peki telefonum için uygun olan 4.1.2 türkiye sürümünü nerdeb bulabilirim
henüz türkiye için 4.3 güncellemesi çıkmadı zaten çıkınca cihazdan güncelleme uyarısı gelir. Eğer ben beklemem yüklemek istiyorum dersen de çıkmış olan ülkelerin romunu yükleyebilirsin.Herkese SLM Arkadaşlar s3 ün 4.3 versyonunu Telime nasıl yükleyebilirim?Telefonda 4.1.2 yüklü yazılım güncelle dediğimde ''En yeni güncellemeler zaten yüklendi diyor.samsung kiesten deniyorum.''Bu enson çıkan üretici yazılımıdır'' diye yazıyor. 4.3 güncellemesini nasıl yükleyecem?yardımcı olsanız sevinirim Teşekkürler.
Arkadaşım başka ülkenin 4.30nü nasıl yükleyebilirim?henüz türkiye için 4.3 güncellemesi çıkmadı zaten çıkınca cihazdan güncelleme uyarısı gelir. Eğer ben beklemem yüklemek istiyorum dersen de çıkmış olan ülkelerin romunu yükleyebilirsin.
henüz türkiye için 4.3 güncellemesi çıkmadı zaten çıkınca cihazdan güncelleme uyarısı gelir. Eğer ben beklemem yüklemek istiyorum dersen de çıkmış olan ülkelerin romunu yükleyebilirsin.
öncelikler cihaza uygun olan romu indirmek gerekiyor bunun için Sammobile firmware bölümünden uygun olan yazılımı bulabilirsiniz. Eğer oradan indirmek sıkıntı oluyorsa alternatifler arayabilirsiniz. Bunun için de indirmek istediğiniz yazılımın adını örneğin I9300XXUGMK6 yazarak başka linklerden baakabilirsiniz.Arkadaşım başka ülkenin 4.30nü nasıl yükleyebilirim?
Cihazınız başka bir ülkenin produkt koduna sahip olduğundan olabilir yani cihazınız ya yurt dışıdır yada paralel ithalatdır.Bana 26 aralikta güncellemeleri kontrol ettiğimde güncelleme geldi yükledim telim 4.3 oldu türkiyeye gelmedi ise nasıl oldu
Teşekkürler. Söyledipiniz gibi yaparsam garantisi biter. Beklemek daha iyiöncelikler cihaza uygun olan romu indirmek gerekiyor bunun için Sammobile firmware bölümünden uygun olan yazılımı bulabilirsiniz. Eğer oradan indirmek sıkıntı oluyorsa alternatifler arayabilirsiniz. Bunun için de indirmek istediğiniz yazılımın adını örneğin I9300XXUGMK6 yazarak başka linklerden baakabilirsiniz.
indirdikten sonra ODin programı ile telefona flash atarak yükleyebilirsiniz. Detaylı anlatı isterseniz yardımcı olabilirim
hayır garanti dışı kalmaz cihaz orjinal stock rom olduğu için garantide sıkıntı çıkmıyor cihaz durumunda zaten resmi sürüm ibaresi de çıkıyor ama tavsiyem tabiki beklemeniz herhangibir tecrübeniz yok ise.Teşekkürler. Söyledipiniz gibi yaparsam garantisi biter. Beklemek daha iyi
4.3 güncellemesinde o sorunlar artık yok düzeltildi o sorunlar, eğer gelen 4.3 güncellemesi ise bence rahatlıkla güncelleyebilirsiniz.SA beyler ben 1 hafta önce s3 aldım telefon güncellemesi şuan 4.1.2. ama güncelleme isityor bakıyorum ama hangi güncellemeye geçeçecek direk bilmiyorum samsung call centeri aradım siz hangi güncellemeden bahsedeiyonuz bizde 4.3 kayıtlı değil dedi. bende 4.3 cihazı çökertiyor diye 4.3 geçirmek istemiyorum şarj az gidiyomuş wifi kopuymuş tel donoyrmuş. yani kısacası cihazı şuan güncellesem direk 4.3 e mi geçer sorun yaratırmı bana acil yardımcı olabirmisiniz ?