McBoltt60
Üye
S3'te bi sıkıntı var mesaj geliyor ama görünmüyor mesajlar kısmında bu sorunla karsılaasan varmı ?
Şimdiye kadar öyle sorunl karşılaşmadım .ss
S3'te bi sıkıntı var mesaj geliyor ama görünmüyor mesajlar kısmında bu sorunla karsılaasan varmı ?
Arkadaşlar öncelikle bu kadar basit bir soru sorduğum için kusura bakmayın.Ancak sadece forumda değil, tüm internette de çelişkili bilgiler var. Benim merak ettiğim custom rom yüklenince yurtdışından orjinal bayiden alınan, Türkiye'de kayıt ettirilen (BTK nın sitesinde kayıtlı imei yazıyor) telefonlarda da imei kaybolması vs gibi sorunlar oluyor mu? Telefonu Almanya'dan bir nokia bayisinden sıfır aldım (gs3). Stock almanya için 4.1.2 rom yüklü. Ancak bu Samsung'un tembelliği yetti artık diyerek özellikleri sağlam bir custom rom yüklemek istiyorum. Bu konuda tecrübesi olanlar paylaşabilirler mi? EFS yedeği de aldım ancak sorun yaşayanlar restore'da da sıkıntı yaşadıklarını söylüyorlar. Daha önce htc desire'ıma custom rom yüklemiştim sorun olmamıştı ama bu imei vs sorunları pek yoktu piyasada o zamanlar.
efs yedeğin olduğu sürece geri dönüşü var. kullandığın modemden daha yeni sürümlü bir modeme geçtiğinde sorun olmuyor, ancak tekrar eskiye döndüğünde imei uçabiliyor.
.teli servisede vermek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.telefonun 3g ile edge bağlantı geçişleri sırasında kopmalar oluyor olabilir. Bulunduğun yerle alakalı olabilir. Her yerde oluyorsa telefona temiz bi format atabilirsin.arkadaşlar s3 telefonum şebeke modu yanlızca gsm seçili iken konuşmalarımda hiçbir sıkındı yok. ama gsm/wcdma modunda yani otomatik de ise gelen veya giden aramalarda konuşmam kapanıyor.şebeke 3 çektiği halde. veya çektiği halde. 2 g de iken şebeke tek çekse bile konuşmalarım kapanmıyor.uzun zamandır forumlarda araştırıyorum çözümü bulunamadı. bazı forumlarda parazit azaltma filan diyor ama hepsini denedim olmuyor. tam hatırlamıyorum ama en son güncellemeden sonra oldu galiba. telefona hiçbirşekilde rom root atmadım çünkü bilmiyorum.teli servisede vermek istemiyorum. yardımlarınızı bekliyorum.
Birçok custom yükledim, 4 - 5 kez de imeim 000000 benzeri bişey olduefs yedeğin olduğu sürece geri dönüşü var. kullandığın modemden daha yeni sürümlü bir modeme geçtiğinde sorun olmuyor, ancak tekrar eskiye döndüğünde imei uçabiliyor.

telefonun 3g ile edge bağlantı geçişleri sırasında kopmalar oluyor olabilir. Bulunduğun yerle alakalı olabilir. Her yerde oluyorsa telefona temiz bi format atabilirsin.
Merhaba arkadaşlar ben kamera da bir bozukluk olup olmadığını nasıl anlayabilirim. Birde s3 de kullanılan kamera lensinin adı nedir ? şimdiden teşekürler
bu durum nasıl oldu hiç bir fikrim yok çok garip bir durum ama şöyle düzeltebilirsinarkadaslar iyi geceler telefonumdabi problem yoktu sarj olmadı önce sarj ısıgı yanoyordı daha sonra kapandı acma tusuna bastım ve factory mode diye bişey çıktı downloading dedi bi süre ve tekrar kapandı simdi acılmıyor sizce ne oldu ne yapabilirim yardımcı olabilirseniz cok sevinirim simdiden tesekkürler
s voice kullanarak (home tuşuna çift bas) da arama yapabilirsin, call *isim* demen yeterli.berbat bir telefon n8 den s3 e geçiş yaptım. Pişmanım.sesli rehber arama özelliği yok yolda en çok işime yarayan özellikti. Kamera ve fotoğraf çekimi berbat. Kapalı iken alarm çalmıyor.ve tek elle kullanılamıyor.