Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

fzthakan

Üye
beni de ekleyebilirmisiniz çakıl mavisi 16 gb klübe benide üye yaparsanız sevinirim.teşekkür ederim..

coop_14

Üye
arkadaşlar s3 kullanıyorum ama pes veya fifa oyunu bulamdım link ile yardımcı olurmusunuz

PremiumWork

PremiumWork

Üye
bir sorum var dun alis-veris merkezine giriyordum x ray gibi bir sey birisi gecerken bip diye ses cikariyor ben gecer hem telefon hemde cihaz ses cikardi baktim tel. kilit ekraninda donmus kalmis pili soktm taktim acayip yavas acildi ve hala kasiyor ne olmustr ne yapmaliym

TheMadness

TheMadness

Üye
bir sorum var dun alis-veris merkezine giriyordum x ray gibi bir sey birisi gecerken bip diye ses cikariyor ben gecer hem telefon hemde cihaz ses cikardi baktim tel. kilit ekraninda donmus kalmis pili soktm taktim acayip yavas acildi ve hala kasiyor ne olmustr ne yapmaliym

Nfcdir

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi

Ayarlar - Diğer Ayarlar - NFC'yi kapat

Bendede bi ara istanbul kartı görünce ötmüştü :D

fur_123

Üye
S3 için igonun tam ekranı varsa lütfen bir link istiyorum şimdiden tşkler

Suyaka

Suyaka

Üye
Dostlarım, oyunlar ya da uygulamalar kısmını araştırıp inceleyiniz. Orada bulamadıklarınızı, sonuç alamadıklarınızı buraya yazarsanız bilen arkadaşlarımız yol gösterecektir. Ama hazıra konmak gibi bir tembellik yapmayalım : )

danismaz61

Üye
S3 için igonun tam ekranı varsa lütfen bir link istiyorum şimdiden tşkler

Arkadasim o suanda bu ve diger forumlarda mevcut degil ama tam ekran navigasyon istiyorsan sygic ve naviteli öneririm sygic sade biraz ama bence en iyisi navitelde harita üzerinde ayrinti var bak ikisine de forumda mevcut

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bu arada sms sorunu yasayanlar icin benden bir öneri go sms pro'yu deneyin benden bir öneri kesinlikle pisman olmazsiniz türkce destegi de var ayrica uzun mesaj yazanlar icin 15*160 harfe kadar uzunluk destekliyor :)

elbetbirgun2

Üye
beyaz s3.ekleyin yahu beni de:)

cliolar

Üye
Benide ekleyin beyaz 16 gb

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Arkadasim o suanda bu ve diger forumlarda mevcut degil ama tam ekran navigasyon istiyorsan sygic ve naviteli öneririm sygic sade biraz ama bence en iyisi navitelde harita üzerinde ayrinti var bak ikisine de forumda mevcut

- - - Eklendi - - -

Arkadaslar bu arada sms sorunu yasayanlar icin benden bir öneri go sms pro'yu deneyin benden bir öneri kesinlikle pisman olmazsiniz türkce destegi de var ayrica uzun mesaj yazanlar icin 15*160 harfe kadar uzunluk destekliyor :)

Ekran görüntüsü alabilirsen iyi olur merak ediyorum acaba nasıl :)

orenilker

Üye
selam arkadaşlar benımde telefonum galaxy s3 16gb beyaz eklermisniz :) bide şey sorucam arkadaşlar telefon ana ekranda touchwizzde sanki biraz yavaş gib arada yavşlıyor gibi banamı öyle geliyor yoksa :S

newguard

newguard

Üye
selam arkadaşlar benımde telefonum galaxy s3 16gb beyaz eklermisniz :) bide şey sorucam arkadaşlar telefon ana ekranda touchwizzde sanki biraz yavaş gib arada yavşlıyor gibi banamı öyle geliyor yoksa :S

bensdede oluyo rehber filan biraz geç açılıyo 4.1 le düzelicek inşallah

PremiumWork

PremiumWork

Üye
Arkadaşlar bir sorum olcak telefona dead trigger yükledim hat takılı değilken yüklenince başlata bastım yanlışlıkla download sd falan diye ufak yazılar çıktı oyundan attı sonra sd dosyasını arkadaşın dediği gibi obb klasörü açtım içine salladım oyuna girmeyi denedim yine aynı hatayı verip oyundan attı sildim tekrar yükledim ama genede olmadı ne yapabilirim? Fabrika ayarlarına döndürsem sorun düzelir mi?

Suyaka

Suyaka

Üye
Güncellemeleri yap düzelir touchwizz. Başta bende de ana ekranda yavaşlık vardı. Blfb sürümü ile düzeldi.

[alikan]

[alikan]

Üye
Bilmiyorum yeri burası mı da izmirden s3 satan varsa bana pm den ulaşsın lütfen

danismaz61

Üye
Ekran görüntüsü alabilirsen iyi olur merak ediyorum acaba nasıl :)

Ekran goruntusuyle olacak is degil o yaa bence kur dene begenmezsen sil ama begenirsin diye tahmin ediyorum bir cok ozelligi var istedigimiz kisinin mesajlarina sifre koyabiliyoruz kendine ozgu ifadeleri falanda var farkli temalarida mevcut el yazisi falanda var benc hos yani denemekte fayda var :)

basistx

basistx

Üye
standart kurulu gelen programları menüden yada sistemden nasıl kaldırabilirim?

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Samsung Galaxy S3'ün Jelly Bean Güncellemesi Hazır

Bean yayımlandı ve firmalar "en hızlı güncelleme" için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. da, Nexus harici üst seviye akıllı telefonu Galaxy S3'e güncellemeyi olabildiğince hızlı bir şekilde sunmak için çalışmalara başlamıştı.
Firmanın amiral gemisi telefonu satış rakamlarıyla rekora doğru koşarken, 'un da en önemli cihazı konumunda bulunuyor. Teknoloji devi de bu farkındalık ile Galaxy S3'e oldukça çabuk bir şekilde Jelly Bean'i hazırladı. Evet, hazırladı diyoruz çünkü hem yazılım tarafı, hem de test tarafı işlerini tamamladı. Şu anda beklenen son şey, 'ın da işletim sistemini onaylaması.

Alıntıdır

danismaz61

Üye
Samsung Galaxy S3'ün Jelly Bean Güncellemesi Hazır

Bean yayımlandı ve firmalar "en hızlı güncelleme" için kıyasıya bir mücadeleye girdiler. da, Nexus harici üst seviye akıllı telefonu Galaxy S3'e güncellemeyi olabildiğince hızlı bir şekilde sunmak için çalışmalara başlamıştı.
Firmanın amiral gemisi telefonu satış rakamlarıyla rekora doğru koşarken, 'un da en önemli cihazı konumunda bulunuyor. Teknoloji devi de bu farkındalık ile Galaxy S3'e oldukça çabuk bir şekilde Jelly Bean'i hazırladı. Evet, hazırladı diyoruz çünkü hem yazılım tarafı, hem de test tarafı işlerini tamamladı. Şu anda beklenen son şey, 'ın da işletim sistemini onaylaması.

Alıntıdır
türkiyeye gelişi yılbaşını bulur resmi olarak daha çok var yani:S

Üst Alt