Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

4PuNiSHeR

4PuNiSHeR

Üye
galaxy s3 galaxy s3 allshare play ozellıgını uygulayamıyorum. yardım edersenız sevınırım
allshareplay.com'a gir üyelik al devamını orda detaylı olarak gösteriyor zaten ben denedim bilgisayarla telefonum arasında gayet de güzel bi şekilde çalıştı.

genc344

Üye
güzel cihaz cok memnunum, beyaz 16 gb.

SilentOne

SilentOne

Üye
yaw bi şarkı listesi kaydemedim nasıl yapıcam bn :( aga ne karışık telefonmuş be gps taşımak lazım aradıqını bulabilmek için

- - - Eklendi - - -

ama drop box u çok sevdim

erkin2503

Üye
svocie kayboldu arkadaşlar nasıl geri getireceğim ve orta tuşu devre dışı brakabliyormuyuz

Suyaka

Suyaka

Üye
Galaxy S3 Kullanıcıları, Samsung Türkiye facebook sayfasındaki formu doldurun ücretsiz kılıf adresinize gönderilsin. Katılım 5O.OOO kişi ile sınırlı, deri kılıf isteyenler elini çabuk tutsa iyi olur : )

irlandali

Üye
Merhaba S3 ailesi. Mermer Beyazı

TheMadness

TheMadness

Üye
Galaxy S3 Kullanıcıları, Samsung Türkiye facebook sayfasındaki formu doldurun ücretsiz kılıf adresinize gönderilsin. Katılım 5O.OOO kişi ile sınırlı, deri kılıf isteyenler elini çabuk tutsa iyi olur : )

Sabah yaptım sahte hesap açıp :ehe facebook kullanmıyorum

- - - Eklendi - - -

Facebook kullanmayanlara link:

danismaz61

Üye
Arkadaşlar size de oluyor mu karşıdan taraftan gelen bazı mesajlar bana gelmiyormuş mesaj geliyormuş bana diyorlar cevap vermedin diye diyorum mesaj gelmedi attık iletildi diyorlar bu sorun sadece bende mi değilse çözümü var mı?

Beyler bi cevabı olan yok mu?

erkin2503

Üye
kayıt oldm 7gn icnde gnderilckmis

- - - Eklendi - - -

svocie kayboldu arkadaşlar nasıl geri getireceğim ve orta tuşu devre dışı brakabliyormuyuz

suat1111

suat1111

Üye
hertürlü yardım derken taksitlerimi ödüyosunuz yoksa

• Beğen
Tepkiler: reberemo
sergei95

sergei95

Üye

Sabah kaçırmadan aldım bende bekliyorum 7 iş günü içerisinde gelecek diyor.

Suyaka

Suyaka

Üye
O zaman konunun adını Samsung Galaxy S3 tefeciler kulübü olarak değiştirelim :-D

erkin2503

Üye

newguard

newguard

Üye

yolladım bende inşallah siyah gelir

SilentOne

SilentOne

Üye
bende yolladım bakalım gelicek mi

reberemo

Üye
benim imei numaramı beğenmedi :S

Üst Alt