Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

adem6100

Üye
telefonum s3 android 4.1.2 arkadaşlar benim bir sorunum var telefon rehber simgesine tıklayınca rehber durduruldu diyor arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

monteboy

monteboy

Üye
telefonum s3 android 4.1.2 arkadaşlar benim bir sorunum var telefon rehber simgesine tıklayınca rehber durduruldu diyor arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
marketten farkli rehber uygulamalari ile, exdialer gibi, deneyin bir de bakalım

nebulafire

Üye
samsung s3 için android 4.3 de Alfasayısal tuş takımı kaldırılıyor sadece klavye olacak. sizce kendimiz rom yada başka şekilde o tuş takımını yapabilir miyiz? konu hakkinda bilgi sahipleri?

networkkid

Üye
Beni de ekler misin?

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye

at format...1 dk nı almaz...%100 çözüm ...:cigara:

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
Merhaba bebeyimler;
Şimdi size bi'şeyler sorucam. Bu konuya yazma sebebim lanet olası bir s3'e sahip olmam tabiki. Benim telefonum yurt dışından geldi ve kaçak imeisi var ayrıca rootlanmış falan. Bir kaç gün önce telefonum "batarya çöktü!" gibi bildirim verdi ve bunun 4.3'le gelen bir hata olduğunu öğrendim. Yani telefonum benden habersiz kendini güncellemiş. Şimdi ise telefonla konuşurken ses kesiliyor bir süre sonra tekrar geliyor; internetim bi ayarsız bazen oluyor sonra gidiyor sonra tekrar geliyor. Yani bi şebeke kesintisi yaşadığım aşikar. Napıcam ben? Napıyım yani? Napmalıyım? Nasıl düzelicek?

s.ileli

s.ileli

Üye
Merhaba bebeyimler;
Şimdi size bi'şeyler sorucam. Bu konuya yazma sebebim lanet olası bir s3'e sahip olmam tabiki. Benim telefonum yurt dışından geldi ve kaçak imeisi var ayrıca rootlanmış falan. Bir kaç gün önce telefonum "batarya çöktü!" gibi bildirim verdi ve bunun 4.3'le gelen bir hata olduğunu öğrendim. Yani telefonum benden habersiz kendini güncellemiş. Şimdi ise telefonla konuşurken ses kesiliyor bir süre sonra tekrar geliyor; internetim bi ayarsız bazen oluyor sonra gidiyor sonra tekrar geliyor. Yani bi şebeke kesintisi yaşadığım aşikar. Napıcam ben? Napıyım yani? Napmalıyım? Nasıl düzelicek?
Clone imeili telefonlar ota guncellemesi almaz ozelliklede rootlu telefonlar sizin iste baska bi is var android surumunun 4.3 oldugundan emin misiniz

ofi-pofi

ofi-pofi

Üye
Clone imeili telefonlar ota guncellemesi almaz ozelliklede rootlu telefonlar sizin iste baska bi is var android surumunun 4.3 oldugundan emin misiniz
yoo değilim. ne olmuş ki o zaman?

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Şinicik.

Eğer telefon rootlanmış ise oto güncellemesini almaz , 4.3 oldugunu anlamak için ayarlar>en altta cihaz hakkında bilgisi var oradan android sürümüne bakabilirsiniz.baktıktan sonra 2 yol var.

eğer 4.3 ise ve batarya çöktü ikazı geliyorsa bataryanın değişmesi gerekiyor sanırım.s4 4.3 te böyle sorun yaşayanlar var ama s3 4.3 te batarya sorunu pek duymadım.Zaten 4.3 s3 için resmi türkiye güncellemesi yok şuana dek 9 ülkeye verildi.

2.yol eğer 4.3 değilse telefona uyumlu 4.1.2 güncellemesini indirip (sammobile firmware'den) telefonunuz flaşlamalısınız (root kalkacaktır) büyük bir ihtimalle imei uçacak . clon imei de efs yedeği alınıyor mu bilmiyorum ama en kötü ihtimal telefoncular 30 liraya sağlam bi imei çakıyorlar clon imeili telefonlara....

3. yol en temizi... UĞRAŞMA GİT AL Bİ TANE GALAXY S4 :)

punks not dead

punks not dead

Üye
Beni de ekleyin arkadaşlar.... Beyaz.
Bir kaç küçük sorum olacak.
1 siyah kernel yükledim açılırken samsung yazısından sonra göz ile birlikte sol üstte kırmızı bir ünlem beliriyor. Bu nedir?
2 cihaz modifiye edildi güncelleme v.s. uyarısı alıyorum. ne yapmalıyım?
3 binary counter 3 ve sıfırlamak için ne yapabilirim?
stock rom kullanıyorum and 4,1,2 xxema5 ana bant xxemf6 yapım numarası.
Cihazımın mükemmel yada mükemmele yakın olması için her türlü tavsiyeye hazırım.
ve şimdiden herkeze teşekkür ederim....

Son düzenleme:
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
ben s3 kullanıcısı değilim ama counter ı sıfırlamak için tringle away adında bir uygulama var onu yükleyin root ile izin verip telefonunuzu dilini inglizce yapın ve sıfırlayın sonra telefonunuzun eğer imei kaçak değilse sammobileden en son türkiye romunu odin ile kurun sonra işlem tamam her türlü sıkıntınız gidecek ve yazılım güncellemesi alabileceksiniz
eğer telefon samsung yazısından sonra kapanıyor isen wipe cache ve wipe data işlemini yapın
önemli not bunları yapmadan önce telefonunuz imeisinin clon olup olmadığını öğrenin clon ise anakart değişiminden başka çare yok güncelleme için

anemik

anemik

Üye
Galaxy S 3 2.el telefoncudan almıştım bana sarj cihazınıda vermişti.orjinal sanırım baktım ötekilerle aynı farkı yok :)
1 -) Nette gördüklerime göre bu sarj cihazı sıkıntısı çeken çok varmış. Telefon çok zor sarj oluyor. bunun çözümü nedir ?
2-) telefonu gece %30 ken sarja taktım 12 gibi. sabah 8 de baktım telefon %97 de daha :) wifi filan açıktı ama sonuçta sarjda telefon.
3-) Daha 1 saat öncede sarjtayken telefonu kurcalıyodum sarj %34 ken %32 ye düşmüş. Bunların sonucunda ben bu sarj cihazını ne yapmalıyım ? çok geç sarj ediyor ?

bulent_aksoy

Üye
Arkadaşım şarj kablonu değiştir sorunun düzenlir bende aynı sorun vardı

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
anemik

anemik

Üye
Peki tamam öyle deneyim.evde iki tane arkadasta daha var bi takas edem caktirmadan (:

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Beni de ekleyin arkadaşlar.... Beyaz.
Bir kaç küçük sorum olacak.
1 siyah kernel yükledim açılırken samsung yazısından sonra göz ile birlikte sol üstte kırmızı bir ünlem beliriyor. Bu nedir?
2 cihaz modifiye edildi güncelleme v.s. uyarısı alıyorum. ne yapmalıyım?
3 binary counter 3 ve sıfırlamak için ne yapabilirim?
stock rom kullanıyorum and 4,1,2 xxema5 ana bant xxemf6 yapım numarası.
Cihazımın mükemmel yada mükemmele yakın olması için her türlü tavsiyeye hazırım.
ve şimdiden herkeze teşekkür ederim....

Şimdi... o göz ve ünlem işareti recovery kısmına girince gözükür:D normalde öyle bir şey yok.
Modifiye edildi kısmına gelirsek.telefonun rootlu oldugu ıcın resmi güncellemeyi almaz.orjinal 4.1.2 yükleyince o sorun hall olur...
3 sorunun cok basitt...forumda mevcut Tringla away diye bir apk var onla sıfırlıyorsun...forumda arama yap "binary counter sıfırlama" diye...

Cihazının mükemmel olması için : ORJİNAL 4.1.2 rom indirip flaşlaman gerek ... ( İLK ROOTLU İKEN BİNARY'i SIFIRLA)

punks not dead

punks not dead

Üye
Yanlış ifade etmiş olabilirim. Göz siyah kernelin yin-yang gözü, ve evet ünlem aynı ünlem recovery ye girdiğindeki.
Triangle away OK. okumuştum.
Kit-kat 4.4 için ne diyorsunuz? Deneyen var mı? denemeye değer mi?

s.ileli

s.ileli

Üye
Yanlış ifade etmiş olabilirim. Göz siyah kernelin yin-yang gözü, ve evet ünlem aynı ünlem recovery ye girdiğindeki.
Triangle away OK. okumuştum.
Kit-kat 4.4 için ne diyorsunuz? Deneyen var mı? denemeye değer mi?
4.4 offical dagitilmadi henus customlarda sorun var

TheMadness

TheMadness

Üye
Arkadaşlar, cihazınızı 4.3 e yükseltmeyin. Geri dönüşte IMEI kaybı yaşarsınız. Ben 4 ülkenin resmi 4.3 sürümünü denedim. Hepsi aynı sorun. Bekleyin ya da custom rom yükleyin. Benden uyarması, arıza patch falan sorunu çözmüyor.
EFS v1 + XXEMG4 ve üstü modem = EFS v2 + Sinyal
EFS v2 + XXEMG4 altı modem = Sinyal YOK
EFS v2 + XXEMG4 ve üstü modem = Sinyal

anemik

anemik

Üye
4.3 gelmedi hala ben ona uyuz oluyorum.Root atmaya meyilliyim bu aralar.
Ama büyük ihtimal telefonu satıp iphone a geçicem.son 1 haftada telefondan çok soğudum. S4 bile rehbere girince bekletiyor, iphonelar köpek gibi hızlı :S

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
4.3 gelmedi hala ben ona uyuz oluyorum.Root atmaya meyilliyim bu aralar.
Ama büyük ihtimal telefonu satıp iphone a geçicem.son 1 haftada telefondan çok soğudum. S4 bile rehbere girince bekletiyor, iphonelar köpek gibi hızlı :S
o rehber olayı nereddeyse tüm android cihazlarda var yeni nesil telefonlar ve xperia z1 gibi htc one gibi cihazlar güncelleme ile çözdü bir güncelleme ile bizimkilerde düzelebilir.

Üst Alt