Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

hamit_95

Üye
Merhaba benimkisi aslında sorun mu bilmiyorum ama beni gıcık ediyor. Bor programa tıkladığımda (örn. Facebook) bu pencere 1 saniye duruyor, sonra program açılıyor. Sizce nasıl çözülür bu? Root yok telefonda.

serhataqin

serhataqin

Üye
Ben interneti açar açmaz otomatik olarak google play e giriyor. Yardımcı olurmusunuz
interneti açar açmaz derken ? ana sayfa ayarlarıyla ilgili bişey olabilirmi
Merhaba benimkisi aslında sorun mu bilmiyorum ama beni gıcık ediyor. Bor programa tıkladığımda (örn. Facebook) bu pencere 1 saniye duruyor, sonra program açılıyor. Sizce nasıl çözülür bu? Root yok telefonda.

telefonunun tam marka modelini yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm yollarını çevirim içi olunca paylasabılır basit olarak telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi denedinmi ?

bayro_509

Üye
benide ekle rengi çakıl mavisi :)

hamit_95

Üye
interneti açar açmaz derken ? ana sayfa ayarlarıyla ilgili bişey olabilirmi

telefonunun tam marka modelini yazarsan aynı sorunu yaşayan arkadaşlar çözüm yollarını çevirim içi olunca paylasabılır basit olarak telefonu fabrika ayarlarına döndürmeyi denedinmi ?

Konunun ismi galaxy s3 olduğu için yazmadım :D Bu her galaxy s3 te oluyor ve kaç kere resetledim duzelmedi. Arayuzden mi kaynaklaniyor?

monteboy

monteboy

Üye
bir sorum olacak bilgili olan arkadaşlara. s3 kullanıcısıyım. ben cwmden stok romu backup yaptım daha sonra miui yükledim bir sorundan ötürü tekrar o backuptan restore yapıp stok roma aynen geri döndüm. başka bir custom veya stok rom yüklerken imei kaybı gibi durumlar yaşanabiliyor mu? restore yaptığımızda imeimiş gitse bile aynen geri gelir mi? ve cihazlarda yazılım atarken neden imei kaybı yaşanır? şimdiden teşekkür ediyorum

ayrıca şuan cm 10.1.3 stabil sürümünü indiriyorum kullanan arkadaşlardan yorum alabilir miyim?

eminde

eminde

Üye
Arkadaşlar sd kartta .thumbnails diye bi program her sefer silmeme rağmen bi müddet sonra kendiliğinden geri geliyor vede içinede alakasız bir sürü dosya 0 kb. Boyutunda bi virüs falan mı acaba birde DCIM diye bi dosya var o da aynen geri geliyo resimleri ekstra sd kart hafızasından telefona taşıyor

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar sd kartta .thumbnails diye bi program her sefer silmeme rağmen bi müddet sonra kendiliğinden geri geliyor vede içinede alakasız bir sürü dosya 0 kb. Boyutunda bi virüs falan mı acaba birde DCIM diye bi dosya var o da aynen geri geliyo resimleri ekstra sd kart hafızasından telefona taşıyor
Hayır kameranın klasörü o kendisi otomatik açar o klasörü (çektiğin resimleri ve uygulamalardaki küçük resimleri oraya atar) istersen telefonun kendi hafızasına kurabilirsin.kayıt kütüğü gibi birşey..

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Nereye kayıt yaptiriyoz :) s3 beyaz benide ekleyin :tebessüm:

cerdoe58

Üye
arkadaslar merhaba bende s advance kullanıcısıyım bugün recovery mod ile supressed rom v 3 ü yüklerken telefeonum kapandı geri acmaya calıstıgımda telefon acılısta kalıyor recovery moda girmeyi denedim yine girmiyor yazıda donup kalıyor. telefonuma odin ile yeni rom atmayı denedim bu kezde pc telefonu görmedi bu iş içinden nasıl çıkabilirim yardımlarınızı bekliyorum...

serhataqin

serhataqin

Üye
Hamza hangi kayıt anlayamadim
bu konunun 1. sayfasında s3 kullanıcılarının isim ve telefon renkleri listelenmiş onu belirtmiş arkadas :D
arkadaslar merhaba bende s advance kullanıcısıyım bugün recovery mod ile supressed rom v 3 ü yüklerken telefeonum kapandı geri acmaya calıstıgımda telefon acılısta kalıyor recovery moda girmeyi denedim yine girmiyor yazıda donup kalıyor. telefonuma odin ile yeni rom atmayı denedim bu kezde pc telefonu görmedi bu iş içinden nasıl çıkabilirim yardımlarınızı bekliyorum...
senın model telefonla ılgılı herhangı bır ıslem hıc denemedım bılmıyorum ama kendı s3 umu odınle rootlarken telefunu gormuyodu pc samsun all share kontrol falan bu tarz samsung programlarını yukledım pc ye ondan sonra telefonu gordu pc belkı ısıne yarar :/

• Beğen
Tepkiler: HAM ZA
rarslan87

rarslan87

Üye
son bir kaç gündür bilgisayarımdan telefon hafızasına dosya aktarmada sorun yaşıyorum, hafıza kartına aktardığımda sorun yok fakat telefona aktardığımda yarıda kalıp iptal oluyor. sebebi nedir bilen var mı acaba? uzun bir süre android 4.2.2 kullanıyorum ve ilk defa bu sorunu yaşamaya başladım

vgkarahan

Üye
?

Son düzenleme:

tektabanca_1903

Üye
Benide yaz kardeşim :) Titanium Grisi :)

gencfbali

Üye
Arkadaşlar yurt dışından gelme galaxy s3um var yaklasik 1senedir kullanıyorum ama bu 1 aydir 10dk oyun oynuyorum direk sim kart yok simi takin diye hata veriyor ne yapmam gerekiyor hata neyden dolayi vermistir acaba yardimci olursaniz sevinirim :)?

omursevim

omursevim

Üye
4.3.güncellemesi'ni ne zaman alıcaz bilgisi olan varmı arkadaşlar. ..

hamit_95

Üye
@omursevim kasimin sonu yada aralik basi gibi maalesef, tek istedigim sey seffaf bildirim cubugu ve s4ün kilit ekrani :D

• Beğen
Tepkiler: omursevim
barisctn94

barisctn94

Üye
iyi akşamlar arkadaşlar
bende en kısa zamanda s3 almayı pilanlıyorum ama çekincem var ekranı hassas kırılır filan birsürü para alırsamda cüzdan kılıf filan var onunla kullanasım var :)

• Beğen
Tepkiler: Joker
Joker

Joker

Emekli Yönetici
iyi akşamlar arkadaşlar
bende en kısa zamanda s3 almayı pilanlıyorum ama çekincem var ekranı hassas kırılır filan birsürü para alırsamda cüzdan kılıf filan var onunla kullanasım var :)
Ekranı gayet sağlam merak etme.Günde kaç kez düşürüyorum bilmiyorum.Çizilme dahi yok.:oke:

• Beğen
Tepkiler: barisctn94

Üst Alt