Samsung Galaxy S3 mü ? İphone 4S mi ?Acil yardım lütfen.

Sponsorlu Bağlantılar

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Ben de 2 cihaz arasında kalmıştım 1 2 hafta öncesinde. Fakat iphone 4s istiyordum ve onu aldım.Çünkü boyutunun küçük olması benim için sorun değil.Ayrıca samsungun tasarımını beğenmiyorum.Ve en önemlisi herşey donanım değil.iPhone yazılım telefonu.Bkz: iPhone 3gs nin gta 3'ü açması gibi.Demek istediğim uygulamalarda çok fazla donanıma ihtiyaç duymaması. Bu benim görüşüm.S3 de fiyatına göre harika bir telefon.

• Beğen
Tepkiler: krstnck

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim değerlendircem.

krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Var mı başka fikrini beyan edecek arkadaşlar ayrıca bunları 2.el alcam bu da göz önünde bulundurulursa belki fikir değişiklikleri olur.

XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
Hiçbir tartışmaya girmeden +1 diyorum :) (bu sözü de dün s2 kullanan arkadaşım bana söyledi oradan aklıma geldi)

yazdigim yazıda tartışma açıcak bir laf yok. sadece androidin çok tercih edildigi söylenilmiş bnde onun görüşüne yorum olarak kendi yorumumu yaptim. 100$ android var 700$'ada android var. ama iphone 700$ civarı

Black-killing

Black-killing

Üye
Gönül rahatlığıyla s 3 alabilirsin pişman olmayacağına garanti veriyorum:D

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence 4s'in S III'le kıyaslanması çok yanlış 4s'i , Galaxy S II'yle kıyaslayın. Bence S III çok daha üstün bir cihaz.

• Beğen
krstnck

krstnck

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim oylar s3 den yana s3 alacağım herhalde :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Alınca İyi Bir tercih olduğunu anlayacaksın

CasuS_87

CasuS_87

Üye
sIII :)

• Beğen

gunes34

Üye
kesinlikle s3,hiçbir pişmanlık yaşamazsın çok iyi telefon

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S III , 4s'e göre daha yeni.

codblackops2

codblackops2

Üye
htc one x ,s3ü 4e katlar 2ye böler fakat ülkemizde pek tutulmayan bir telefon yani s3 kadar değil..

4ste güzel telefon ,yazılım olarak baya iyi.jb yapmayacaksan 4si hiç düşünme bile..

Ben s3 derim..

- - - Eklendi - - -

galaxy note 2ye de bakabilirsin aslında :hmmm

MaxicepManyagı

Üye
hayırlı olsun şimdiden s3 den şaşma derim :)

hmgurbuz2

hmgurbuz2

Üye
Kafanı karıştırmak istemem ama One X i bi incele derim ben..Hem herkesin elinde S3 var zaten farklı bir telefon daha iyi olur

gkcll

gkcll

Üye
Android pişmanlık olsaydı en çok kullanılan işletim sistemi olmazdı senin dediğine göre Android pişmanlıksa o zaman Symbian kullanıcıları kafasına sıksın.

- - - Eklendi - - -

:gun1: Symbian

bir zaman lar alamıyor dun şimdi böyle mi oldu android olmasa elinde şuan symbian 3 olacak tı ki ben kullanıyorum memnun num gayet stabil çalışıyor insanları ürkütetek bir zaman kullandığın sistemi kötülmek kimsenin emeğini karalamak hoş değil bence

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bir zaman lar alamıyor dun şimdi böyle mi oldu android olmasa elinde şuan symbian 3 olacak tı ki ben kullanıyorum memnun num gayet stabil çalışıyor insanları ürkütetek bir zaman kullandığın sistemi kötülmek kimsenin emeğini karalamak hoş değil bence

Hahahahaha Ben symbian kullanıcısıyım bugüne kadar aldığım hiçbir telefon android değildi :ehe ama Symbiancı olarak olaya objektif bakıyorum android'e kimse kötü diyemez bilmeden yorum yapmışsın android'i savunmam androidci olduğum anlamına gelmiyor. :ehe

gkcll

gkcll

Üye

Hahahahaha Ben symbian kullanıcısıyım bugüne kadar aldığım hiçbir telefon android değildi :ehe ama Symbiancı olarak olaya objektif bakıyorum android'e kimse kötü diyemez bilmeden yorum yapmışsın android'i savunmam androidci olduğum anlamına gelmiyor. :ehe

bilmeden yorum yapmak mı merak etme senin kadar olmasa da senden çok bilgim vardır konu o değil bir zaman efsanesi symbian dı konu buda değil senin insanları ürkütmek nokia almasını engellen hoş değil android de symbian da sana bir faydası yok adam nokiayı modele katıyor sizin öneriniz de bu saatten sonra nokia alınmaz bırakın adam almak istiyor sa herkes android kullanacak diye bir kayde yok

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
bilmeden yorum yapmak mı merak etme senin kadar olmasa da senden çok bilgim vardır konu o değil bir zaman efsanesi symbian dı konu buda değil senin insanları ürkütmek nokia almasını engellen hoş değil androidde symbian da sana bir faydası yok adam nokiayı modele katıyor sizin öneriniz de bu saatten sonra nokia alınmaz bırakın adam almak istiyor sa herkes android kullanacak diye bir kayde yok

Estağfurullah daha iyi biliyor olabilirsin ben öyle birşeyi iddia etmedim.Yine çok yanlış bir düşünce Nokia alınmaz demeye çalışmadım aksine Lumia 920'ye bayılıyorum. Nokia'yı genelleyerek Yorum yazmam çok yanlış ben symbian için söylemiştim ama Nokia Şu anda Windows Phone. Nokia dersen eğer çok büyük bir kapsam olur symbian demeliydin. Ayrıca kimseyi de ürkütmediğimi düşünüyorum. Bir zamanların efsanesi olabilir ama kimse telefon alırken aa bu telefon bir zamanların efsanesi bunu almalıyım da demiyor eski teknoloji günümüze uygun değil günümüz teknolojisinin gerisinde kaldı belki efsane olabilir ama bu o efsanenin günümüzde iyi olduğu anlamına gelmez. Umarım dediklerimi kötüye yorumlamazsın. Ben hiçbir zaman Nokia'yı kötülemedim. Ama sırf seviyoruz diye de yaptığı kötü işleri göz ardı etmemeliyiz.Yıllardır Nokia kullanıyorum hayatımda başka marka telefon kullanmadım ama symbian artık bitti bunu Nokia bile kabullendi sen hâlâ ısrar ediyorsun artık beklentilere karşılık verecek bir işletim sistemi olduğunu düşünmüyorum.Kimse android kullanmak zorunda da değil hangi işletim sistemi ona hitab ediyorsa onu kullansın.

warriorname

warriorname

Üye
Lumia 920 :)

Üst Alt