Arkadaşlar mskjlarda rehbere ekledigimz fkişi fotoğrafları gorubmuyrmu
arkadaşlar bir şey sormak istiyorum mesaj yazarken 3 karakterden sonra multimedya mesajına geçiyor kısa yazmak zorunda kalıyorum onun için buna bir çözüm var mı?
Arkadaş lar s memoyu ana ekrana aliyorum orada tek not yaziyorum başka yazamadim yardım lütfen
Bir şey soracağım.Bende 5800 varken şarkı sözü ekleyebiliyordum.S3 te de var sanırım müzik çalara girince ayarlara girince şarkı sözlerini gösterme seçeneği var işaretliyorum ama bir türlü ekrana gelmiyor şarkı sözleri.Yardım edebilir misiniz?
Arkadaşlar mskjlarda rehbere ekledigimz fkişi fotoğrafları gorubmuyrmu
Hayır 160 160 160 yani 480 harfyen sonra bu bildiğim kadarıyla oparetorler tarafindan belirleniyordu ve on karakter yani 1600 harfe kadar metin mesajı sonrasında multimedyaya geçiyordu yanılıyor muyum bir çözümü var mı bunun ?

Güncelleme yaptın mı kardeşim belki XXLFB sürümü ile sorun çözülebilir
Acaba sizde durum nedir sizde de 480 harften sonra multimedya mesajina geciyor mu deneyenilir misiniz ?
Tesekkurler sonucu bekliyorum![]()

Resim Eklmk icin ilk once sim cardndaki kusileri tlf kopya aksi taktrde resim koyamssn
O zaman XXLFB kardeşim
Arkadaşlar rehberimi simden telofona kopyaladım kişilere resimde atayabildim fakat bu resmi olan kişilerden mesaj gelince msjlarda resim yerine temsili bir resim görünüyor

O nedir androidte yeniyim bilmiyorum kusura bakmayın.
Denedim kardeşim aynen sonuç aynı 480 harften sonra multimedya mesajı oluyor pek sorun edilecek birşey değil ama bi bakiyim belki bulurum![]()

Kardeşim ayarlar'a gir en alt kısımda cihaz hakkında kısmı var oraya gir anabant kısmında XXLFB yazıyor ise en son güncelleme var demektir
Orjinal sms i kullaniysn dmi marktten herangi bi sms progrmi indrmdn dmi nrmalde gstrmsi lazm bnde sorun yok
Evet normal mesajlar kismini kullaniyorum 480 harften sonra muktimedyaya geciyor arkadasta da oyle ymis sizde oyle degil mi?