Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

Suyaka

Suyaka

Üye
Geçersin ama biliyorsun en neticede sorumluluk senin. Risk alıyorsun her durumda.

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Suyaka

Suyaka

Üye
Eheh tamam :-)

Suyaka

Suyaka

Üye
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: cagpasa12
CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye

usta beni facebook'tan ekleyebilirmisin ? engel varsa takip et bıldırım gelıo bana

alican3

alican3

Üye
beyler s3 e 4.3 nasıl yapıcam ? origininal olarak

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
Skype? Twitter?
beyler s3 e 4.3 nasıl yapıcam ? origininal olarak
Yapamazsın. Orjinal daha 7 ulkede cikti ve bir suru sorunla karşılaştığı icin s3 4.3 durduruldu dagitimi.buyuk bir ihtimalle 4.3u yapamazlarsa 4.1.2 de kalcaz. Lakin orjinal diyorum. Illegal yani orjinal olmayan cok rom var hatta android 4.4 bile mevcut s3 icin

bytllh

bytllh

Üye
arkadaşlar birşey soracam.
And. 4.3 yükledim tele ama ekran geç geliyor. sıkıldım birazda tekrar 4.1.2 ye dönme şansım var mı:)
birde bu kitkat 4.4 nasıl kullananlar memnun mu. Çoğu uygulama 4.4 e uyumsuz çalışmaz diyenler var öyle bir şey var mı ?

enterneoll

enterneoll

Üye
ben 4.4 kullanıyorum sorun yok :)

bytllh

bytllh

Üye
ekran gecikmesi ya da program uyumsuzluğu gib ibir sorun yok dmi:)

enterneoll

enterneoll

Üye
yok :)

CaglarReyiz

CaglarReyiz

Üye
arkadaşlar birşey soracam.
And. 4.3 yükledim tele ama ekran geç geliyor. sıkıldım birazda tekrar 4.1.2 ye dönme şansım var mı:)
birde bu kitkat 4.4 nasıl kullananlar memnun mu. Çoğu uygulama 4.4 e uyumsuz çalışmaz diyenler var öyle bir şey var mı ?

aman kardeş geri dönme 4.1.2 ye imei uçar yada tel açılmaz. dur şimdi link atıcam forumda bunun çözümü var.bi eleman konu açmıştı
aman kardeş geri dönme 4.1.2 ye imei uçar yada tel açılmaz. dur şimdi link atıcam forumda bunun çözümü var.bi eleman konu açmıştı

buyur
brdaki eleman 4.1 yüklemiş. sonrada 4.1.2 yapmıştır kiesten sanırsam sonuna kadarı ızlemedım

bytllh

bytllh

Üye

buyur
brdaki eleman 4.1 yüklemiş. sonrada 4.1.2 yapmıştır kiesten sanırsam sonuna kadarı ızlemedım

eyvallah hocam sağol.
4.1.2 ye hiç dönesim yok ama bu ekran gecikmesi de çileden çıkarmaya başladı beni. 4.4 yapasım var ama o konuda da çok az şey biliyorum. onu araştırıyorum :)

eminde

eminde

Üye
Yok aga bu konular bizi aşar

monteboy

monteboy

Üye
bugün aokp mr2 nightly kurdum ve cm10.2den geçiş yapmış olarak bayağı beğendim, cmde niye bilmiyorum ama herhangi bir programda arada sırada durduruldu hatası alıyordum ve şarj kötü gidiyordu bunda ilk sorun yok 2.si için de zaman içinde izlenimlerimi yazarım :)

cihan83

cihan83

Üye
Elinde kople ekran olan varmi kirildi benimki(((((((

s.ileli

s.ileli

Üye
bugün aokp mr2 nightly kurdum ve cm10.2den geçiş yapmış olarak bayağı beğendim, cmde niye bilmiyorum ama herhangi bir programda arada sırada durduruldu hatası alıyordum ve şarj kötü gidiyordu bunda ilk sorun yok 2.si için de zaman içinde izlenimlerimi yazarım :)
Dalvikten art ye gectigi icindir

molla409

molla409

Üye
Samsungtada yapılıyor hafıza kartına atma ama uğtaştırıcı. Root istiyor odine benzer bi programdan yapılıyordu bm cok uğraştım ama yapamadım onun yerine Ultimate rom yükledim. Yüklerken sana seçeneğini sunuyor zaten o daha kolay

Üst Alt