Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

PremiumWork

PremiumWork

Üye
telefona muzik atmak icin bagliyorum ve isim bitince usb kablosunu direk cekiyorum sorun olur mu?guvenli kaldir gibi bir secenek var mi usb flash belleklerdeki gibi

furkey

Üye
telefona muzik atmak icin bagliyorum ve isim bitince usb kablosunu direk cekiyorum sorun olur mu?guvenli kaldir gibi bir secenek var mi usb flash belleklerdeki gibi

telefonda olmaz ama bilgisayarda olabilir. Onun mantığı anakartı yakmamak üzerine dayalıdır. Ve evet her türlü usb aygıtında bilgisayarının güvenliği için güvenli kaldır yapmalısın.

SilentOne

SilentOne

Üye
9 yıldır pc kullanıyorum ve ayriyetten 6 yıldırda akıllı telefon güvenli kaldır yıllardan beri yapmadın ne bilgisayara ne telefona nede flash belleklerime zarar geldi ayriyette afyon koca tepe ünide programcılık öğrencisiyim

• Beğen
Tepkiler: tatanga_ilker
TheMadness

TheMadness

Üye
9 yıldır pc kullanıyorum ve ayriyetten 6 yıldırda akıllı telefon güvenli kaldır yıllardan beri yapmadın ne bilgisayara ne telefona nede flash belleklerime zarar geldi ayriyette afyon koca tepe ünide programcılık öğrencisiyim

Veri yazılmaz/okunmazken çekmenin sakıncası yok.

• Beğen
Tepkiler: tatanga_ilker

tatanga_ilker

Üye

Veri yazılmaz/okunmazken çekmenin sakıncası yok.

tam benim yapacağım yorum. anakartla falan alakası yok. güvenli çıkar sadece o anda veri yazılıp yazılmadığını kontrol eder. bi nevi sizin dosyalarınızı koruma amaçlı bişi ama kullanan sayısı çok azdır diye tahmin ediyorum. silentoneden daha uzun süredir pc kullanıyorum. hardiskimi de her gün bi çok kez takıp çıkartıyorum sıkıntı yok :)

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Haberlere göre 4.1 Jely Bean güncellemesi 3.çeyrek sonu veya 4.çeyrek başı Galaxy S3'e geliyor :)

By Fixed

Üye
arkadaşlar telefonun sesi sanki az çıkıyor müziği açtığım zaman yüksek bir ses aldığımı düşünmüyorum ve equalizer ayarlarında mesela tiz'i arttırdığımda ses azalıyor kulaklığı taktığımda da bu oluyor. acaba sizde de aynı sorun var mı ? sorun mu gerçi bilmiyorum ama :D

gokay1989

gokay1989

Üye
Arkadaslar bnim tlf belli sure sonra donuyor tlf tekrar acip kapyinca dzlyr gnlde programlari acarkn ckrken kasma olyyor nedrn acaba?

toonami

Üye
selam bende s3 sahibiyim ama beyaz olmayanından s3 sahibi olmak bam başka bir dünyaya yolculuktur

erkin2503

Üye
arkadaşlar ınş bu soruma yanıt verilir. ana ekran yan donmuyordu artık donmye başladı. program yuklemeden hemde

seyyahosman

Üye
Benide ekleyin lütfen Beyaz 32 gb

tatanga_ilker

Üye
arkadaşlar ınş bu soruma yanıt verilir. ana ekran yan donmuyordu artık donmye başladı. program yuklemeden hemde

ekran döndürme var bildirim ekranında onu kapatmışsındır. sanırım ondan bahsediyorsun?

prosentez

Üye
Merhaba S3 Kullanıcıları,

Ben 1198 den bu yana Nokianın bütün cominacator telefonlarını (9000, 9100,9200, 9300, 9310, e90) kullanmış biriyim. Son olarak da bu serinin son telefonu E7 kullanıyordum. Aslına bakarsanız kullanımdan çok memnundum ama bazı yeniliklerden mahrum kalmamak adına androide geçme ihtiyacı duydum.
Kullandığım cihazlara en yakın cihaz olarak da s3 ü buldum.
2 gündür gece gündü aletle haşır neşirim. E7 ye göre artıları da var eksileri de. eksilerini sineye çekeceğim ama bir kaç konu var ki benim için kabul edilemez vazgeçilemez.
Bunların en başında rehber kullanımı geliyor. S3 de rehber E7 göre daha zayıf kalmış ama daha fonksoniyel.
Outlok ile güncelleme yapıldığında Outlook da ki bazı bilgileri maalesef cihazla senkronize edemiyorum. Kies nokia suite göre çok ama çok kötü bir program. Outlook kişilerdeki resimler ve guruplar cihaza ne yaptıysam taşınamıyor. En son çözüm olarak Google ile Otlook'u senkronize edip cihazı da google senkronize ederek buldum. Guruplar taşında ama bu kez de resimler yok. resimleri bir türlü aktaramadım.
Kies dışında outlook ile senkronize yapabileceğim bir program var kı ya da bunun başka bir çözümü?

Bir diğer eksik de arayanın ismini söylememesi. Bu mümkün mü ben mi bulamadım. (Arama ses etiketi)

Kimse yanıtı bilmiyor anlaşılan :(

gokason

Üye
arkdslar ben bsy sorcam uygulamalari kaldrmak icin hep orta tusa basili tutuyoruz bunun bi widgeti falan yok mu ya smdiden tesekrler

ucangezen

Üye
arkadaşlar benim s3üm ben whatsapptayken kapandı birden gitti ve suan acılmıyor neden olmus olabilir lutfen yardım edin

Üst Alt