emre2574
Üye
ortalama kac saat dayanıyor 3g kapalı edgede ınternette dolanıp muzık dınlersen benım gunluk kullanımım bu sekılde oluyor genellıkleNe çok dayanıyor nede az- - - Eklendi - - -Ne çok dayanıyor nede az
ortalama kac saat dayanıyor 3g kapalı edgede ınternette dolanıp muzık dınlersen benım gunluk kullanımım bu sekılde oluyor genellıkleNe çok dayanıyor nede az- - - Eklendi - - -Ne çok dayanıyor nede az
eminim başka şarj cihazıda denedim 3,4 farklı şarj cihazı denedim aynı..!!Şarh cihazında sorun olmadığna eminmisin
ne kadar masraflı mesela??
750 liradan fazla verme verceksen xperia al daha iyi hatta xperia kullanmadim ama xperia daha iyi gibi geliyo s3mini kullaniyorum kamerasi yeterli merak etmeBeyler ben s3 mini alacam kesin olarak karar verdim 1 şüphem kaldı kamera yeterlimi sizce beyler mükemmel foto istemiyorum
arkadaşlar ben cumartesi günü medya marktan s3 mini almak istiyorum kampanya var 899 tlden 699 tl ye düşecek sizce telefonun fiyatı iyimi alınırmı
Arkadaşım bence hiç düşünmeden al piyasa fiatı 750 ile 800 arai normalde 700 tl iti bir fiyat ama dikkat et istanbul garantili olmasın