Samsung Galaxy S3 mü yoksa s2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim ama neden macOSX'e girdiğimi de yazıda belirttim ve linux'dan bahsettim ( Android ve iOS ortaklığı olarak )..Neden Dalvik'e dikkat etmemiz gerektiğini bağladım o kadar..

Ya verilmek istenen bilgiler iç içe girdiğinden yada yazının uzun olmasından karıştırdım,öyle yada böyle bir şekilde yanlış anlaşılma oldu :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
bunu nerden cikardin.hangi test te baktin? hangi oyunda kiyasladin?
exynos cpu olarak tegradan her turlu daha iyi her test dede boyle gerek pweformans gerek sarj verimliligi
heh gpu ya gelirsek tegra ile overclock lu mali400 u kiyaslaya bilirsiniz ama onda dahi kesin bisey denemez ge force ulp cok guclu fakat bazi oyunlarda orn. nova 3 orn.gta gibi gercekden basrisiz.hadi gta 3 de uyum sorunu var fakat novada oda yok ama frame atlamadan bi an gecmiyo.
tum bunlar varken nasil olurda her konuda ezer dersin.ayrica tegra 40 nm exynos 32 nm yani her turlu exynos daha yeni daha performansli gorunuyo(kagit uzerindeki degeri orn.gosterdim yoksa boyle yaziyo ondan iyi falan demiyorum)
Adamim boyle konusmussun da 4+1 islemciyi unutmussun arayuzde kullanilan 800 mhz tek cekirdekin sistemi baya rahatlattigini vs Sen bencmarka bakarsan one S , one x ve s3 u geciyor tamam bencmarkh tarafindan bakalim tegra oyun performansinda rahatlikla eziyor tegra zone u saymiyorum Bile

- - - Eklendi - - -

Bu arada Fatih olayi anlatmis ek : daha uzun yazi okumaya usenenler telefon karsilastirmaya kalkmmasin !!!

Epple

Epple

Üye
İyi. Eger demisseydin okumustum zaten usenmeden :D

avcitalip

avcitalip

Üye
One X Bence :) Tegra Platformunun nimetleri çok bol gözün kapandığında ekran da kapanıyo diye S3 alınmaz

vallaha öyle ya ben s3 aldım ama birazda keşke one x alsaydım diyorum 499€ Almanya'daki Media Markt'taydı :(

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
Türe

Türe

Üye
Yine one x der :islik

MasteLaa

MasteLaa

Üye
Gorusunu merak ediyorum sadece fatih. 4s mi one x mi?
Ekran problem değilse sistem nedeni ile 4S bunun dışında One X..Ama şu anda bence One X yine üstün çünkü 4S'in yapabildiği her şeyi yapabiliyor ve Tegra kernelleriyle-yeni çıkacak veya çıktı xda'ya bakmadım- oyunlarda 2 kat fps veriyor ve bunun yanında JB aırsa project butter ile arayüzde en 60 fps verecek :)

Epple

Epple

Üye
Bugun ilk defa bi one x aldim inceledim magazada. Guzel telefon fena degil ama sunu anladim iPhone'dan sonra buyuk ekranli telefon kullanamam ben :D Baktim biraz kurcaladim. Ben 4s i hep tek elle tutar bas parmagim ile ekrandaki isleri yaparim. Bunu bi aldim ayni sekilde. Haha hala aklimda yetismedi bas parmagim telefonun diger ucuna :D Cidden cok sasirdim alismisim 3,5'' e kullanamadim :D

Türe

Türe

Üye

Ekran problem değilse sistem nedeni ile 4S bunun dışında One X..Ama şu anda bence One X yine üstün çünkü 4S'in yapabildiği her şeyi yapabiliyor ve Tegra kernelleriyle-yeni çıkacak veya çıktı xda'ya bakmadım- oyunlarda 2 kat fps veriyor ve bunun yanında JB aırsa project butter ile arayüzde en 60 fps verecek :)

İos kac fps veriyor ki :hmmm

MasteLaa

MasteLaa

Üye

İos kac fps veriyor ki :hmmm
Oyunlarda 4s 60 fps verebiliyor.

Bugun ilk defa bi one x aldim inceledim magazada. Guzel telefon fena degil ama sunu anladim iPhone'dan sonra buyuk ekranli telefon kullanamam ben :D Baktim biraz kurcaladim. Ben 4s i hep tek elle tutar bas parmagim ile ekrandaki isleri yaparim. Bunu bi aldim ayni sekilde. Haha hala aklimda yetismedi bas parmagim telefonun diger ucuna :D Cidden cok sasirdim alismisim 3,5'' e kullanamadim :D
Alışmamışsan zaten değiştirme iOS dan Android'e ben olsam geçmem yani :D

Türe

Türe

Üye
Yuh :oha: benim pc o kadar vermiyor :D arayuzde 70-80 var midir ki :hmmm

Üst Alt