Saat Samsung Gear S3, S2, ve Fit 2, Apple'ın iOS platformuna da artık destek veriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Gear S3, S2, ve Fit 2, Apple'ın iOS platformuna da artık destek veriyor
Teknoloji dünyasının önemli isimlerinden olan Samsung'un son dönemde büyük önem verdiği segmetlerin başında giyilebilir cihazlar geliyor. Firma, hem sanal gerçeklik gözlüğü olarak Gear VR modellerini pazara sunarken, ayrıca yine Gear çatısı altında akıllı saat ve fitness bilekliği modellerini de satışa çıkarmakta.



Son olarak firma, geçtiğimiz sene Eylül ayında IFA 2016 etkinliğinde yeni akıllı saat modeli olarak Gear S3'ü resmi olarak duyurmuştu. Bu akıllı telefon Samsung Gear S3 Frontier ve Classic olmak üzere iki farklı versiyon olarak gelirken, ülkemiz de dahil olmak üzere dünya genelinde satışa çıkmıştı.

Bilindiği üzer Samsung'un Gear S2, S3 ve Fit 2 gibi modelleri Android işletim sistemi ile uyumlu. Ancak bugün firma bir duyuru gerçekleştirdi ve artık Gear S3, S2, ve Fit 2 akıllı saat ve fitness bilekliği cihazlarının Apple'ın iOS platformu ile uyumlu olduğunu açıkladı.

Yaklaşık 5 ay önce Samsung, hatırlanacağı üzere Gear S2 modeli için iOS beta test programını başlatmıştı. Bu sürecin bitmesi ile Gear S2 resmi olarak iOS desteğine kavuşurken, ayrıca diğer modeller Gear S3 ve Fit 2 de iOS desteği alan Samsung cihazları oldu.

Samsung'un Gear S2 / S3 / Fit 2 kullanıcıları Apple App Store üzerinden gerekli uygulamaları indirebilir.

Ancak şunu da belirtmek lazım iOS 9.0 ya da üstü işletim sistemi ve iPhone 5 ve üstü akıllı telefon gerekiyor.
 


Üst Alt