Geçersin ama biliyorsun en neticede sorumluluk senin. Risk alıyorsun her durumda.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Face kullanmıyorum ben dostum.usta beni facebook'tan ekleyebilirmisin ? engel varsa takip et bıldırım gelıo banaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Yapamazsın. Orjinal daha 7 ulkede cikti ve bir suru sorunla karşılaştığı icin s3 4.3 durduruldu dagitimi.buyuk bir ihtimalle 4.3u yapamazlarsa 4.1.2 de kalcaz. Lakin orjinal diyorum. Illegal yani orjinal olmayan cok rom var hatta android 4.4 bile mevcut s3 icinbeyler s3 e 4.3 nasıl yapıcam ? origininal olarak
arkadaşlar birşey soracam.
And. 4.3 yükledim tele ama ekran geç geliyor. sıkıldım birazda tekrar 4.1.2 ye dönme şansım var mı
birde bu kitkat 4.4 nasıl kullananlar memnun mu. Çoğu uygulama 4.4 e uyumsuz çalışmaz diyenler var öyle bir şey var mı ?
aman kardeş geri dönme 4.1.2 ye imei uçar yada tel açılmaz. dur şimdi link atıcam forumda bunun çözümü var.bi eleman konu açmıştı
aman kardeş geri dönme 4.1.2 ye imei uçar yada tel açılmaz. dur şimdi link atıcam forumda bunun çözümü var.bi eleman konu açmıştı
buyurMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınızbrdaki eleman 4.1 yüklemiş. sonrada 4.1.2 yapmıştır kiesten sanırsam sonuna kadarı ızlemedım

Dalvikten art ye gectigi icindirbugün aokp mr2 nightly kurdum ve cm10.2den geçiş yapmış olarak bayağı beğendim, cmde niye bilmiyorum ama herhangi bir programda arada sırada durduruldu hatası alıyordum ve şarj kötü gidiyordu bunda ilk sorun yok 2.si için de zaman içinde izlenimlerimi yazarım![]()
o özelliğin 4.4te geldiğini sanıyordum, bu 4.3?. ayrıca şarj sorunu aynen devam, batarya değiştirmem lazım kısa zamandaDalvikten art ye gectigi icindir