Samsung Galaxy S3 Kullanıcıları Kulubü ( Her Türlü Yardım ve Destek )

Sponsorlu Bağlantılar

gokay1989

gokay1989

Üye
Dikkatimi ceken bi ozellik oldu belki bilmeyen vardir fotoraf cekerken cek dedgnzde kndi cekyr herangi bir tusa basmanz gerekmiyor biri sizi aradiginda reddet yada yanitla dedgnzde telefnu aciyor paylasmak istedim

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum mesaj yazarken 3 karakterden sonra multimedya mesajına geçiyor kısa yazmak zorunda kalıyorum onun için buna bir çözüm var mı?

3 karakter derken nasıl yanı kardeşim 3 harfmi ?

Arkadaş lar s memoyu ana ekrana aliyorum orada tek not yaziyorum başka yazamadim yardım lütfen

Ana ekranda zaten tek sayfa not olur o nota 3-4 tane istersen alt alta yazabilirsin ana ekranda sadece 1 adet not kağıdı olur

Bir şey soracağım.Bende 5800 varken şarkı sözü ekleyebiliyordum.S3 te de var sanırım müzik çalara girince ayarlara girince şarkı sözlerini gösterme seçeneği var işaretliyorum ama bir türlü ekrana gelmiyor şarkı sözleri.Yardım edebilir misiniz?

Güncelleme yaptın mı kardeşim belki XXLFB sürümü ile sorun çözülebilir

Arkadaşlar mskjlarda rehbere ekledigimz fkişi fotoğrafları gorubmuyrmu

Galeriye gir fotorafını sec ve fotoraf ekrandayken seçenek tusuna bas ve seceneklerden resmin ayarlanacağı konumu sec ve kişinin fotoğrafını yap

Modern Combat 3 Oyunu 1.mesaja eklenmiştir

gokay1989

gokay1989

Üye
Resim Eklmk icin ilk once sim cardndaki kusileri tlf kopya aksi taktrde resim koyamssn

danismaz61

Üye
Hayır 160 160 160 yani 480 harfyen sonra bu bildiğim kadarıyla oparetorler tarafindan belirleniyordu ve on karakter yani 1600 harfe kadar metin mesajı sonrasında multimedyaya geçiyordu yanılıyor muyum bir çözümü var mı bunun ?

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Hayır 160 160 160 yani 480 harfyen sonra bu bildiğim kadarıyla oparetorler tarafindan belirleniyordu ve on karakter yani 1600 harfe kadar metin mesajı sonrasında multimedyaya geçiyordu yanılıyor muyum bir çözümü var mı bunun ?

Araştırmak lazım kardeşim :hmmm

sergei95

sergei95

Üye
Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
O zaman XXLFB kardeşim

danismaz61

Üye
Acaba sizde durum nedir sizde de 480 harften sonra multimedya mesajina geciyor mu deneyenilir misiniz ?

danismaz61

Üye
Tesekkurler sonucu bekliyorum :)

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi

erkin2503

Üye
Resim Eklmk icin ilk once sim cardndaki kusileri tlf kopya aksi taktrde resim koyamssn

Arkadaşlar rehberimi simden telofona kopyaladım kişilere resimde atayabildim fakat bu resmi olan kişilerden mesaj gelince msjlarda resim yerine temsili bir resim görünüyor

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar rehberimi simden telofona kopyaladım kişilere resimde atayabildim fakat bu resmi olan kişilerden mesaj gelince msjlarda resim yerine temsili bir resim görünüyor

Kardeşim bi telefonu kapa aç bakalım :hmmm

O nedir androidte yeniyim bilmiyorum kusura bakmayın.

Kardeşim ayarlar'a gir en alt kısımda cihaz hakkında kısmı var oraya gir anabant kısmında XXLFB yazıyor ise en son güncelleme var demektir

gokay1989

gokay1989

Üye
Orjinal sms i kullaniysn dmi marktten herangi bi sms progrmi indrmdn dmi nrmalde gstrmsi lazm bnde sorun yok

danismaz61

Üye
Denedim kardeşim aynen sonuç aynı 480 harften sonra multimedya mesajı oluyor pek sorun edilecek birşey değil ama bi bakiyim belki bulurum :)

Evet sorun yapilacak bi sey degil ama bazi yerlerde multi olarak gonderdigimde karsi taraf desteklemiyor bi daha kopyala yapistir yapip yarim yarim gondermek zorunda kaliyorum bulabilirsen sevinirim ilgin icin ayrica tesekkurler :)

sergei95

sergei95

Üye
Kardeşim ayarlar'a gir en alt kısımda cihaz hakkında kısmı var oraya gir anabant kısmında XXLFB yazıyor ise en son güncelleme var demektir

XXLFB. Off nasıl yapacağım şarkı sözünü çok önemli bir şeydi benim için.

danismaz61

Üye
Orjinal sms i kullaniysn dmi marktten herangi bi sms progrmi indrmdn dmi nrmalde gstrmsi lazm bnde sorun yok

Evet normal mesajlar kismini kullaniyorum 480 harften sonra muktimedyaya geciyor arkadasta da oyle ymis sizde oyle degil mi?

Androidsever

Androidsever

Üye
    Konu Sahibi
Evet normal mesajlar kismini kullaniyorum 480 harften sonra muktimedyaya geciyor arkadasta da oyle ymis sizde oyle degil mi?

Yok o sana dememiş resim aramada resim göstermeyen arkadaşa demiş :)

Üst Alt