uamihrac
Üye
SA beyler ben 1 hafta önce s3 aldım telefon güncellemesi şuan 4.1.2. ama güncelleme isityor bakıyorum ama hangi güncellemeye geçeçecek direk bilmiyorum samsung call centeri aradım siz hangi güncellemeden bahsedeiyonuz bizde 4.3 kayıtlı değil dedi. bende 4.3 cihazı çökertiyor diye 4.3 geçirmek istemiyorum şarj az gidiyomuş wifi kopuymuş tel donoyrmuş. yani kısacası cihazı şuan güncellesem direk 4.3 e mi geçer sorun yaratırmı bana acil yardımcı olabirmisiniz ?
hmm ama bnm garibime giden samsung call centeri aradığımda bana 4.3 güncellemesi yok bizde böle kayıtlı bir güncelleme henüz gelmedi dedi ama cihazım güncelleme isityor kaça geçeceğinden emin değilim. şarj durumu nasıl oluyor peki ?hmm ama bnm garibime giden samsung call centeri aradığımda bana 4.3 güncellemesi yok bizde böle kayıtlı bir güncelleme henüz gelmedi dedi ama cihazım güncelleme isityor kaça geçeceğinden emin değilim. şarj durumu nasıl oluyor peki ?4.3 güncellemesinde o sorunlar artık yok düzeltildi o sorunlar, eğer gelen 4.3 güncellemesi ise bence rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.
tekrar tşk ederim