Samsung Galaxy S3 mü yoksa s2 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3 mü yoksa s2 mi?
Arkadaşlar bu iki telefondan birisini almak istiyorum,ancak galaxy s3 ün tipini beğenmedim,tipsiz görünüyor. S2'in tipi daha iyi ama yinede kararsızım,bu telefonlara bu kadar para verilirmi? samsung wonder'de düşünülebilirmi ayrıca ithalatçı firma garantili telefon alınırmı,biliyorsunuz bu tür firmalar biraz daha ucuza satıyor. yorumlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

SevenJoubert

SevenJoubert

Üye
S3 almalısın.tasarıma bakma islevselligi önemli.suanda s3 kullanıyorum çok rahat.ben yurt dışından aldım.ama arkadaşım bir forum sitesinden bir adamdan aldı çok memnun kaldı bütün ailesine aldı.1500tl ye sanırım.pm atarsan forumun ismini ve adamı yazarım.

15097

15097

Üye
S3.

R.A.M

R.A.M

Üye
S3 al

- - - Eklendi - - -

ama ithalatcı firmaların garantileri sıkıntılı telefonlar geç geliyor vs. 100 200 daha fazla ver sağlam yerden al derim :oke:

Neverex

Üye
Tabiki de S3 :oke:

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi

enterneoll

enterneoll

Üye
paran varsa s3 al süper :)

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
One X Bence :) Tegra Platformunun nimetleri çok bol gözün kapandığında ekran da kapanıyo diye S3 alınmaz

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Bence sen s3 u doğru düzgün bir arastır kardeşim sonra cihazı kötüle!
Cihazın tüm teknik özelliklerini ezbere sayabilirim tamam mı ? Exynos Platformuyla Tegra platformu Oyun vs açısında kesinlikle karşılaştırılamaz Tegra ezer geçer

Epple

Epple

Üye
One X Bence :) Tegra Platformunun nimetleri çok bol gözün kapandığında ekran da kapanıyo diye S3 alınmaz

Demek gozun kapandiginda kapaniyo diye alinmaz ha :D Bence de s3 al yeni telefon sonucta ve s2 den ustun oldugu da ortada. Sahsen samsungun begendigim 2 telefonundan biri.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
Demek gozun kapandiginda kapaniyo diye alinmaz ha :D Bence de s3 al yeni telefon sonucta ve s2 den ustun oldugu da ortada. Sahsen samsungun begendigim 2 telefonundan biri.
en azından ben almam :D

cliolar

Üye

Cihazın tüm teknik özelliklerini ezbere sayabilirim tamam mı ? Exynos Platformuyla Tegra platformu Oyun vs açısında kesinlikle karşılaştırılamaz Tegra ezer geçer

tegra cok iyi platform ama gta turk u acmayan bi cok gameloft oyununda uyumsuzluk yasayan tegra bence exynos dan iyi degil(destek acisindan kiyaslamadim)ama tegra nin nvdia olmasi cok buyuk arti,destek var para var.testlerde ortada islemci bakimindan ayrica 40nm ile uretiliyor tegra.exynos ise 32 nm bu guc tasarufu ve pwrformans artisi demek.velhasil hepsi uzun sure sizi yolda birakmaz

H.TOGAN

H.TOGAN

Üye

Say bakalım genç , kullandığımız cihazı birde senden dinleyelim.....

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye
tegra cok iyi platform ama gta turk u acmayan bi cok gameloft oyununda uyumsuzluk yasayan tegra bence exynos dan iyi degil(destek acisindan kiyaslamadim)ama tegra nin nvdia olmasi cok buyuk arti,destek var para var.testlerde ortada islemci bakimindan ayrica 40nm ile uretiliyor tegra.exynos ise 32 nm bu guc tasarufu ve pwrformans artisi demek.velhasil hepsi uzun sure sizi yolda birakmaz
Tegra Exynos'tan çok daha güçlü her şeyiyle gerek oyun kalitesi gerek hız Gameloft oyunlarının uyumsuzluğu pek sorun değil bence

Türe

Türe

Üye

Tegra Exynos'tan çok daha güçlü her şeyiyle gerek oyun kalitesi gerek hız Gameloft oyunlarının uyumsuzluğu pek sorun değil bence

Gelismesi lazim daha. Bircok oyun S3 de daha akici. Belki tegra daha kaliteli ama dedigim gibi.

FirstPioneer

FirstPioneer

Üye

Gelismesi lazim daha. Bircok oyun S3 de daha akici. Belki tegra daha kaliteli ama dedigim gibi.
Akıcılıkta da pek bi fark yok aslında Ama Grafik istiyorsan kesinlikle Tegra belki internet performansında Biraz exynos iyi olabilir ama benim tercihim tegra olurdu

Türe

Türe

Üye

Akıcılıkta da pek bi fark yok aslında Ama Grafik istiyorsan kesinlikle Tegra belki internet performansında Biraz exynos iyi olabilir ama benim tercihim tegra olurdu

Mobil platformda oyle aman aman grafik farki yok ki zaten tegr grafikleriyle dead trigger i s2 ds bile oynuyorum kasmadan.

thuglife

thuglife

Üye
    Konu Sahibi
Ekran kartımı kullanıyor bunlar :) nvidia vs... :ehe

Üst Alt