Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Joker

Joker

Emekli Yönetici
4.3 gelmedi hala ben ona uyuz oluyorum.Root atmaya meyilliyim bu aralar.
Ama büyük ihtimal telefonu satıp iphone a geçicem.son 1 haftada telefondan çok soğudum. S4 bile rehbere girince bekletiyor, iphonelar köpek gibi hızlı :S
Çözümü imkansız sorunlar değil bunlar.Gelecek olan güncellemeyle sorunun düzeleceğini düşünüyorum. Ayrıca illa kendi rehberini kullanmak zorunda değilsiniz.Exdialer adlı programı kullanabilirsiniz.

Luken Drew

Üye
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır s3 kullanıyorum ama son 2 aydır çektigim resimlerin videoların yarısı bozuk görünüyor. İndirdiğim filmler ilk seferde izleniyor fakat sonrasında onlarda bozuluyor. 32 Gb lık Sd kartım var ona bilgisayardan film atıyorum telefona taktığımda silinmiş oluyor yada bozuk gösteriyor. Telefonu 2 aydır sadece oyun ve konuşma için kullanıyorum neredeyse. Kaç kere format attım hala aynı. Acaba yazılımsal bi sorunmudur daha önce karşılaşan var mı forumdan. Telefonun android sürümü 4.1.2 En son sürüm yüklesem düzelir mi bi yardım edin lütfen.

monteboy

monteboy

Üye
Merhaba arkadaşlar ben yaklaşık 7 aydır s3 kullanıyorum ama son 2 aydır çektigim resimlerin videoların yarısı bozuk görünüyor. İndirdiğim filmler ilk seferde izleniyor fakat sonrasında onlarda bozuluyor. 32 Gb lık Sd kartım var ona bilgisayardan film atıyorum telefona taktığımda silinmiş oluyor yada bozuk gösteriyor. Telefonu 2 aydır sadece oyun ve konuşma için kullanıyorum neredeyse. Kaç kere format attım hala aynı. Acaba yazılımsal bi sorunmudur daha önce karşılaşan var mı forumdan. Telefonun android sürümü 4.1.2 En son sürüm yüklesem düzelir mi bi yardım edin lütfen.
sd karti uyumsuzluk yapmis olabilir dostum, exfat ile formatladiktan sonra bir dene olmazsa farklı class kart denersin

sefasahin34

Üye
Arkadaşlar merhaba.1 yıldır s3 kullanıyorum.Ama son iki aydır şarjım akşamı zor ediyor.akşam yatarken %100 sabah kalktığımda %60lara kadar iniyor.wifi yada 3g farketmeksizin.Gündüz ise sadece whatsapp face gibi uygulamalara giriyorum.Eskiden oyun bile oynadıktan sonra dolu dolu birgün yetiyordu.Sorun acaba bataryadanmı yoksa yazılımdanmı kaynaklanır ?

Joker

Joker

Emekli Yönetici
Arkadaşlar merhaba.1 yıldır s3 kullanıyorum.Ama son iki aydır şarjım akşamı zor ediyor.akşam yatarken %100 sabah kalktığımda %60lara kadar iniyor.wifi yada 3g farketmeksizin.Gündüz ise sadece whatsapp face gibi uygulamalara giriyorum.Eskiden oyun bile oynadıktan sonra dolu dolu birgün yetiyordu.Sorun acaba bataryadanmı yoksa yazılımdanmı kaynaklanır ?
Ayarlardan pil kısmına girin.Orada en çok pil yiyen uygulamalar görünür.Bu uygulamalar arka planda devamlı olarak çalıştığı için şarjı çabuk bitirir.Eğer cihazınız rootluysa greenify adlı uygulamayı öneririm.Onun dışında telefonun ekran ışığını ve açık kalma süresini olabildiğince azaltın.Wi-fi'ı kullanmadığınız zaman kapatın.Facebook,Whatsapp gibi uygulamalar wi-fi açık olduğu zaman devamlı kendini günceller.O yüzden kapalı tutmanızda fayda var.Bir süre böyle deneyin,düzelmezse alırsınız yeni bir batarya.

monteboy

monteboy

Üye
bende de öyle dostum batarya değişmeli

firat37DL

Üye
samsung s3 telefonumu orjinale nasıl çeviririm orjinal rom ve rootsuz haline

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
bir fikrim yok ama aldigin ambalajin uzerinde yazar

kiesi acip ust sekmelerden araclar ardindan fabrika cikisli yazilimla kurtarma gibi bi secenek olmasi lazim ikinci kisminda oradan ilk aldigin hale cevirebilirsin cihazi

kardes onu yaparsak telefona bısı olmaz dımı

monteboy

monteboy

Üye
kardes onu yaparsak telefona bısı olmaz dımı
hayir dostum tam tersine yazilimsal olan tum sorunlar gider, mesela bende cwm ve aokp rom yukluydu oncesinde de birkac rom filan denemistim iste her neyse telefonda bir sorun olmustu bunu yaparak tamamen garantili haline cevirmistim hala da oyle. garantili haline cevirmek istiyosan bundan once triangle away ile sayaci sifirla tabi ki sonra dedigim islemi uygula

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Benim kardeşimin s3 mininine cyanogen mod yükledim sonra imei nul oldu sonra kiesle orijinal sürüme dön dedim oldu sonra garantiye gönderdik 1 ay geçti kalan parçalarını isteyip sıfırını gönderdiler

• Beğen
Tepkiler: bulent_aksoy
omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar telefondaki snot uygulamasından yanlışlıkla önemli bir notu sildim bunu kurtarma imkanı varmı varsa yardım edermisiniz.

reaperfather

Üye
Merhaba Bugün itibari ile Samsung Galaxy S3 Mini aldım. Şarj aleti orjinal değil. Aldığım cihazda 2. el fakat sıfır ayarında ter temiz ve 1 buçuk yıl garanti süresi devam ediyor. Şarj taktım 2 saatte yüzde 20 ilerlemiş bu normalmidir. Orjinal şarj aleti almalımıyım ne kadardır ? Ve ilk defa Android bir telefon ve Galaxy serisi bir telefon alıyorum. Acaba nelerini kontrol etmeliyim. Garanti sorgulatma gibi bir yer varmı nerden ulaşabilirim. Orjinalliğini nerden kontrol edebilirim. Ve bilmem gereken telefonla ilgili püf noktalar varsa söylermisiniz. Şu uygulamayı kesin yükle işine yarar vs gibi yada şunu yapma gibi şeyler varsa paylaşın benimle.

Ve birde ayrıca soracağım soru şu şu anda versiyon 4.1.1 olarak gözüküyor. Yeni güncelleme var yapmak istermisiniz diyede soruyor. Güncelleme yapayım mı bir zararı olurmu yavaşlama vs gibi yoksa dahamı iyi olur. Teşekkür ederim.

Lütfen bilen arkadaşlar yorum yapsın yanlış bir işlem yapmayalım.

İyi günler

monteboy

monteboy

Üye
Merhaba Bugün itibari ile Samsung Galaxy S3 Mini aldım. Şarj aleti orjinal değil. Aldığım cihazda 2. el fakat sıfır ayarında ter temiz ve 1 buçuk yıl garanti süresi devam ediyor. Şarj taktım 2 saatte yüzde 20 ilerlemiş bu normalmidir. Orjinal şarj aleti almalımıyım ne kadardır ? Ve ilk defa Android bir telefon ve Galaxy serisi bir telefon alıyorum. Acaba nelerini kontrol etmeliyim. Garanti sorgulatma gibi bir yer varmı nerden ulaşabilirim. Orjinalliğini nerden kontrol edebilirim. Ve bilmem gereken telefonla ilgili püf noktalar varsa söylermisiniz. Şu uygulamayı kesin yükle işine yarar vs gibi yada şunu yapma gibi şeyler varsa paylaşın benimle.

Ve birde ayrıca soracağım soru şu şu anda versiyon 4.1.1 olarak gözüküyor. Yeni güncelleme var yapmak istermisiniz diyede soruyor. Güncelleme yapayım mı bir zararı olurmu yavaşlama vs gibi yoksa dahamı iyi olur. Teşekkür ederim.

İyi günler
öncelikle hayırlı olsun, normal değil dostum usb kabloyu değiştir o zaman da düzelmezse komple sarj cihazini değiştir
faturaya ve garanti belgesine bak orada bilgileri görürsün heralde
yap sen guncellemeyi dostum son android surumu var zaten o guncelleme dedigi kucuk iyilestirmeler filan oluyor

TheMadness

TheMadness

Üye
Burası GT-I9300 Galaxy S3 genel konusudur, lütfen s3 mini ile ilgili yorum yazmayın.

• Beğen
Tepkiler: Suyaka, Joker ve omursevim
Joker

Joker

Emekli Yönetici

İyi günler
Samsung Galaxy S3 Mini Kullanıcıları Kulübü
Sorununuzu bu konuya yazınız.

tayyfunn

Üye
Slm arkadaşlar.. Cihazıma ingiltere 4.3 sürümü yükledim... önceleri çok fazla sorun yoktu ama bi kaç gün sonra ''ağda kayıtlı diil'' uyarısı aldım.... birde tam arama yaparken ses karşı tarafa gitmiyor karşı taraftan gelmiyor hat göstergesi o anda çekmiyor ve sonra çekmeye başlıyordu.....

Ben cihaz garantili diye salak gibi o şekil bakırköy garanti servisine bıraktım cihazı...

Sonuç: tel.iniz rotlanmış 475 tl anakart değişimi dediler...

Şimdi size soruyorum bilen arkadaşlar... Tekrar 4.1.2 ye dönersem bu sorun düzelir mi????

Bu arada imeil giderse modem dosyasını flaşlıyabilirim o sorunu o şekil çözerim ama 4.1.2 beni kurtarır mı?

Acil cvp verirseniz sevinirim.....Bu arada hala Türkiye ye 4.3 gelmemesi ayrıca bir sorun zaten.....

Ama ben bu sorunun tel.in teknik bir parçasından mı yoksa yazılımsal birşey mi oldugunu anlamadım....

Yani tam aranırken hat çekim yeri kendini resetliyor.... ses gitmiyor gelmiyor tam o sırada.... arada sırada böyle birşey yapıyor... Hiççbirşey anlamadım.????

bashland

bashland

Üye
Beyler madem resmi sürüm bekliceksinis android niye aldınız ? Özgürlük degilmi abi root edin yukleyin cwm yi begendiginizi atin begenmediginizi silin baska bi ozellik begenim onu sevdiginiz rom a atin. S3 gibi bir telefonu samsung rom lariyla nasil harap ediyosunuz anlamiyorum. Ben custom kullaniyorum. Cevremde cok s3 var resmi kullanan. Benim telefonu gorup salyasi akmayan cikmadi daha.

Üst Alt