Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Konuyu nasıl buldunuz?

• Çok güzel buldum.

Kullanılan: 89 76.7%
  • Güzel buldum

Kullanılan: 27 23.3%

• Kullanılan toplam oy
    116
emre2574

emre2574

Üye
Ne çok dayanıyor nede az- - - Eklendi - - -Ne çok dayanıyor nede az
ortalama kac saat dayanıyor 3g kapalı edgede ınternette dolanıp muzık dınlersen benım gunluk kullanımım bu sekılde oluyor genellıkle

taxonera

Üye
Merhaba arkadaşlar benim sorum bazı uygulamalarda banka v.s. gibi login olmak gerekli olan uygulamalarda mobil veri ile giriş yapamıyorum evimdeki wifi ile rahatlıkla yapabiliyorum. Bunun sebebi nedir nerde ne gibi bir şey yapmışım ki bunu engelliyor

bsra06

Üye
Merhaba benim de bir sorunum var. Kulaklıkla ilgili. Kulaklığı takıyorum fakat telefon kulaklığı görmüyor açıp kapatınca düzeliyor fakat bu sefer kulaklığı çıkarınca hala kulaklık işareti kalıyoor. O da ancak birini arayınca geçiyor. Lütfen yardım edinnn. :(

emrh77

emrh77

Üye
arkadaşlar s3 mini de otomatik parlaklık ayarı yok onun için özel bir program varmı deneyen bana pm atarsa çok makbule geçer yaa )=

bulent35x

bulent35x

Üye
bugun aldim 750 lira pesin telefon harika bu üçüncü android telefonum çok tatlı tek kelime ile

TuRKGuCu

TuRKGuCu

Üye
Arkadaşlar merhaba cihazı 5 ay önce teknosadan aldım gayette memnundum fakat bi sıkıntı ile karşı karşıyayım. Batarya doldurduğum zaman bazen hiç dolmuyor bazen doluyor %100 oluyor hiç düşmüyor birden düşüyor bazende sarj cihazını cıkarıp takarken verdiği sesi kendi kendine veriyor (şarj cihazı takılı değil iken) bu konuda yapabileceğim bişey varmıdır yardımlarını bekliyorum..!!

smh60

smh60

Üye
Şarh cihazında sorun olmadığna eminmisin

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
arkadaş s3 minisini yere düşürmüş, ön kapağın sağ kenarında bi yukarda bi aşağıda olmak üzere iki tane küçük oyuk oluşmuş. ön kasayı değiştirmek istiyor kaça patlar onu merak etti ben de bi sorayım dedim buraya :)

smh60

smh60

Üye
ön kasa biraz masraflı olur

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ne kadar masraflı mesela??

emre2574

emre2574

Üye
telefonu aldım super bişi bu ya :)

adnlburak33

Üye
Beyler ben s3 mini alacam kesin olarak karar verdim 1 şüphem kaldı kamera yeterlimi sizce beyler mükemmel foto istemiyorum

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Yeterli

• Beğen
Tepkiler: adnlburak33

selcukas

Üye
Beyler ben s3 mini alacam kesin olarak karar verdim 1 şüphem kaldı kamera yeterlimi sizce beyler mükemmel foto istemiyorum
750 liradan fazla verme verceksen xperia al daha iyi hatta xperia kullanmadim ama xperia daha iyi gibi geliyo s3mini kullaniyorum kamerasi yeterli merak etme

sinanadsoy

Üye
arkadaşlar ben cumartesi günü medya marktan s3 mini almak istiyorum kampanya var 899 tlden 699 tl ye düşecek sizce telefonun fiyatı iyimi alınırmı

tomy1925

tomy1925

Üye
arkadaşlar ben cumartesi günü medya marktan s3 mini almak istiyorum kampanya var 899 tlden 699 tl ye düşecek sizce telefonun fiyatı iyimi alınırmı

Arkadaşım bence hiç düşünmeden al piyasa fiatı 750 ile 800 arai normalde 700 tl iti bir fiyat ama dikkat et istanbul garantili olmasın

selcukas

Üye
Arkadaslar lutfen yanit bekliyorum benimde s3 minim var ama mesela çogu zaman menu geçişlerinde donmalar yapiyor birde shadowgun oynadinizmi bilmiyorum o oyunda wifi uzerinden bile cok feci kasiyor telefonu yenuden baslattigimda 1dk ellememem gerek o derece kasiyo acilistasizdede aynilari oluyor mu??? Olmuyorsa garantiye yollucam

Üst Alt