Samsung Galaxy S3 mü ? İphone 4S mi ?Acil yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

altannemre

Üye
Bakın arkadaşlar ben s3 kullanıcısıyım ve s3 ü hafife alanlara çok pis ayar oluyorum kardeşimde de s3 var abimde de bu telefonu hızlı bulmuyorlar ben bi özelliği buldum ve 1 buçuk gb î size yeminle 30 dk olmadan indiriyor kendi interneti ile wifi den bile hızlı bakın altını çiziyorum wi-fi kullanmadan yapıyorum 11 tl lik vodafone 100 mb ı nı kullanmadan s3 harika bana inananlara msj atsınlar söyleyim herkeze söylemeyi sevmiyorum

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Bende s3 kullanıyorum çok iyi iphone 4-4s-5 de kullandım ama android daha rahat geliyor ayrılmadım şu s3 ten

boran9999

boran9999

Üye
iphone4S den galaxy S3 e geçen bir kullanıcı olarak hiç pişmanlık duymamıştım bilgilerinize.

1 yıl olmuş vay be.

UpOneTR

UpOneTR

Üye
sırf ios için 4S alırdm ben hem S3 den daha kolay satarsn satarken

Ricochet

Ricochet

Üye
her türlü 4s derim.samsungun dandik malzeme kalitesi yanında yeni güncellemelerle iyice şişti s3.şu an androide en az 3 gb ram lazım,iphone a 512 ram bile yetiyor.

baby_face_

baby_face_

Üye
İos 6 olsaydı kesinlikle 4s derdim ama ios 7 tam bir rezalet, yükseltilmemiş bulursan 4s derim.

PriZm

PriZm

Üye
Her ikiside gayet iyi cihazdır bana göre.S3 ün geliştirici desteği iyi olduğundan güncellemeler kesildiğinde sıkıntı yaratmaz.

Bu arada şu en az 3 gb ram gerekli diyen arkadaşa,

Android'in Touchwiz hantalından ibaret olmadığını ne zaman öğreneceksiniz çok merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: The Shadow

Üst Alt