UpOneTR Üye smh60' Alıntı: Unroot için superuser i uygulamalardan kaldır bu kadar Genişletmek için tıkla ... şakamısın?
smh60' Alıntı: Unroot için superuser i uygulamalardan kaldır bu kadar Genişletmek için tıkla ... şakamısın?
kaptanpolo Üye arkadaslar tlefonda ekran görüntüsü alamya meni ile power tusu demisler ben ikisiniede basyıorum veya basılı tutuyorum ne yapasarsam yapıyım olmuyo yardım !!!!!
arkadaslar tlefonda ekran görüntüsü alamya meni ile power tusu demisler ben ikisiniede basyıorum veya basılı tutuyorum ne yapasarsam yapıyım olmuyo yardım !!!!!
FeLonieS Üye İlyas' Alıntı: bu nasıl kulüp kimse yok mu Genişletmek için tıkla ... Aynen İlyas kimse yok klüpte
FeLonieS Üye Gerçekten arkadaşlar niye böyle bu klüp, diğer klüpler böyle değil hiç aktif değiliz yardım mesajlarına cevap yok...
Gerçekten arkadaşlar niye böyle bu klüp, diğer klüpler böyle değil hiç aktif değiliz yardım mesajlarına cevap yok...
evren991 Üye Arkadaşlar s3 miniyi bugün aldım fakat internete bağlanamıyorum proxy ayarları falan diyor neden acaba.Net paketim de var.
Arkadaşlar s3 miniyi bugün aldım fakat internete bağlanamıyorum proxy ayarları falan diyor neden acaba.Net paketim de var.
AHMED... Üye google play harici uygulama yuklemesï engellenmistïr diyor flash playere ne yapmam lazim nasil yuklenir - - - Eklendi - - - ilk kez android kullaniyorum yardim - - - Eklendi - - - acil bi cevap veren olsa cok makbule gecer dostlar
google play harici uygulama yuklemesï engellenmistïr diyor flash playere ne yapmam lazim nasil yuklenir - - - Eklendi - - - ilk kez android kullaniyorum yardim - - - Eklendi - - - acil bi cevap veren olsa cok makbule gecer dostlar
sinanadsoy Üye AHMED...' Alıntı: google play harici uygulama yuklemesï engellenmistïr diyor flash playere ne yapmam lazim nasil yuklenir - - - Eklendi - - - ilk kez android kullaniyorum yardim - - - Eklendi - - - acil bi cevap veren olsa cok makbule gecer dostlar Genişletmek için tıkla ... Ayarlar-güvenlik-bilinmeyen kaynakları etkinleştir bir daha yüklemeyi dene
AHMED...' Alıntı: google play harici uygulama yuklemesï engellenmistïr diyor flash playere ne yapmam lazim nasil yuklenir - - - Eklendi - - - ilk kez android kullaniyorum yardim - - - Eklendi - - - acil bi cevap veren olsa cok makbule gecer dostlar Genişletmek için tıkla ... Ayarlar-güvenlik-bilinmeyen kaynakları etkinleştir bir daha yüklemeyi dene
sinanadsoy Üye AHMED...' Alıntı: eyvallah dostum yardïmin icïn kuruldu dun aldim daha acemiyim tesekkur ederïm Genişletmek için tıkla ... Önemli değilde nasıl yükledin bende yüklediydim yükledikten sonra açıyorum internete giriyo setting diye ama hiç bir şey gelmiyor
AHMED...' Alıntı: eyvallah dostum yardïmin icïn kuruldu dun aldim daha acemiyim tesekkur ederïm Genişletmek için tıkla ... Önemli değilde nasıl yükledin bende yüklediydim yükledikten sonra açıyorum internete giriyo setting diye ama hiç bir şey gelmiyor
hasim38 Üye Telden root yapmak için en iyi programi paylaşır misiniz - - - Eklendi - - - Telden root yapmak için en iyi programi paylaşır misiniz
Telden root yapmak için en iyi programi paylaşır misiniz - - - Eklendi - - - Telden root yapmak için en iyi programi paylaşır misiniz
BrainHacker Üye Tek sorunum 4 gb hafıza. Telefo rootlanmadan sd karta atila biliosa oda çözülmüş olur...
Samet.25 __simyacı__' Alıntı: Tek sorunum 4 gb hafıza. Telefo rootlanmadan sd karta atila biliosa oda çözülmüş olur... Genişletmek için tıkla ... gl to sd programi ile oyunlari sd karda atabilirsin
__simyacı__' Alıntı: Tek sorunum 4 gb hafıza. Telefo rootlanmadan sd karta atila biliosa oda çözülmüş olur... Genişletmek için tıkla ... gl to sd programi ile oyunlari sd karda atabilirsin
Samet.25 __simyacı__' Alıntı: Tek sorunum 4 gb hafıza. Telefo rootlanmadan sd karta atila biliosa oda çözülmüş olur... Genişletmek için tıkla ... gl to sd programi ile oyunlari sd karda atabilirsin
__simyacı__' Alıntı: Tek sorunum 4 gb hafıza. Telefo rootlanmadan sd karta atila biliosa oda çözülmüş olur... Genişletmek için tıkla ... gl to sd programi ile oyunlari sd karda atabilirsin