkadaş, ben kullanıyorum diyorum, uzaktan bakmadım yani, yada inceleme okuyup yorum yapmıyorum, kalite - performans hangi yönden kıyaslarsan kıyasla... ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğu için gameloft oyunlarında açılış ekranlarında sorun oluyor, tamamen telefon yeni olduğundan ve 1280x720 ekran çözünürlüklü başka telefon henüz piyasada olmadığından kaynaklı, kamerası bile mükemmel, ben artık fotoğraf makinası kullanmıyorum, 12mp flaşlı kamera, mükemmel fotoğraf çekiyor mesela... yani 14mp fotoğraf makinamdan çok daha iyi...))
1280x720 ekran çözünürlüğü xperia s ten önce galaxy nexus ve galaxy notede vardı
böyle bir karşılaştırmada gs3 seçmek daha mantıklı ama gs3 ün işlemcisi biraz eski bence tegra3 ile one x de düşünebilirsin ama onada çok sorunlu diyorlar ama xperia s bence gs3 ün yanına yaklaşamaz bir tek ekran olarak üstün birde müzikdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?