marketten farkli rehber uygulamalari ile, exdialer gibi, deneyin bir de bakalımtelefonum s3 android 4.1.2 arkadaşlar benim bir sorunum var telefon rehber simgesine tıklayınca rehber durduruldu diyor arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim
telefonum s3 android 4.1.2 arkadaşlar benim bir sorunum var telefon rehber simgesine tıklayınca rehber durduruldu diyor arama yapamıyorum yardımcı olursanız sevinirim

Clone imeili telefonlar ota guncellemesi almaz ozelliklede rootlu telefonlar sizin iste baska bi is var android surumunun 4.3 oldugundan emin misinizMerhaba bebeyimler;
Şimdi size bi'şeyler sorucam. Bu konuya yazma sebebim lanet olası bir s3'e sahip olmam tabiki. Benim telefonum yurt dışından geldi ve kaçak imeisi var ayrıca rootlanmış falan. Bir kaç gün önce telefonum "batarya çöktü!" gibi bildirim verdi ve bunun 4.3'le gelen bir hata olduğunu öğrendim. Yani telefonum benden habersiz kendini güncellemiş. Şimdi ise telefonla konuşurken ses kesiliyor bir süre sonra tekrar geliyor; internetim bi ayarsız bazen oluyor sonra gidiyor sonra tekrar geliyor. Yani bi şebeke kesintisi yaşadığım aşikar. Napıcam ben? Napıyım yani? Napmalıyım? Nasıl düzelicek?
yoo değilim. ne olmuş ki o zaman?Clone imeili telefonlar ota guncellemesi almaz ozelliklede rootlu telefonlar sizin iste baska bi is var android surumunun 4.3 oldugundan emin misiniz

wifi filan açıktı ama sonuçta sarjda telefon.Beni de ekleyin arkadaşlar.... Beyaz.
Bir kaç küçük sorum olacak.
1 siyah kernel yükledim açılırken samsung yazısından sonra göz ile birlikte sol üstte kırmızı bir ünlem beliriyor. Bu nedir?
2 cihaz modifiye edildi güncelleme v.s. uyarısı alıyorum. ne yapmalıyım?
3 binary counter 3 ve sıfırlamak için ne yapabilirim?
stock rom kullanıyorum and 4,1,2 xxema5 ana bant xxemf6 yapım numarası.
Cihazımın mükemmel yada mükemmele yakın olması için her türlü tavsiyeye hazırım.
ve şimdiden herkeze teşekkür ederim....
normalde öyle bir şey yok.4.4 offical dagitilmadi henus customlarda sorun varYanlış ifade etmiş olabilirim. Göz siyah kernelin yin-yang gözü, ve evet ünlem aynı ünlem recovery ye girdiğindeki.
Triangle away OK. okumuştum.
Kit-kat 4.4 için ne diyorsunuz? Deneyen var mı? denemeye değer mi?
EFS v1 + XXEMG4 ve üstü modem = EFS v2 + SinyalArkadaşlar, cihazınızı 4.3 e yükseltmeyin. Geri dönüşte IMEI kaybı yaşarsınız. Ben 4 ülkenin resmi 4.3 sürümünü denedim. Hepsi aynı sorun. Bekleyin ya da custom rom yükleyin. Benden uyarması, arıza patch falan sorunu çözmüyor.
o rehber olayı nereddeyse tüm android cihazlarda var yeni nesil telefonlar ve xperia z1 gibi htc one gibi cihazlar güncelleme ile çözdü bir güncelleme ile bizimkilerde düzelebilir.4.3 gelmedi hala ben ona uyuz oluyorum.Root atmaya meyilliyim bu aralar.
Ama büyük ihtimal telefonu satıp iphone a geçicem.son 1 haftada telefondan çok soğudum. S4 bile rehbere girince bekletiyor, iphonelar köpek gibi hızlı :S