SilentOne
Üye
az kaldı bende gelicem33 kisi olduk yokmu daha![]()
az kaldı bende gelicem33 kisi olduk yokmu daha![]()
az kaldı bende gelicem![]()

Arkadaşlar merhaba, bir iki konuda yardımcı olabilecek misiniz bana. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Öncellikle geçen hafta iphonu satıp bir s3 aldım. İlk kullanımda çok memnundum. Hızlı internet, büyük ekran derken. Forumlara girmeye karar verdim.
Sonra olan oldu. Bilmem OTA 2. ve 3. Güncellemeyi gönderdi felan derken. Aynı güncellemeleri ben neden alamadım diye stres yapmaya başladım.
Yardımcı olacaklar için telefonun anabant sürümü: bul f1 diye bitiyor. Ve telefon VD2 = sanırım Almanya çıkışlı cihaz.
Telefonu root etme rom yükleme kernel yükleme bir sürü konu gördüm ama bunların hiçbirini bilmiyorum. Kısaca android cahiliyim.)
Yardımcı olun lütfen...
Şimdiden teşekkürler...
Kies yükledim pc'ye güncelleme var mı diye. Orda da yok. Telefondan kontrol ettim orda da yok. Ne yapabilirim acaba?
One x den s3 e gectim 16 gb beyaz benide ekleyin

Bzmna kdr hep samsung kllndm galaxys s2 note snradn htcye alisamadm s3 aldm ama htc bna gre dha iyi bi cihaz

Kardeşim aynı durum benim başımda da var . Kafayı yemek üzerereyim , bir hayırsever arkadaş yardımcı olsun bize güncelleme gelmesi için bir şey mi yapmak lazım yoksa biraz daha mı beklemeliyiz?......
One x den s3 e gectim 16 gb beyaz benide ekleyin
Türkiye kies romu yüklemelisiniz. XXLFB
peki türkiye kies rom u nasıl yüklerim kardeşim odin programıylamı yoksa başka bir programlamı ve türkiye romunu nerden indirmem gerek? Birde benim cihaz root lu türkiye rom unu yüklediğimde cihaz sıfırlanırmı ; yedek almalımıyım ( yedek almam gerekiyorsa hangi programı tavsiye edersiniz) ilgin için teşekkürler bu arada xxlf2 yazıyor bendepeki türkiye kies rom u nasıl yüklerim kardeşim odin programıylamı yoksa başka bir programlamı ve türkiye romunu nerden indirmem gerek? Birde benim cihaz root lu türkiye rom unu yüklediğimde cihaz sıfırlanırmı ; yedek almalımıyım ( yedek almam gerekiyorsa hangi programı tavsiye edersiniz) ilgin için teşekkürler bu arada
![]()
Merhaba arkadaşlar bende s3 kullanıcısıyım bende navigasyon ve svoice nin türkçe dili var mıdır acabqa
Arkadaşlar merhaba, bir iki konuda yardımcı olabilecek misiniz bana. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Öncellikle geçen hafta iphonu satıp bir s3 aldım. İlk kullanımda çok memnundum. Hızlı internet, büyük ekran derken. Forumlara girmeye karar verdim.
Sonra olan oldu. Bilmem OTA 2. ve 3. Güncellemeyi gönderdi felan derken. Aynı güncellemeleri ben neden alamadım diye stres yapmaya başladım.
Yardımcı olacaklar için telefonun anabant sürümü: bul f1 diye bitiyor. Ve telefon VD2 = sanırım Almanya çıkışlı cihaz.
Telefonu root etme rom yükleme kernel yükleme bir sürü konu gördüm ama bunların hiçbirini bilmiyorum. Kısaca android cahiliyim.)
Yardımcı olun lütfen...
Şimdiden teşekkürler...
Kies yükledim pc'ye güncelleme var mı diye. Orda da yok. Telefondan kontrol ettim orda da yok. Ne yapabilirim acaba?
xxlf2 yazıyor bendepeki türkiye kies rom u nasıl yüklerim kardeşim odin programıylamı yoksa başka bir programlamı ve türkiye romunu nerden indirmem gerek? Birde benim cihaz root lu türkiye rom unu yüklediğimde cihaz sıfırlanırmı ; yedek almalımıyım ( yedek almam gerekiyorsa hangi programı tavsiye edersiniz) ilgin için teşekkürler bu arada
![]()