Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
bu yaptigim ne ise yariyo cihazima bi getirisi var mi
Eğer batarya bilgisi tutarsızsa yani sorunluysa onun istatistiklerini sıfırlayarak daha sağlıklı bilgi almanı sağlıyor.Yararlı birşey ama bilinçsiz kullanımda telefon iyice sapıtabilir.Devamlı değilde arada yaparsan sıkıntı olmaz.

• Beğen
Tepkiler: vgkarahan ve muratcan1999

vgkarahan

Üye
Eğer batarya bilgisi tutarsızsa yani sorunluysa onun istatistiklerini sıfırlayarak daha sağlıklı bilgi almanı sağlıyor.Yararlı birşey ama bilinçsiz kullanımda telefon iyice sapıtabilir.Devamlı değilde arada yaparsan sıkıntı olmaz.
sagolasintelefonumdaki mesajlarimi bilgisayarima nasil alabilecegim hakkinda bi fikri olan var mi acaba

• Beğen
Tepkiler: Joker
abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
sagolasintelefonumdaki mesajlarimi bilgisayarima nasil alabilecegim hakkinda bi fikri olan var mi acaba
Sms backup uygulamaları var onunla telefona xml yada bazı uzantılarla yedekleyip pc ye atabilirsin

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Google play da var ve çoğu iş görüyor

Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Bu seçenek bende neden yok ki :D

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Onu nasıl yaptın bende de yok

monteboy

monteboy

Üye
bana otadan resmi 4.3 geldi arkadaşlar tüm paralel ihtalat s3lere geliyo hic bi sorunu yok performans artisi bariz sekilde ortada

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Güncelleme geldi arkadaşlar telefon güncelleme kısmından kontrol edebilirsiniz.Hayırlı olsun :oke:

• Beğen
Tepkiler: kartal2378
SkywaLKing

SkywaLKing

Üye
Güncelleme yapabilen var mı arkadaşlar?

asroc

asroc

Üye
Benim telefon afganistanli cikti ne zaman 4.3 gelir tarih listesi vardi bulamiom

yaren_70

Üye
Türkiye güncellemesi çıktı.Az önce yaptım inş. bir sıkıntı çıkmaz.
Türkiye güncellemesi çıktı.Az önce yaptım inş. bir sıkıntı çıkmaz.
Şarzı artık eskisi gibi fazla gitmiyor.

Üst Alt