her türlü yardım destek konusundan yetkili mod arkadaslar dün sorunumu yazmıstım.Lakin kimse yanıt vermedi ve kendi cabalarımla buldum. Belki diyorum bu yazdığıma bir hayır sever yanıt verir.
1.si sesli klavyede (internete bağlı olmak kaydıyla) söylediklerim malesef yanlış olarak yazılıyor.Bu sürrekli olmasa bile son 1 günde dikkat çekici olmaya başladı.Yeni bir sesli klavye daha doğrusu önerebileceğiniz daha iyisi varmı mevcut klavyeden baska? Yoksa standat klavyeyi kullanmak daha mı iyidir bilemedim.Veya mevcut klavyede google kullanmaya devam mı
2.si telefonumu normal kapama yaptıktan sonra yeniden bastığımda ve güvenlik kilidimi actığımda arada bir direk internet sayfası açılıyor bunun nedeni ne olabilir bir çözümü varmı
3.süekran ayarlarımdan parlaklık seçeneğini istediğim gibi ayarladım ve bir sorun yok.Ama internete girdiğimde ekran ayarı özellikle internet sekmesinde ki ayarlara girdiğimde renk seçeneği seviye 3 de.bunu varsayılana göre ayarladığımda canlılık sözkonusu yani istediğim gibi fakat internetten cıkıp tekrar girdiğimde veya standbydan sonra yeniden internete girdiğimde yine 3. seceneğe yani seviye 3 e gelmiş oluyor.Sürekli değiştirmek zorunda kalıyorum. buda sıkıcı oluyor.
Şimdi bu sıkıntılara çözüm bulabilecek arkadaşlar varmıdır varsa lütfen yanıtlarlarsa çok sevinirim.
Saygılar,