muratvemine
Üye
-
Konu Sahibi
-
paran verse s3 daha iyi ama yoksa xperia s
xperia s hertürlü ezer geçer s3'ü arkadaş, ben kullanıyorum diyorum, uzaktan bakmadım yani, yada inceleme okuyup yorum yapmıyorum, kalite - performans hangi yönden kıyaslarsan kıyasla... ekran çözünürlüğü 1280x720 olduğu için gameloft oyunlarında açılış ekranlarında sorun oluyor, tamamen telefon yeni olduğundan ve 1280x720 ekran çözünürlüklü başka telefon henüz piyasada olmadığından kaynaklı, kamerası bile mükemmel, ben artık fotoğraf makinası kullanmıyorum, 12mp flaşlı kamera, mükemmel fotoğraf çekiyor mesela... yani 14mp fotoğraf makinamdan çok daha iyi...))
bir samsung düşmanı olarak telefon istiyorsan s3 tabii ki. Sonuçta donanım farkı filan ortada. Ben haklının hakkını vermek durumundayım objektif olmak için. Ama servisi filan çok baş ağrıtıyor. İleride teknik destek vermiyor filan. Ama yok ben kendi telefonumu kendim hallederim, markanın kötülüğü benim için önemli değil diyorsan s3. Her türlü (pentile ekranı hariç) daha iyidir xperia s den. Ama benim önüme iki telefonu getirseler xperia s alırım. Sebebi ise müzik olayı benim için en önemli konu. Ondan dolayıYoksa tabii ki s3. Bu arada gs2 diyen arkadaşlar şunu belirteyim. Galaxy S e android 4 vermeyen firma çok değil en fazla 1 sene sonra s2 ye de teknik desteğini kesecek ve kullanıcıyı aldatmaya yönelik şeyler çıkaracak (bkz: value pack). Tabii bunlar benim varsayımlarım. Ama samsung şimdiye kadar hep böyle yaptı ve güzel de para kazandı bu politikadan. Bence daha da böyle götürür bu olayı...
1280x720 ekran çözünürlüğü xperia s ten önce galaxy nexus ve galaxy notede vardı
xperia s kullanıyorum ve buyuzden xperia s diyorum diyen arkadaşlar var bu arkadaşlar böyle dedikçe telefon önerısı isteyen arkadaş arada kalıyor acaba bu kişi bu telefonu kullanıyor benımde almam ıcınmı söylüyor diye ( misal: ben yandım oda yansın ) bu tarz düşüncelerde olablir. Kimseye çamur atmıyorumda herkez adil davransın :=)
Ah o Samsung varya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?