samsung galaxy s3 mini kies bağlantı sorunu yardım edin lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

ledkom

Üye
    Konu Sahibi
samsung galaxy s3 mini kies bağlantı sorunu yardım edin lütfen
Arkadaşlar merhaba, s3 mini aldım. xp kullanıyorum, kies in son sürümünü yükledim, samsung kies ile telefona ne kablo ile nede kies air, nede airdroid ile bağlanamıyorum. ne yapmalıyım, lütfen bilen arkadaşlar ve bu sorunu yaşayıp çözmüş arşadaşlar yardım etsin, bilmeyenler biliyormuş gibi fikir yürütüp zaman kaybettirmesinler. ilginize şimdiden teşekkür ederim.

zann01

Üye
mrb kardeş bende bağlanamamıştım ama buldum.ayarlar-diğer ayarlar-bağ.ve taşınabilir wi-fi alanı oraya girince açık yap usb bağlanıyor var onu işaretle tamamdır

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
MaxiFan

MaxiFan

Üye
Usb bağlantı ayarını Koydukları yere bak :hmmm Bende şimdi aradım bulamadım googlede arattım soru ve çözümünü burda buldum Teşekkürler zann01 :oke:

• Beğen
Tepkiler: DiaBLoS
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kardes kac gundur bende baglanamiyorum . Eve gidince deneyecegim insallah olur ...
Cihazim galaxy nexus ...

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
mrb kardeş bende bağlanamamıştım ama buldum.ayarlar-diğer ayarlar-bağ.ve taşınabilir wi-fi alanı oraya girince açık yap usb bağlanıyor var onu işaretle tamamdır

Galaxy Nexus cihazımda ben de denedım ama bağlanamadım kardeşim .
Neden acaba ?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bu da olmadı ...!
Ya sabır ...

Arkadaş bu kies ne gıcık birşeymiş yahu ... Verem etti beni ...

djjrşfat

Üye
Arkadaşlarwindows media player 11 gezginlerden inidirn sorun düzelecektir kolay gelsn :)

- - - Eklendi - - -

kesin sonuç arkadaşlar çok sevinceksniz :) windovs media 11 çokj güzel gerçktn

ehbayari

Üye
kafayı yemek üzereydim. kiesi kaldırıp tekrar yükledim. telefonun menüsünde aramadığım yer kalmamıştı, eksik olma hocam sorunu hallettim sayende.

ledayi2000

ledayi2000

Üye
nasıl hallettin arkadaşım

emirhan dağaşan

Üye
samsung kiesde bağlantı sorunu çıkıyor nasıl halledebilirim

Üst Alt