Turkiye romu 4.1.2 stock romu sammobile sitesinden indirip telefona atin buyuk ihtimalle modem dosyasi farkliligindan dolayi iei kaybi yasamissiniz. 4.1.2 tr roma donuste sorununuxun cozulecegini tahmin ediyorum olmadi arizapatch.apk denemelisiniz. Once stock rom yukleyin...Slm arkadaşlar.. Cihazıma ingiltere 4.3 sürümü yükledim... önceleri çok fazla sorun yoktu ama bi kaç gün sonra ''ağda kayıtlı diil'' uyarısı aldım.... birde tam arama yaparken ses karşı tarafa gitmiyor karşı taraftan gelmiyor hat göstergesi o anda çekmiyor ve sonra çekmeye başlıyordu.....
Ben cihaz garantili diye salak gibi o şekil bakırköy garanti servisine bıraktım cihazı...
Sonuç: tel.iniz rotlanmış 475 tl anakart değişimi dediler...
Şimdi size soruyorum bilen arkadaşlar... Tekrar 4.1.2 ye dönersem bu sorun düzelir mi????
Bu arada imeil giderse modem dosyasını flaşlıyabilirim o sorunu o şekil çözerim ama 4.1.2 beni kurtarır mı?
Acil cvp verirseniz sevinirim.....Bu arada hala Türkiye ye 4.3 gelmemesi ayrıca bir sorun zaten.....
Ama ben bu sorunun tel.in teknik bir parçasından mı yoksa yazılımsal birşey mi oldugunu anlamadım....
Yani tam aranırken hat çekim yeri kendini resetliyor.... ses gitmiyor gelmiyor tam o sırada.... arada sırada böyle birşey yapıyor... Hiççbirşey anlamadım.????
Cihazınız rootluysa Greenify adlı uygulamayı öneririm.İstediğiniz uygulamayı siz açana kadar açılmayacak şekilde kapatabilirsiniz.Arkadaşlar kapatsak bile arka planda çalışan uygulamaları nasıl kaldırabiliriz. Örneğin yüklediğim oyunlar ve İnternet sekmesi açık görünmektedir. Bunu nasıl kapatabiliriz. Pil menüsünden Durdurmaya zorla diyorum fakat değişen bişey yok aynı şekilde orda duruyor. Bir çözümü varsa paylaşırsanız sevinirim.
Teşekkürler
Markette ararsanız bulursunuz.Root olup olmadığını root checker adlı programla öğrenebilirsiniz.Bu uygulamayı nasıl edinebilirim hocam.Birde rootlu olup olmadığını rom atılıp atılmadığını nasıl anlayabiliriz. Telefon hakkında bilgileri öğrenmek için kod vs varmı.
Slm arkadaşlar.. Cihazıma ingiltere 4.3 sürümü yükledim... önceleri çok fazla sorun yoktu ama bi kaç gün sonra ''ağda kayıtlı diil'' uyarısı aldım.... birde tam arama yaparken ses karşı tarafa gitmiyor karşı taraftan gelmiyor hat göstergesi o anda çekmiyor ve sonra çekmeye başlıyordu.....
Ben cihaz garantili diye salak gibi o şekil bakırköy garanti servisine bıraktım cihazı...
Sonuç: tel.iniz rotlanmış 475 tl anakart değişimi dediler...
Şimdi size soruyorum bilen arkadaşlar... Tekrar 4.1.2 ye dönersem bu sorun düzelir mi????
Bu arada imeil giderse modem dosyasını flaşlıyabilirim o sorunu o şekil çözerim ama 4.1.2 beni kurtarır mı?
Acil cvp verirseniz sevinirim.....Bu arada hala Türkiye ye 4.3 gelmemesi ayrıca bir sorun zaten.....
Ama ben bu sorunun tel.in teknik bir parçasından mı yoksa yazılımsal birşey mi oldugunu anlamadım....
Yani tam aranırken hat çekim yeri kendini resetliyor.... ses gitmiyor gelmiyor tam o sırada.... arada sırada böyle birşey yapıyor... Hiççbirşey anlamadım.????
Hocam Greenify birden fazla çıkıyor hangisi acaba tam olarak link verirmisiniz ?
Tavsiyem şuan atmaman. Çünkü yakın zamanda güncelleme gelecek.Arkadaşlar telefona root atmamı önerirmisiniz yoksa orijnal şekilde kalsın mı ? Her hangi bir zararı olur mu.
Hayır son sürüm 4.1.1 değil. Son sürüm 4.1.2.Eğer telefon rootlu değilse normal güncelleme kısmından güncelleyebilirsin.Ama rootluysa rootu kaldırman gerekir.Şarj sorunun sürümünden kaynaklanıyor olabilir.Güncelledikten sonra büyük ihtimalle düzelecektir.Şunu söylemeliyim bu telefonlardan 3-4 gün şarj gitmesini beklememelisin.Ama normal kullanımda rahat 1 1,5 günü çıkartıyor.Şu an orjinal telefon için sürüm 4.1.1 öyle değilmi Kiesten yükseltmeyi denedim Sanırım root gerekiyormuş Yapmadım bende. Teşekkürler. Benim tek sorunum var sarj çok gidiyor. akşam yüzde 78 bıraktım 7 saat uyudum geldim 74 olmuş bu sevindirdi beni demekki normal şartlarda bir sıkıntı yok. Ama örneğin facebook messenger açıp yarım saat mesajlaşınca tabi wifi dahilinde yüzde 10-15 arası gidiyor yarım saat kadarda oyun oynayınca bi o kadarda ona gidiyor. Kısaca günde 2 kez sarj etmek durumunda kalıyorum belkide normal değerler ama ben daha önce hep nokia kullanan birisi olduğum ve uzun giden sarj sürelerine alıştığım için garip geliyor. Bu benim ilk Android samsung telefonum Nokia 5250 den buna direk geçiş yaptım. Ondan öncede bir zamanların efsane telefonları 6600 kullanıyordum.
Guncellemeler ithal edilen ulkelerin surum kodlarina gore degisiklik gosterebiliyor yani almanya icin uretilmis bir telefon rusya icin uretilmis bir telefondan ota guncellestirmelerini aylarca sonra alabiliyor beklemekten baska careniz yok ota guncellestirmesi icin yada odin ile manuel yukleme yapacaksınız. .. bu arada konu s3 konusu s3 mini konusu olmadigi icin uyari alabilirsinizGüncellemek istediğimde zaten en yeni güncellemeler yüklü diyor fakat 4.1.1 olarak gösteriyor. Bu arada ben S3 Mini kullanıyorum. Rootu nasıl kaldırabiliriz acaba.Sanırım telefonda root yok fakat buna rağmen güncellemeyi yüklemiyor anlamadım
Dostum s3 mini konusu değil burası.Öteki konuya yazarsan daha sağlıklı bilgi edinebilirsin.Güncellemek istediğimde zaten en yeni güncellemeler yüklü diyor fakat 4.1.1 olarak gösteriyor. Bu arada ben S3 Mini kullanıyorum. Rootu nasıl kaldırabiliriz acaba.Sanırım telefonda root yok fakat buna rağmen güncellemeyi yüklemiyor anlamadım
Klon imeili telefon mu aldiniz yoksa garantili miSlm Arkadaşlar benim s3'te 4.1.2 güncelleme sonrası hat gitti araştirdim telefonun imei numarasi değiştirilmiş , alalı 1 ay oldu. benim anlamadığın imei neden değistirilsin, bunun ne yararı varki ve guncelleme yaptiktan sonra imei kendi kendine değişme olasıliğıda varmış . ne yapmalıyım ? bi oneriniz varmi? aldıgım yere gerimi götürmeliyim yoksa bunun bir çözümü varmı???