Telefon Tavsiyesi Samsung Galaxy S3 mü iPhone 4s mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Nexus a portlamışlardı o yüzden sordum

S3 baskın geliyor ama One X tede gözüm var.Samsung u bayağı biliyorum o yüzden içim S3 e ısınmıyor.(Biraz değişik bir cümle oldu :D)

TheMadness

TheMadness

Üye
PenTile ekran hileli diyenlere söylüyorum o ekranlarda s pen c pen calisabiliyor dezavantaj değil avantajdir

enaa_881

enaa_881

Üye
arkadaslar pentile ekran ile ilgili yazmayim dedim ama duramdim
evet pentile (super amoled) ekranin subpixel dizilimi ile rgb ( super amoled plus , retina vs) ekranin subpixel dizilimi farkli ve evet pentile ekran biraz hileli gibi durabilir ama ekran cozunurlugu 300ppi in ustundeyken zaten pixelleri gormek neredeyse imkansiz
sonuc olarak super amoled kadar iyi olmasada yeterince iyi cozunurluk 300 ppi in ustundeyken

PriZm

PriZm

Üye
PenTile ekran hileli diyenlere söylüyorum o ekranlarda s pen c pen calisabiliyor dezavantaj değil avantajdir
bilmediğimden dolayı soruyorum,Sgs in ekranı pentile ekranmı?
cm9'un son nighly sürümlerinde Dil ve giriş menüsüne "kalem kullanırken simge göster" diye bir seçenek geldi.sanırım S-pen ile çalışabiliyor.yanlışmıyım?

amcalu1

amcalu1

Üye
Film izlemek için one x daha iyi daha çok formatta film açabiliyor ve one x in ekranı bence daha iyi çoğu karşılaştırmalardada öyle söylüyorlar s3 sadece şarj ve disk kapasitesnde s3 geçer oyun kamera ve müzik te one x bide s3 un tarayıcısı da one x ten iyi

hotlock

hotlock

Üye
pentile ekran hangi cihazlarda var ?

PriZm

PriZm

Üye
Film izlemek için one x daha iyi daha çok formatta film açabiliyor ve one x in ekranı bence daha iyi çoğu karşılaştırmalardada öyle söylüyorlar s3 sadece şarj ve disk kapasitesnde s3 geçer oyun kamera ve müzik te one x bide s3 un tarayıcısı da one x ten iyi

Abartma.

enaa_881

enaa_881

Üye

bilmediğimden dolayı soruyorum,Sgs in ekranı pentile ekranmı?
cm9'un son nighly sürümlerinde Dil ve giriş menüsüne "kalem kullanırken simge göster" diye bir seçenek geldi.sanırım S-pen ile çalışabiliyor.yanlışmıyım?
kardes evet sgs nin ekrani pentile ekran ama arkadasin soyledigi gibi bisey oldugunu sanmiyorum

- - - Eklendi - - -

pentile bi ekran turu degil pixellerin sub pixel diziliminin adidir
SGS SGS3 nexus note
bildigim kadariyla nokianin amoled ekranli modelleri de ( hepsi oylemi bilmiyorum ama bazilarinin oyle oldugunu biliyorum) pentile dizilimine sahip

- - - Eklendi - - -

film izlemek icin ikiside iyi ama konu dosya acmaya gelince s3 daha iyi
kamera karsilastirmalrinda one x az isikli ortamda dha iyi s3 ise isikli ortamda ve video cekiminde de s3 daha iyi
tarayici ve sarj s3 daha iyi
oyun performanlari aynidir yaklasik olarak

amcalu1

amcalu1

Üye
Ben yeni telefon alicak olsam one x alırdım ama sgs2 m var cebimde 2 bin tl fazladan para olsa yine telefon almam

wratH!

wratH!

Üye
Kamera one x daha iyi olabilir. Oyunlarda efektleri daha iyi olabilir ama hız açısından s3 daha iyidir müzik konusuna gelince ikisinde de müzik dinledim S3 'teki wolfson cip daha kaliteli bir ses sağlıyor beats audio yazılımla olduğu için tamamen göz boyama. Müzikte s3 daha iyi geldi.araya olarak da sense daha iyi ve ram optimizasyonu açıdan ine x bir tık daha iyi ben tarayıcı akıcılık oyun performansı müzik kategorilerine baz alarak s3 u seçtim. Başlığı açan arkadasa da tavsiye ederim.

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi samsung kullandığım için one x daha cazib geliyor

Çünkü samsung uygulamalarının hepsini biliyorum yani s3 ü kısmen biliyorum ama one x i hiç bilmiyorum

TheMadness

TheMadness

Üye

1. Nexus One
  2. HTC Desire
  3. Samsung S8000
  4. Samsung Galaxy S
  5. Samsung Wave S8500
  6. Samsung NX10
  7. Samsung Galaxy Note
  8. Galaxy Nexus
  9. Dell Venue Pro
  10. Nokia N9
  11. Nokia Lumia 800
  12. Droid RAZR
  13. HTC One S
  14. Samsung Galaxy S III

- - - Eklendi - - -

720p cihazlarda hiç bir dezavantaj ifade etmez.

- - - Eklendi - - -

Pentile ekranların bir avantajı daha pentile ekranlar daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı. Pentile matrix kullanılan ekranlar diğer ekranlara göre detaylı ve kaliteli bir görünüm verir.

- - - Eklendi - - -

RGB dizilişi değil RGBG dizilişi kullanır pentile ekran. 4 alt pikselden 2 piksel ortaya çıkar. RG-BG. Daha az alt piksel kullanılarak aynı çözünürlük elde edilir. Aynı zamanda güç tasarrufu da sağlar.

• Beğen
Tepkiler: hotlock
hotlock

hotlock

Üye

1. Nexus One
  2. HTC Desire
  3. Samsung S8000
  4. Samsung Galaxy S
  5. Samsung Wave S8500
  6. Samsung NX10
  7. Samsung Galaxy Note
  8. Galaxy Nexus
  9. Dell Venue Pro
  10. Nokia N9
  11. Nokia Lumia 800
  12. Droid RAZR
  13. HTC One S
  14. Samsung Galaxy S III

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Pentile ekranların bir avantajı daha pentile ekranlar daha uzun ömürlü ve daha dayanıklı. Pentile matrix kullanılan ekranlar diğer ekranlara göre detaylı ve kaliteli bir görünüm verir.

- - - Eklendi - - -

RGB dizilişi değil RGBG dizilişi kullanır pentile ekran. 4 alt pikselden 2 piksel ortaya çıkar. RG-BG. Daha az alt piksel kullanılarak aynı çözünürlük elde edilir. Aynı zamanda güç tasarrufu da sağlar.

teşekrler abey çok saolasın :)

Sertug1991

Sertug1991

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar One X rom atmak için S–On yapmak gerekiyormuş sonra tekrar S–Off yaparak garanti içine alabilirmiyiz

PriZm

PriZm

Üye

1. Nexus One
  2. HTC Desire
  3. Samsung S8000
  4. Samsung Galaxy S
  5. Samsung Wave S8500
  6. Samsung NX10
  7. Samsung Galaxy Note
  8. Galaxy Nexus
  9. Dell Venue Pro
  10. Nokia N9
  11. Nokia Lumia 800
  12. Droid RAZR
  13. HTC One S
  14. Samsung Galaxy S III

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Xda da bunu araştırıyordum Galaxy S Center-processing ekrana sahip,rgb değilmiş kafam karıştı şimdi :S

enaa_881

enaa_881

Üye

Xda da bunu araştırıyordum Galaxy S Center-processing ekrana sahip,rgb değilmiş kafam karıştı şimdi :S
kardes rgb s2deki ekranin subpixel dizilimi
galaxy s te ise pentile(rgbg) sub pixel dizilimi var :)

PriZm

PriZm

Üye
kardes rgb s2deki ekranin subpixel dizilimi
galaxy s te ise pentile(rgbg) sub pixel dizilimi var :)
Biraz sonra xda'da bu konuyu tartıştıkları bir link koyacağım,çoğu kişi center processing diyor rgb değil diyor :S

mancukya

Üye

oyun oynuyosan 4s gülmekten öldüm s3 oyun konusunda daha iyi

Ya yok insan fikir beyan eder gayette hakki ama iphone ekrani nedirki iyi oyun oyniyacaksin zaten parmaklar yeterince yer kapliyor.
üstelikte iphone üreticisi Faxcon patronu bile kabul etmis iphone 5 S3 ezecek diye aciklama yapmis.
4s gidipte Htc yada S3 ile karsilastirmak oldukca cahilce. Zaten adamlar 6 ay gecemeden apar topar yeni cihaz üretimine kosuyorlar panik halinde.
Bir teli kullanirsin sevebilirsin ama genede yorum yaparken fikir beyan ederken cahilce durumlara gerek yok.

Üst Alt