Selam. Bende de s3 mini var geçen gün yazılım güncellemesi geldi . acaba kendim yapabilrmiyim yoksa bi telefoncuya felan mı versem android sürümüm şuan 4.1.2 . 4.2.2 olurmu
Onun için olabilir hocam. Benim hoşuma gitti vallahi bu güncelleme gelmeseydi şarjı çok kötüydü şimdi mesajlaşma internet arada bir oyun ile saat 8'den 10'a kadar dayanıyor telefon oda benim için yeterli.
Benim telefonum s3 mini 4.1.2 yazılımında ancak kilit ekranına kısayol koyamıyorum ayarlarda ekran kilidi bölümünde kısayol seçeneği yok ayrıca facebook lock ticker seçeneğide yok ne yapmalıyım yardım edin lütfen
Bana da geldi o güncelleme fakat telefon fazla değişikliğe uğramadı samsung apss uygulamasının resmi değişti o kadar. ama telefon rahatladı gibi geliyo bana .
Merhaba bende s3 mini kullanıcısyım ve bugün telefonu rootlamayı planlıyorum. benim bir sorum olacak, bu root işleminden sonra telefonum otg desteğine sahip olacakmı. bilen varsa bilgi verebilirmitşk ederim..
Merhaba bende s3 mini kullanıcısyım ve bugün telefonu rootlamayı planlıyorum. benim bir sorum olacak, bu root işleminden sonra telefonum otg desteğine sahip olacakmı. bilen varsa bilgi verebilirmitşk ederim..