bir sorum var dun alis-veris merkezine giriyordum x ray gibi bir sey birisi gecerken bip diye ses cikariyor ben gecer hem telefon hemde cihaz ses cikardi baktim tel. kilit ekraninda donmus kalmis pili soktm taktim acayip yavas acildi ve hala kasiyor ne olmustr ne yapmaliym
bir sorum var dun alis-veris merkezine giriyordum x ray gibi bir sey birisi gecerken bip diye ses cikariyor ben gecer hem telefon hemde cihaz ses cikardi baktim tel. kilit ekraninda donmus kalmis pili soktm taktim acayip yavas acildi ve hala kasiyor ne olmustr ne yapmaliym

S3 için igonun tam ekranı varsa lütfen bir link istiyorum şimdiden tşkler

Arkadasim o suanda bu ve diger forumlarda mevcut degil ama tam ekran navigasyon istiyorsan sygic ve naviteli öneririm sygic sade biraz ama bence en iyisi navitelde harita üzerinde ayrinti var bak ikisine de forumda mevcut
- - - Eklendi - - -
Arkadaslar bu arada sms sorunu yasayanlar icin benden bir öneri go sms pro'yu deneyin benden bir öneri kesinlikle pisman olmazsiniz türkce destegi de var ayrica uzun mesaj yazanlar icin 15*160 harfe kadar uzunluk destekliyor![]()

selam arkadaşlar benımde telefonum galaxy s3 16gb beyaz eklermisnizbide şey sorucam arkadaşlar telefon ana ekranda touchwizzde sanki biraz yavaş gib arada yavşlıyor gibi banamı öyle geliyor yoksa :S
Ekran görüntüsü alabilirsen iyi olur merak ediyorum acaba nasıl

türkiyeye gelişi yılbaşını bulur resmi olarak daha çok var yani:SSamsung Galaxy S3'ün Jelly Bean Güncellemesi Hazır
Bean yayımlandı ve firmalar "en hızlı güncelleme" için kıyasıya bir mücadeleye girdiler.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızda, Nexus harici üst seviye akıllı telefonu Galaxy S3'e güncellemeyi olabildiğince hızlı bir şekilde sunmak için çalışmalara başlamıştı.
Firmanın amiral gemisi telefonu satış rakamlarıyla rekora doğru koşarken,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'un da en önemli cihazı konumunda bulunuyor. Teknoloji devi de bu farkındalık ile Galaxy S3'e oldukça çabuk bir şekilde Jelly Bean'i hazırladı. Evet, hazırladı diyoruz çünkü hem yazılım tarafı, hem de test tarafı işlerini tamamladı. Şu anda beklenen son şey,Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız'ın da işletim sistemini onaylaması.
Alıntıdır