Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

codblackops2

codblackops2

Üye

codblackops2

codblackops2

Üye
yanlış kişiye teşekkür :ehe

• Beğen
Tepkiler: omursevim

Lenneth

Üye
Rica ederim.

adnlburak33

Üye
Peki beyler s3 şuanda 1100-1300 arası bu fiyat verdigimz para degermi donanımsal kamera ve her türlü bakımdan detaylı bi yorum beklıyorum yoksa 3-4 ay daha bekle s4 mü al diyosunz bi yardımcı olun kardeşlerim

omursevim

omursevim

Üye
Peki beyler s3 şuanda 1100-1300 arası bu fiyat verdigimz para degermi donanımsal kamera ve her türlü bakımdan detaylı bi yorum beklıyorum yoksa 3-4 ay daha bekle s4 mü al diyosunz bi yardımcı olun kardeşlerim
Sabredebilirsen biraz daha para biriktirip S4 al tabiki arasında 400 tl fark ediyor ben sabredip S4 ü tercih ederim şahsen..S3 için se şunu söyliyeyim hala iyi telefon ..

CataFaLLoque

Üye
valla kardeş kendim de deniyorum.. videodaki gibi ses kısma menü ve açma tuşuna basılı tutunca download geliyor..il başta WARNING diye uyarı geliyor sonra continue demek için ses açma tuşuna basmak yeterli..ses açma tuşuna basınca recovery menüsü çıkıyor karşıma.kendim orjinal yazılım kullanıyorum..eğer böyle bir şey ile karşılaşan varsa biri el atsın buraya...bu arada videodaki odinle root atma zaten...

telefona calismayan bi rom veya kernel yukleyip telefonu hard brick yap sonra tekrardan yazilimi yukle

Lenneth

Üye
4.2.2 nin leakini kurdum.

Ayarlar menusu ve bildirim cubugunu begenmedim
İsinma artmis.
4.1.2 nin aksine arkaplanda uygulamalar acik olunca takilmalar oluyor, ram yonetimi kotu.

Sonuc olarak 4.1.2 ye geri donus yaptim, Samsungla işimiz var resmi surumde boyle olacaksa.

enterneoll

enterneoll

Üye
4.2.2 nin leakini kurdum.

Ayarlar menusu ve bildirim cubugunu begenmedim
İsinma artmis.
4.1.2 nin aksine arkaplanda uygulamalar acik olunca takilmalar oluyor, ram yonetimi kotu.

Sonuc olarak 4.1.2 ye geri donus yaptim, Samsungla işimiz var resmi surumde boyle olacaksa.

ben tam tersini düşünüyorum benim telefonda performans çok arttı

Suyaka

Suyaka

Üye
4.2.2 UFME7 sürümü harika. Kesinlikle 4.1.2'den çok daha kararlı ve pratik. Bildirdim çubuğu, ayarlar menüsü ve kilit ekranı çok başarılı.

ahmetnane

Üye
Bende s3 aldim benide eklermisin?

frttrn47

Üye
vallaha en rahari galaksi ace;-)

kaptanx77

Üye
ram konusu bütün samsunglarda aynı maalesef,örneğin ben advanced task manager kullanıyorum ve ana ekrana kısa yol vidgeti atıyorum ve ayarlarından kullanılan rami gösteri işaretliyorum böylelikle saatin altında kalan ram sürekli görünüyor,yenileme sıklığınıda yine ayarlardan 3 sn yaptım ama daha önce kullandığım samsunglardada durum aynıydı,ne kadar uygulamalardan çalışan uygulamaları seçip işe yaramayan herşeyi kapatsanızda 1 gb ram den geriye görünen 270 civarı kalıyor,450 boşta ram görmek sadece gece telefonunuzu benim gibi kapatıyorsanız sabah açtığınızda görürsünüz,hiçbir uygulama çalıştırmayınca ram yarıyarıya duruyor,birkaç bişi açıp face falan girip nette dolaşınca ram hemen 900 leri buluyor,temizlensede 750 civarı yine çalışıyor,hatta geçen 63mb kalan ram görünüyordu,stock orjinal s3,nexus4 ile ram hariç aşağı yukarı aynı özellikteler ama nexus4 gerçekten saf androidin hızını yansıtıyordu,s3 e de yüklemek lazım saf halini,touchwiz kasıyor diyoruz ama kasmayan var mı,en güzel arayüz diye sorsalar çoğu kişi htc sense der ama bakın onların forumuna herkes sense in çok kasmasından şikayetci,aynen bizim gibi,sorun aslında bizde değil google da,adam gibi yazılım yazsalar bunlarla uğraşmak zorunda kalmazdık,sanki cep telefonunda win 7 kullanıyoruz dicem ama 900 mb rami win7 bile kullanmıyor,onun dışında uzun yıllar üzmeden kullanılacak bir telefon,808 ile birlikte kullanıyorum,808 den zaten vazgeçmem :)

rarslan87

rarslan87

Üye
android-obb klasörüne ne pc den ne de telefondan dosya taşıma-kopyalama yapamıyorum, nedenini bilen var mıdır ??

- - - Eklendi - - -

çözümü buldum.
samsung un korsana karşı önlemiymiş. play store dan ES Dosya Yöneticisi yle taşınabiliyor. tabi pc den telefona herhangi bir klasöre kopyalamanız gerekir.

blood_angel

blood_angel

Üye
arkadaslar yaz sonuna dogru bende alica sizce hangi rengini aliyim eyaz mavi gri

rarslan87

rarslan87

Üye
Arkadaşlar the dark knigh rises i yükledim. Checking licence sorunu çözemedim. Yardımcı olacak biri varsa sevinirim. Teşekkürler.

hasan7701

Üye
Galax es 3 var nadil ime atarim

avci123456789

Üye
beni de ekleyin

hisar0770

Üye
arkadaslar galas s3 aldım klonlu imei li ve pasaporta işlettim ama bir sorun var her roım yükleyisde sebekeyi görmüyor ve arıza pach diye bir eklenti yüklemek zorunda kalıyorum bu arıza pach ı yuklemeden cöüzm var mı yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt