Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

youareaddiction

youareaddiction

Üye
Arkadaşlar lütfen yardım. X-plore dosya yönetim programı aracılığıyla Root/system/app klasorunun içindeki apk uzantılı dosyalari yanlislikla hafıza kartına taşıdım.tekrar geri aldım ama galiba eksik bsyler var telefon menüsunun programlarin yarısı kayboldu fabrika ayarlarina döndüm ama yine aynı YARDIM LÜTFEN..

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardım. X-plore dosya yönetim programı aracılığıyla Root/system/app klasorunun içindeki apk uzantılı dosyalari yanlislikla hafıza kartına taşıdım.tekrar geri aldım ama galiba eksik bsyler var telefon menüsunun programlarin yarısı kayboldu fabrika ayarlarina döndüm ama yine aynı YARDIM LÜTFEN...

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar lütfen yardım. X-plore dosya yönetim programı aracılığıyla Root/system/app klasorunun içindeki apk uzantılı dosyalari yanlislikla hafıza kartına taşıdım.tekrar geri aldım ama galiba eksik bsyler var telefon menüsunun programlarin yarısı kayboldu fabrika ayarlarina döndüm ama yine aynı YARDIM LÜTFEN...

SametT14

Üye
Selam beyler ben 2 gün önce s3 aldım ama wifi bağlanmıyor devre dışı diyor çözümüne biraz baktım ama yapamadım ayrıntılı bir şekil anlatabilrseniz çok iyi olur yardım lütfen

ayhan67melisa55

Üye
Com googkr process

muratcan1999

muratcan1999

Üye
benide ekle kardeşim mermer beyazı :oke:

- - - Eklendi - - -

Selam beyler ben 2 gün önce s3 aldım ama wifi bağlanmıyor devre dışı diyor çözümüne biraz baktım ama yapamadım ayrıntılı bir şekil anlatabilrseniz çok iyi olur yardım lütfen
modemi kapat aç

i_miss_you

Üye
netten bir kılıf aldım. yanındada hediye olarak usb şarj cihazı göndermişler. tam istediğim gibi. neyse şarj ederken telefon çaldı. bilgisayardan çekmeden tuşa dokununca elektrik çarptı... çok şiddetli değil ancak baya zıpladım. usbden kesinde ben onu ne yapacağım şimdi:D

muratcan1999

muratcan1999

Üye
netten bir kılıf aldım. yanındada hediye olarak usb şarj cihazı göndermişler. tam istediğim gibi. neyse şarj ederken telefon çaldı. bilgisayardan çekmeden tuşa dokununca elektrik çarptı... çok şiddetli değil ancak baya zıpladım. usbden kesinde ben onu ne yapacağım şimdi:D

Orjinal olmadığı için olabilir :D

youareaddiction

youareaddiction

Üye
Bana yardım edebilecek biri yok mu???

Tahafall

Üye
Hani benim ismim yok

şirinler1990

Üye
s3 kullaniyorum arka rengini siyahtan beyaza cevirmek istiyorum bu kunuda yardimci olacak birileri var mi simdidrn tskler

Tahafall

Üye
Ben göremiyom ismimi beyaz benimki

facar88

Üye
çakıl mavisi benimde

ayrıca ben bişey soracam arkadaşlar yerimi bilmiyorum bu kadar s3 çü toplanınca yardımcı olursunu artık
ben telefonumu hmdi ile lcd tv ye bağlıyorum normal görüntü ve ses var filmi izlerken 3-5 saniye birden görüntü ve ses gidiyor sonra geri geliyor ama telefonda devam ediyor görüntü neden olabilir kabloları teknosadan aldım durumu anlattım mhl adaptör ile hdmi kabloların yenisini verdiler ama yine aynı şey oluyor neden olabilir

canertopal

canertopal

Üye
İsmimi ekleyin beyaz :oke:

manyolak

Üye
Telefon sarjdayken whatspta konusuyorum telefonun sarji haberi azaliyo .sarji degistir dediler degistirdim gene ayni sorunu yasiyorum sarjlarda orjinal.

yasinxx25

Üye
mrb arkadaşlar. telefonda mesaj simgesinin üzerinde 1 işareti var ne yaptımsa silemedim.bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirim deliricem yoksa

codblackops2

codblackops2

Üye
mrb arkadaşlar. telefonda mesaj simgesinin üzerinde 1 işareti var ne yaptımsa silemedim.bilen var mı?yardımcı olursanız sevinirim deliricem yoksa

o 1 dediğiniz simge okunmamış 1 mesajı simgeliyor.mesajlarınızı karıştırın okunmayan mesajı okuyun geçer

yasinxx25

Üye
yok hepsini sildim şuan mesajım yok.internete baktım yazılımsal falan diyorlar bazıları da bişeyler demiş onları da yaptım ama olmad telefonu da açtım kapattım olmadı

- - - Eklendi - - -

sorunu çözdüm arkadaşlarr. size en son mesaj atan kişiden tekrar mesaj atmasını isteyin olay tamamdır..

facar88

Üye
yok hepsini sildim şuan mesajım yok.internete baktım yazılımsal falan diyorlar bazıları da bişeyler demiş onları da yaptım ama olmad telefonu da açtım kapattım olmadı

- - - Eklendi - - -

sorunu çözdüm arkadaşlarr. size en son mesaj atan kişiden tekrar mesaj atmasını isteyin olay tamamdır..

bencede bir yerde okunmayan mesaj var push mesajıda olabilir.sim kartı değiştir başka simle bir dene yada hiç sim takmakmadan bir aç bakalım gidecek mi

- - - Eklendi - - -

bana cevap verecek yok mu
telefonunu tvye bağlayan yok mu

McBoltt60

McBoltt60

Üye
S.A arkadaslar S3 kullanıcısıym neredeyse alalı 1 ay oluyo

android kullanıcısı olarak yeni sayılırım.. binevi
sorunum s3 de hava widgets konumu dogru göstermiyor
sizdede aynı mı acaba yada böle sorun yasayıpta düzeltebilen varsa ltfen anlatın delirmek üzereyim
Her dosyaya girip cıktım bulamadım...

çözümü bilen varsa beklyrm !!!

Bu arada gps arak dene derseniz blyrm ynaii degişen brsyy yokk yada acuweat bulundugum l yok daha dgorusu sitesine giridm bulundgum ili bulamadım

arkadasta yazıyorken bende niye yok
onu anlayamıyorum
...
Bekliyrmm !!!

• Beğen
Tepkiler: bby-34

Üst Alt